Comodo Mu, Norton Mu?

Norton mu, yoksa Comodo mu?

• Norton

Kullanılan: 38 63.3%
  • Comodo

Kullanılan: 22 36.7%

• Kullanılan toplam oy
    60

muhahmtok

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Norton, Kaspersky, Eset, Comodo... bilinçli bir kullanıcı olmadıktan sonra hepsi virusü yiyiyor.

Soruna gelince Comodo seni çok yorar. Norton daha kullanışlı.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Böyle düşündüğün için senin için gerçekten üzülüyorum. Dalga geçme veya küçümseme mahiyetinde demiyorum bunu :/

yok benim için virüs hikaye demek istedim yani windowstaki gibi korkmuyorum yoksa virüs yok demek istemedim yanlış anlaşılma olmasın yoksa her platformun kendine özgü tehlikesi var üzülmeni istemem

Kuvvetmira

Profesör
Reaksiyon puanı
38
Eğer paran bolsa norton360 :D ama comodo da fena değil parası kısıtlı olana

muhahmtok

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Linux açık kaynak bir yazılım, isteyen istediği yeri ile oynar önüne bilmem ne sürümü diye sunar. Sonrası afiyetle yemek.
sizde herkesinkini kullanmayın bilindik sürümler var onda da sorun var diyorsanız windowsun çokta güvenilir olduğu söylenemez zaten azımsanamayacak kadar çok kişi korsan kullanıyor kim bilir kim ne yerleştirip sunuyor kırık windowları

neskalii

Profesör
Reaksiyon puanı
23
norton comodo ya göre daha kullanışlı bana göre comodo bazen gerçekten abartıyor... Gerçi kendim kis 2013 kullanıyorum ama :D

21olcaybaba21

Doçent
Reaksiyon puanı
2
F secure, kasper sky ve bit defender den bile iyi isterseniz test sonuçlarini vereyim cidden çok kaliteli

ozerxcom

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Norton tabiki. Comodo nun yazılımsal olarak birçok hatası mevcut

Jomolocco

Doçent
Reaksiyon puanı
5
bende norton 360 var bilgisarda ssd var herhangi bir kasma soz konusu degil yaninda malwarebytesin programini kullaniyorum anlik web korumasi ve dosya korumasi sagliyor .

blind666

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben 2 yılı aşkın bir süredir Comodo'yu kullanıyorum. Çok memnunum ayrıca 7/24 teknik destek alabiliyor olmak süper bir özellik bence. Comodo Internet Security Premium'u kullanıyorum ama yakın zamanda Complete sürümünü almayı düşünüyorum.

nevrans

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Fıat ile BMW kıyaslamışsınız tabiki norton en büyük şirketler nortona emanet vatan bilgisayar hepsiburada ve daha saymadıklarımda var ve yeni norton ürünleri pc hiç kasmıyor.

lezginkassa

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hiçbir antivirüs %100 güvenlik sağlayamaz,korkunuz siber saldırıysa kafasına koyan büyük ihtimalle aklındakini yapacaktır.Diğer basit trojan,truva atı vs. için Microsoft Essentials öneriyorum.Para tuzağı olarak görüyorum antivirüs programlarını,kullandığım da yok zaten : )

Vedat34

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bende Norton 360 kullaniyorum simdiye kadar hic bir sorunla karsilasmadim.

devkazanı

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
ben avg kullanıyrum 1 seneluk beleş idi.En memnun kaldığım avg ve norton olmuştur.

DarkBB

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Bende Norton 360 kullaniyorum. Kesinlikle tavsiye ediyorum. Ucretsiz olanlar tam koruma saglamiyor. Norton istemesseniz Kaspersky alin. Bu ikisinin disinda almamanizi tavsiye ederim.

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Norton 2014 TR olanı bencetam bir fiyasko ama İNG olanını buldum gerçekten çok iyi niye bilmiyorum ama TR de belli bir süre sonra tarama yap dıyınce ne tarıyor ne bırsey yapıyor ama bu duruma ING versiyonunda karsılasmadım.

DarkBB

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Norton 2014 TR olanı bencetam bir fiyasko ama İNG olanını buldum gerçekten çok iyi niye bilmiyorum ama TR de belli bir süre sonra tarama yap dıyınce ne tarıyor ne bırsey yapıyor ama bu duruma ING versiyonunda karsılasmadım.

Eger deneme surumu ise olabilir.

İSS-1

Doçent
Reaksiyon puanı
6
Ücretsiz olup , bu kadar geniş özellikler sunan bir koruma paketi yoktur; Comodo bu alanda tek. Hem antivirüs hem de firewall + hips içeriyor ve de diğer paralı sürümlerden daha kapsamlı güvenlik sağladığı su götürmez bir gerçek.

Comodo'nun içerisinde ayrıca sanallaştırma teknolojisi var, sisteminize zararlı bulaşma oranını en aza indiren bir yenilik.

Symantec emin olun isim yaptığı için bu kadar popüler Norton türk kullanıcılarının ilk göz ağrılarından birisi ve antivirüs denilince ilk Norton geliyor ama pazarda Kaspersky, Trend-Micro ve Bitdefender oldukça iyi geliştiler.

Parasız seçenekte kesinlikle Comodo...

DarkBB

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Dediginiz dogrudur. Parasizda Comodo iyi olabilir(hic kullanmadim ama eset ve digerleri cok dandik)

MasterFather

Profesör
Reaksiyon puanı
59
:D yine başladılar.fanatikliğe.hepsi çöplük.çoğu kendi internet sitesini koruyamıyor.

norton desen sunucularından hacker programların kaynak kodu çalınıyor.6 yıl sonra uyanıyor.

http://www.teknokulis.com/Haberler/Guvenlik/2012/01/06/symantecin-iki-kurumsal-urununu-hackerlar-kirdi

kaspersky desen.bir çok kez internet sitesi hacklendi.

teker teker sayarım böyle.o yüzden güvenmeyin.

karatekamil

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
2 yıldır norton 360 kullanıyorum gayet memnunum kasma felan olmuyor gerçi sistem sağlam kasıp kasmadığını tam anlayamam zaten de memnunum yani

orcnd

Dekan
Reaksiyon puanı
255
comodonun fiyatı uygun geldi bana
3 lisansı 94 tl ye aldım geçenlerde. araştırdığım kadarıyla güvenlik duvarı kısmında oldukça başarılı