Comodo Firewall Pro 3.0

murmillo

Asistan
Reaksiyon puanı
1
firewall'a zaten sözüm yoktu ancak bir de üstüne defence+ eklenmiş ki harika olmuş.

antivirüs kullanmıyordum uzun zamandır, kendim zaten kendi bilgisayarımın anti-virüsüyüm :)

ancak firewall olmazsa olmaz, kaldı ki COMODO olmazsa olmaz :D

elektr10

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Benim firewalla sözüm vardı :P
Hem v2.4 ile hem de v3'ün betasıyla bir sürü sorun yaşamıştım.Tam alternatif aramaya başlamıştım ki comodo kendisinin en iyi alternatifi olarak çıkıverdi karşıma.İnşallah bu çizgiyi bozmaz.

elektr10

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Memnunum, hem de çok.
Hemen her versiyonla birkaç program uyuşmazlık yapardı, tuhaf tuhaf sorunlar yaşardım ve bazılarını comodo forumlarına bildirmeme rağmen ordakiler bile aciz kalmıştı.Sorunlarıyla uğraşmaktan programın ayarlarını bile kurcalamaya, öğrenmeye fırsat bulamamıştım.Bilgisayarımda bulunmasının tek nedeni yapılan testlerdeki başarısıydı.Bu versiyonla birlikte hiçbir sorun yaşamadım.
www.yeniresim.com_-_Nazar_Boncuu_Resimleri_-_Cami_Motifli_Nazar_Boncuu.JPG

snra

Profesör
Reaksiyon puanı
22
Sevemedim bi türlü Comodo'yu ben. :I

murmillo

Asistan
Reaksiyon puanı
1
yeni versiyon ile piyasada hangi güvenlik yazılımı varsa COMODOyu örnek alıcak ;)

world-18

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ya arkadaşlar çok iddialı konuştunuz. Kursam mı acaba? =)

MSDN

Profesör
Reaksiyon puanı
22
firewall, kasperskydede var ne farkı varki firewallların ???

elektr10

Profesör
Reaksiyon puanı
3
MSDN dedi ki:
Ona bakarsan windowsta da var :)
Ama windowsta veya kaspersky'deki güvenlik duvarının hemen hiç özelleştirilebilir seçeneği yok.Murmillo'nun verdiği linkten progamın ayarlarına bir bak istersen.Kaspersky'nin tüm bileşenlerinin toplasak bu kadar ayar bulamazsın neredeyse(belki de öyledir)Yapılan testlerdeki başarıları da comodo'nun oldukça gerisinde çünkü comodo 1. sırada :)
Ayrıca antivirüste başarılı olan yazılım diğerlerinde de başarılı olacak diye bir kural yok.Kimisi güvenlik duvarında kimisi antivirüste kimisi hipste daha başarılıdır.

MSDN

Profesör
Reaksiyon puanı
22
elektr10 dedi ki:
MSDN dedi ki:
Ona bakarsan windowsta da var :)
Ama windowsta veya kaspersky'deki güvenlik duvarının hemen hiç özelleştirilebilir seçeneği yok.Murmillo'nun verdiği]
yoooo var :P