Comodo Internet Security kuramıyorum

HARBİKIZ

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
135
Arkadaşlar Comodo Internet Security kuramıyorum, daha önce kurulu olan pro sürümünün lisansı bitmişti kaldırdım şimdi tekrar kurmak istiyorum fakat sisteminizde ki kurulu Comodo Internet Security kaldırın diye uyarı veriyor,sistemde ki bütün comodo kalıntılarını temizledim durum aynı ne yapmam gerekiyor......

HARBİKIZ

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
135
comodo kurulu değil zaten hiç bir kalıntısı da yok avafind ve everything programlarıyla taratıp baktım hepsi silindi....

Rüstembey

Doçent
Reaksiyon puanı
1
comodo kurulu değil zaten hiç bir kalıntısı da yok avafind ve everything programlarıyla taratıp baktım hepsi silindi....
temizledim zannettiğim bazı programların öyle yerlerde kalıntılarını buluyorumki...86-64 dosyalarını kontrol etmenizi öneririm..birde "regedit"te bütün bölümleri gözden geçirin derim..
özellikle;lok.mach.-software-current versiyon-uninstale bakın..kolay gelsin..w8 se kurdurmuyor olabilir.her int.sec.le barışık deyil..

Hafiye

Profesör
Reaksiyon puanı
14

Buradan windows installer cleanUp utility indirip kur. Başlat > Tüm programlardan çalıştır ve listede varsa comodo'yu seçip "Remove" butonuyla kaldır. Bilgisayarı yeniden başlat.

HARBİKIZ

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
135
indirdim ama kurulum yapmıyor host hatası veriyor.....

SwateR

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
662
Kayıt Defteri Temizleyicisi gibi araçlar kullandın mı ? Registry' de kayıtları duruyor olabilir. Eğer program bulamazsa Kayıt Defterine kendin gir. Comodo Internet Security yazarak arama yaparak. Çıkan kayıtları sil.

Ya da Program Files' a filan bak. Kalıntı dosya veya klasörler kalmış olabilir.

HARBİKIZ

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
135
hepsi yapıldı hiç kayıt yok ama kurulum yapmıyor.......

HARBİKIZ

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
135
denedim sonuç aynı hatta bütün ağ sistemini bozdu sistem geri yükleme yaparak düzelttim......

beyzabetül

Profesör
Reaksiyon puanı
356
bende kuramıyorum.daha önce win 7 kullanıyordum ama win8 e kurmak ıstedığımde hata mesajı çıkıyordu.netde araştırdım sonucuna ulaşamadım.şimdı mecburen norton 36o kullanıyorum.ama sanırım sızın sorunuz farklı?

engerex

Dekan
Reaksiyon puanı
26
denedim sonuç aynı hatta bütün ağ sistemini bozdu sistem geri yükleme yaparak düzelttim......

Eski kaldırdığını tekrar kurabiliyor musun? Yada sistem geri yükleme ile geri getirebiliyor musun? Kaldırma aracını birde o zaman dene.

HARBİKIZ

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
135
kalıntı silme programları var onu öneriyorlar uyguladık faydası yok.....

şowalye

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Bence programın bir dosyası hala çalışıyor o yüzden yeni program kurulmuyor güvenli mod programfiles dosyaları varmı bi bak
Bi yerde kalıntısı kesin vardır onda kurulmuyor