themir1905
Asistan
Merhaba, Corsair Spec Delta serisi kasam için 3 adet RGB fan alacağım. Tavsiye verir misiniz? Bütçem (3 adet için) 200 TL.
Şöyle bir ürün buldum fakat kararsız kaldım.
Şöyle bir ürün buldum fakat kararsız kaldım.
Anakartım B450M S2H Gigabyte modeli, RGB destekliyor. O zaman bu üçün birinden 2 tane alıp 1 tanesini sonra alacağım galiba.Kasanda RGB kontrolcü var mı =? Veya Anakartın RGB kontrolünü destekliyor mu =?
Gösterdiğin markayı hiç duymadım çok dandik bir marka
![]()
Aerocool Astro12 12cm ARGB LED Kasa Fanı (AE-CFASTR12) - Kasa Fanı - Soğutucu Overclock - PC Bileşenleri | Teknobiyotik
Teknik Özellikler Ürün Kodu : AE-CFASTR12 Fan Boyutu : 120mm x 120mm x 25mm LED : ARGB Fan Hızı : 1000rpm Bearing Tipi : Hydraulic...www.teknobiyotik.com
![]()
Aerocool Eclipse12 12cm ARGB Led Kasa Fanı (AE-CFECLPS12) - Kasa Fanı - Overclock - PC Bileşenleri | Teknobiyotik
Teknik Özellikler Ürün Kodu : AE-CFECLPS12 Fan Boyutu : 120mm x 120mm x 25mm LED : RGB Fan Hızı : 1200rpm Bearing Tipi : Hydraulic...www.teknobiyotik.com
![]()
Aerocool Duo12 12cm ARGB Adreslenebilir RGB LED Fanlı, Otomatik Hız Ayarlı, PWM, Kasa Fanı (AE-CFDUO12) | Teknobiyotik
Teknik Özellikler Ürün Kodu : AE-CFDUO12 Fan Boyutu : 120mm x 120mm x 25mm Aydınlatma : ARGB LED Fan Hızı : 1000RPM Bearing Tipi ...www.teknobiyotik.com
Şu fanlar nasıl 3 tane alsan beğendinden =?
Yani kumandasını almayıp sadece fan alırsam renklerini Gigabyte'ın yazılımı ile değiştiremez miyim?![]()
Soğutucu & Fan - Kasa & Laptop Fanı - n11.com
Soğutucu & Fan ürünleri binlerce marka ve uygun fiyatları ile n11.com'da! Kampanyalı Soğutucu & Fan modelleri için hemen tıklayın.urun.n11.com
Uzaktan kumandalı ve Fan kontrolcüsü olsun dersen az daha para biriktirip şu tarz bir ürün almanı öneririm.
Anakart özelliklerinde RGB 7 renk destekli diyor ve RGB Fan girişi 1 tanede olsa var çoklayıcı ile bağlanabilir. Ama sürekli anakart üstünden giriş yapıp renk değiştirmen gerekir öyle olursa. Öbür türlü kumanda ile değiştirirsin.
Ekli dosyayı görüntüle 108852
B450M S2H (Rev. 1.x) | Anakart | GIGABYTE
GIGABYTE Oyun LAN ve Bant Genişliği Yönetimi, PCIe Jen3 x4 M.2, 7 renk RGB LED Şeritler ve Anti-Kükürt Direnç Tasarımı ile AMD B450 Ultra Durable Anakart Supports AMD Ryzen™ 5000 series / Ryzen™ 5000 G-Series/ 3rd Gen Ryzen™/ 2nd Gen Ryzen™/ 1st Gen Ryzen™/ 2nd Gen Ryzen™ with Radeon™ Vega...www.gigabyte.com.tr
Yazılımdan değiştirmeye alışkınım, sadece çoklayıcı alsam yeterli olur mu?Ekli dosyayı görüntüle 108860
Anakart üstünde 7 renk desteği ve efekt destekleri şunlar sürekli buraya girip ayar yapıp SAVE diyerek kayıt etmen lazım. Diğer türlü 70-80 TL fazla verirsin kunandadan canın istedikçe değiştirirsin. Ayrıca sonradan 2-3 fan ekleme yerin flanda olur.
Peki bu linkteki ürünü alırsam aynı şekilde yazılımdan değiştiremez miyim?Anakart yazılımından değiştirebilmen için fanların Gigabyte RGB Fusion ile uyumlu olması lazım ki yüzde 99 bu fanların yok. Çoğu fanın Gigabyte ile uyumluluğu olmuyor zaten. Benim sana tavsiyem üzerine biraz daha koyup şu fanları alman yönünde olur. RGB ışığı yok ancak Corsair sonuç olarak.
Dilersen mavi yerine kırmızısı da var.
Anakartım adreslenebilir RGB desteklemiyor sanırım. :/
Siteye pek güvenemedim açıkçası, vatan bilgisayarda 320 TL gibi bir fiyata satılıyor. Sizce güvenilir mi?Uygun fiyatlı bir ürüne benziyor. Soğutma performansı ve kalitesinden çok görsellik önemli ise alınabilir...
Tamamdır o zaman bu ürünü kesin olarak alacağım, teşekkürler yardımınız için.İnventus gayet güvenilir bir site. Sorun olmaz.