• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Comodo Firewall Pro v3.0 Kurulum Resimli Anlatım

Link

Profesör
Emektar
Comodo Firewall Pro v3.0 Kurulum Resimli Anlatım

yeni sürümü kurulumu hakkında resimli olarak detaylı bir anlatım, bu sefer gayet güzel bir yazılım ortaya çıkarmışlar, net bağlantısını yavaşlatmıyor, hips defense+ özelliği var ve sistem kaynaklarını az kullanıyor.

http://www.pckoruma.com/index.php?topic=531.0

Başarılı bir firewall uygulaması.HIPS desteğiyle de daha güçlü bir hale getirilmiş.Freeware olmasıyla da kullanıcı kitlesi her geçen gün artıyor.

Resmi destek forumundan ayrıntılı şekilde yararlanabilirsiniz, gökmen abi'nin dediği gibi.

beni bazı kişilerden korurmu indiriyorum oluyosa hemen :D :D

Firewall, bilgisayarınızı veya yerel ağınızı internetten veya diğer ağlardan gelecek saldırılara karşı koruyan bir yazılımdır.

google ın başlangıç sayfasında yeni bilgisayarlara gibisinden diyo ama istediğini yükleyebiliyosun spyware doktor var süper bişey kullanıyorum

mabnog' Alıntı:
google ın başlangıç sayfasında yeni bilgisayarlara gibisinden diyo ama istediğini yükleyebiliyosun spyware doktor var süper bişey kullanıyorum

Spyware doctor, antispyware yazılımı, konuyla ne ilgisi var ?

Spyware doctor, antispyware yazılımı, konuyla ne ilgisi var ?
[/quote]
sadece söylemek istedim o kadar |)