- Reaksiyon puanı
- 2,415
Bırak yalanı. Kendin gibi düşünmeyen herkese kızgın emoji atıyorsun işte.siyasi mesajlara...
Benim mesajlarıma da sürekli kızgın emoji atıyorsun. Spam seni.
Bırak yalanı. Kendin gibi düşünmeyen herkese kızgın emoji atıyorsun işte.siyasi mesajlara...
Neden ''Sen hayırdır bilader'' şeklinde adama hesap sorarcasına böyle bir konu açtın? Adam seninle aynı fikirde değil, senin yazdığın mesaj ona saçma gelmiş ve kızgın surat atmış büyütecek bir şey yok ki attığı kızgın suratların %90'ı siyaset bölümünden ve çoğumuz ikinizin de siyasi görüşünü biliyor.
Ne saçma bir konu, madem sana kızgın atıyor pm denen birşey var atarsın sorarsın.
Pmden de kızgın atıyormuşNe saçma bir konu, madem sana kızgın atıyor pm denen birşey var atarsın sorarsın.
Sana ne oldu şimdi? ConfickerBelasi nın avukatı mısın? Şimdi de sen kızgın emojiye başladın.earth doğan
Adamım işine gelmeyen bir şey demişsindir galiba adam sana fena kızmışSDN Foruma giriyorum ve 15-20 tane bildirim var Allah Allah Ne olmuş olabilir diyorum bir bakıyorum ki. Bu arkadaşın derdi veya sıkıntısı ney anlayan bilen var mı =?
ConfickerBelasi Hiç aralıksız bütün mesajlarıma kızgın surat atmışBu aradaşın derdi veya sıkıntısı ney anlayan bilen var mı =? Belli başlı üyelere sürekli aynı ifadeyi atıyor. Telefon önerdiğim mesajlara bile kızgın surat atıyor.
Ayrıca forum yetkilililerine seslenmek istiyorum gereksiz ifade kullanmanın bir cezazı yok mu =? ( Cezası yoksa bile hiç yoktan kişiye özel bildirim gelmesini engelleme özelliği var mı ? )
Ekli dosyayı görüntüle 108951
Ekli dosyayı görüntüle 108952
Ee adamın neden kızgın attığını biz mi bileceğiz?Kanlı bıçaklımıyız burada ? Ne kadar saçma bir söylem seninle aynı görüşte değil ise sabah akşam kızgın Surat mı atacak mesajları okumadan anlamadan dinlemeden =? Mantık bu mu gerçekten.
Adam Teknoloji bölümünde yazdıklarımada aynı ifadeyi atıyor1 değil 10 değil 100 değil attığı.
Hadi onu geçtim geriye dönük 1-2 -3 ay önceki mesajlara kadar gidip atıyor. ( Normal bir hareket mi gerçekten bu =? ) Benim gibi düşünmeyen herkes kötü kaka ve sustur öldür kötüle mantık bu mu gerçekten.
Mesaj olaraj bir konuda sordum. Onada kızgın surat attı cevap vermediHarbi ülkede Muhalefet çok kötü. Muhalefet muhalif olmayıda bilmiyor
Ne yapılıyorsa kötüdür de bass geç
Eğer adam seninle aynı görüşte değilse kızgın surat atabilir bunda yanlış bir şey yok birde okumadan da mı atsın demişsin benim yazdığımdan bunu nasıl çıkardın hiçbir fikrim yok ona hiç girişmiyorum.Ne kadar saçma bir söylem seninle aynı görüşte değil ise sabah akşam kızgın Surat mı atacak mesajları okumadan anlamadan dinlemeden =?
2-3 ay önceki mesajlara kızgın surat atmak sıradışı bir hareket mi sence?Hadi onu geçtim geriye dönük 1-2 -3 ay önceki mesajlara kadar gidip atıyor. ( Normal bir hareket mi gerçekten bu =? )
Derdi var mı yok mu, nedir, bunun cevabını bizler tam bilemeyiz ama derdi olmayan bir kul da yoktur bu dünyada.ConfickerBelasi Bu Arkadaşın Derdi Ney Bilen Var mı =?