Counter strike steam saçmalığı

ashill2010

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Steam aldım sekmesi az olsun diye ama nonsteamdan daha berbat birşey ilklerde iyiydi ama sonradan iyice sekti komple kaldırdım kurdum gene aynı varmı bir yolu steamın ayarı veya başka birşey?

Jomolocco

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Tam olarak anlamayadim nasil bir sorunun oldugunu oyun icinden steame mi ulasmak istiyorsun?

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
[MENTION=295398]ashill2010[/MENTION]

Resim ekleyebilir misin? Ne demek istedigini ben de anlamadim :)

Buğra Y.

Profesör
Reaksiyon puanı
36
Steamden normal oynayanalar nasıl oynuyor peki? Bunlar hep psikolojik, bende de aynı olurdu. Misal; cfg ayarları yapmayı unutup girdiğimde güzel bir fragım olsa da cfg açmadığımı hatırlıyorum ve bi anda fragım bozuluyor, üst üste 8-9 defa ölüyorum :D

Bu arada arkadaş oyun içi recoil-silahın geri tepmesinden (halk arasındaki adıyla mermi sekmesi :D) bahsetmiş.

MertYurdakul

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar bu steamda sekmeme mevzusu çok uzadı artık bunlar tamamen uydurmadır kullanıcı olarak söylüyorum aralarında hiç bir fark yoktur sadece 1-2 ufak pürüz vardır steamde mesela SK ile Navi maç oynuyor bunları oyundan izleyebilirsiniz ama nonsteamdan izleyemezsiniz steamin avantajları budur bana kalsa nonsteam daha iyidir niye diyorsan nonsteamda fps tam sabit aliyorum steamda ise 60-100 arası oluyor anlayacağın birde sekmeden bahsetmişsin böyle birşey zaten herkeste olan birşey siz yinede rate ayarlarınız ve cl_dlmax crosshair ayarlarınız ile oynayin kendinize göre ayar yapın o zaman bir nebze olsada oyun daha akıcı olur vede bilmiyorsanız mutlaka noforce ayarlarınızı yapın katkısı çok oluyor mönitör hertz felan

Ɲevermore

Profesör
Reaksiyon puanı
249
Arkadaş cfg yükleyemiyor ya ondan sıkıntı ediyor :D

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
Sekme ile alakali hicbir sorun yasamadim. Yaklasik alti senedir steam kullaniyorum, ilk defa böyle bir sey duydum.

ashill2010

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaş cfg yükleyemiyor ya ondan sıkıntı ediyor :D
Arkadaşlar normal sekme değil inanın zapdedemiyorrum sağa sola acayip saçılıyor afk adamın kafasına dg ile nişan alıyom dibimden sıkıyom omzuna carpıyo ölmüyo hele colt ile felen.

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
[MENTION=295398]ashill2010[/MENTION]

Baska server'e girip denedin mi? Ping durumu nasil?

ck-xe

Dekan
Reaksiyon puanı
39
Arkadaşlar normal sekme değil inanın zapdedemiyorrum sağa sola acayip saçılıyor afk adamın kafasına dg ile nişan alıyom dibimden sıkıyom omzuna carpıyo ölmüyo hele colt ile felen.

ctrl tuşuna basılı tutarak ateş et bakalım nasıl sonuç verecek.

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
Bu arada hangi counter strike'dan bahsediyorsun? 1.6, Source, GO?

Maximilian

Doçent
Reaksiyon puanı
5
2.5 Sene stema üzerinden 1.6 oynadım alakakası yok hepsi palavra mermi sekmesi için steam alınmaz

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226

Cs de taranmaz. Tek tek atacaksın mermiyi ve düşmana sıkarken hep eğil, bu sayede anında vurursun. Cfg ile oynamaya alışınca tabi sarmıyor böyle.

M.Şamil CAN

Dekan
Reaksiyon puanı
105
Banlasaydınız bide :D sadece ne yoğunlukla oynanıyor onu merak etmiştim

XyMoX

Asistan
Reaksiyon puanı
0

Csgo aldiysan dg oyle kardesim :) p250 kullan. Zamanla alisirsin ilk baslarda degisik geliyor
Zaten oyun pahalida degil hepi topu 3.74 $

ashill2010

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Csgo aldiysan dg oyle kardesim :) p250 kullan. Zamanla alisirsin ilk baslarda degisik geliyor
Zaten oyun pahalida degil hepi topu 3.74 $
Go felen degil :) normalde ben yeni başlamadım oyuna 2 yıldır oynadım oyun ama bu farklı 2 haftadır cok fena sekiliyor sadece dg degil bütün silahlar

ivank0wsi

Asistan
Reaksiyon puanı
1
10 Senedir cs oynuyorum. Steamı alalı 1 sene olmuştur. Steamın kendi ayarları var bunları yaparsan kendini tatmin edersin ancak birşey değiştirmiyor. Bilek ve reflex herşey. Git Biraz DM Kas reflex geliştirici oyunlar oyna. Mermi sekmesi diye birşey yok oyunda.