scivan4912
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
Ekran kartınız güncel olmayabilir
oynarken sorun yok da video çekenler için sıkıntı70 fps neden yetmiyor ki. Önce bunu açıklasanız ?
herkese göre değişiyor o olay daha akıcı olması lazım çogu kişiye awp oynayanlara mesala bana göre70 fps neden yetmiyor ki. Önce bunu açıklasanız ?
fps istiyorsan tüm ayarları komple düşüüğü al zaten grağin önemi yok bunda herşey güzel sen herşeye düşük ayara çektinmi
ozaman steamdan oyun dosyalarını güncellesin ayrıca ekran kartı driverlarını güncellesinKardeşim bunun düşük ayarla alakası yokki ultrada adamın 100 fps alması lazım bi sıkıntı var
Merhaba arkadaşlar.Lafı uzatmayıp konuya gireceğim.Uzun süredir bir cs go oyuncusuyum.CS GO ya tıklıyorum ve ana menü açılıyor.Ama rankım,seviyem ve cs go haberleri gözükmüyor.Çıkıp yeniden giriyorum.
Düzeliyor.Maça giriyorum Oyun donuyor ve bunun için ctrl alt del yapınca düzeliyor...Ama ping 900 falan oluyor.SONRA ÇIKIYORUM.Ve steam beni çevrimdışı yapıyor.10 Saniyeye yine online oluyorum.
LÜTFEN YARDIM!!!Bu arda oyun dosyalarını doğruladım ama düzelmedi.
Ekli dosyayı görüntüle 28001
hyr ama one?Oyun dvr'yi kapattın mı?
hyr ama one?
ben steam kullanıyorum bro tam olarak nerden gircem game dvr aMasaüstü sol alttan Ayarlara girerek Oyun DVR/Game DVR seçeneğine gir,
Ekli dosyayı görüntüle 28004
açılan menüden " Genel " in yanındaki " Oyun DVR/Game DVR " ye gir,
Ekli dosyayı görüntüle 28005
Oyun DVR/Game DVR'yi kapatabilirsin.
Ekli dosyayı görüntüle 28006
ben steam kullanıyorum bro tam olarak nerden gircem game dvr a
hangi menüye gircez nerdenAnlattığım adımları uyguladın mı?
hangi menüye gircez nerden
reiz durum bu nerden?İşetim sistemin ne?
windows 7
reiz durum bu nerden?Ekli dosyayı görüntüle 28009İşetim sistemin ne?
ben yakında bilgisayarıma windows 8 atıcam.peki bunda kapatabilirmiyim?yoksa sadece win 10 için geçerlimi???Anlattığım adım win 10 için geçerli, şu konuya bakabilirsin -> https://forum.shiftdelete.net/forums/counter-strike.281/
reiz durum bu nerden?Ekli dosyayı görüntüle 28009
ben yakında bilgisayarıma windows 8 atıcam.peki bunda kapatabilirmiyim?yoksa sadece win 10 için geçerlimi???
Bazı arkadaşlarım win 10 rezil diyorlar.Bu doğrumu?Yoksa win 10 pro falan topluyormu?cvplarsan sevinirimAnlattığım adım sadece "Win 10 için" geçerlidir.
Bazı arkadaşlarım win 10 rezil diyorlar.Bu doğrumu?Yoksa win 10 pro falan topluyormu?cvplarsan sevinirim
Teknoloji gelişirken, geri gitmek çok mantıksız. Artık bir çok uygulama ve oyunlar windows 10'a uyumlu haldedir. Microsoft windows 7 için temel desteği kesti fakat Uzatılmış destek kapsamında 2020'ye kadar bazı güncellemeler verilecek daha sonrasında ise tamamen win 7 desteği sonlandırılacak. Bu yüzden win 10 yüklemeni öneririm.
teşekkürlerBenzer bir konuya verdiğim cevap;
alttaki konuya bakabilirsin.
https://forum.shiftdelete.net/threads/sisteme-uygun-hangi-windows-surumunu-secmeliyiz.523092/
Ya ben bi kere pilde oynamaya çalıştım fps 10-15 e düştü. Biraz yardımcı olabilir misiniz?[MENTION=33480]fuzuli24[/MENTION] ün dediği doğru, senin oynayamaman herhalde şarjda değil de pilde oynamaya çalıştığın için onboard ekran kartı kullanılması.