Commandos geri dönüyor, hem de eskisi gibi strateji olarak!

m!ndf!elds

Doçent
Reaksiyon puanı
3
logohrg.jpg

Pyro Studios yaptığı açıklama ile yeni Commandos oyunu üzerinde çalıştığını duyurdu. Serinin FPS olan son oyunu Strike Force'u bir hata olarak nitelendiren firma, yeni oyunun Commandos 2'nin mekaniklerine sahip olacağını ve bunun yanında gelişmiş özelliklere de sahip olacağını belirtti. Yeni oyun hakkında açıklanan şimdilik bunlarla sınırlı, yeni haberler geldikçe sizlerle paylaşacağız.

Alıntıdır.

Rom.

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
177
Commandos !
Bu oyunu oynamayı hiç becerememişimdir :( :)

7.43

Dekan
Reaksiyon puanı
332
Strike Force oynamıştım biraz. Strateji oyunlarını sevmediğim için diğer oyunlarına bakmadım.

berckai

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Hoba buna meşale yakılır ardından hawai fişek atılır ordan maldivlere geçilir :D yakışır pyro firmasına zaten hata yapmak önemli deil hatayı duzeltmek mühim herkez hata yapabilir (nfs pro street-lord of the ring conquest) önemli olan bunu düzeltmek.Eğer tahmin ettiğim gibi detaylandırılmış bi şey yaparlarsa çok ekmek yerler strateji severler uzun zamandır başına oturup 5-6 saat vakit geçirecekleri ve online oyunlara gerek kalmadan cpu ilede karşılıklı bi şeyler yapabilecegini hatırlamak için can atıyor (dungeon keeper 3,heroes 6) ramazanda dileğim inşallah herkezin beklentilerini yeteri kadar karşılar :)

alıntıdır :)

cobra11

Profesör
Reaksiyon puanı
16
süper oyun ya oyunun başından zor kaldırırlardı beni bitirene kadar kalkmadım ztn :D

axxeqr

Profesör
Reaksiyon puanı
33
allah diyorum ozaman ilk bilgisayar oyunumdur ya çok severdim bu oyunu bütün oyunlarını bitirmiştim bakalım bu nasıl olcak

Hammers

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Destination Berlin çok güzeldi. Ne günlerdi be. Canım çekti kurup bir daha mı oynasak :D

Slokr

Profesör
Reaksiyon puanı
33
hiç beceremedim 2 bölüm oynadım böyle saçma oyunmu olur dedim sildim aslında oyun güzeldi ama kazıktı azcık küçüktümde o zamanlar :D

Hedgehog!

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Tekrardan eskisi gibi olucak olması sevindirici bir haber :)

Kısa zamanda çıkmasını bekliyorum eheh :D :D

Reaksiyon puanı
2,148
çok sevindirici bi haber, en güzeli serinin 2. oyunuydu sanırım :)
Repliklerini özledim :)

_abdulkerim

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Pyro Studios bu haberin yalan oldugunu dile getirmemiş miydi arkadaslar, haberi ilk duydugumda ben de cok heyecan yapmıstım.

emalikus

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar commandos 1-2-3 bitirdim 4 iğrenççti ve hiç oynamadım acaba bunun 5 i varmı acil cevap bekliyorum ünkü bu oynun sağlma fanıyım tekrar kurdum tekrar oyynuyorum