ComboFix

maxxdump

Dekan
Reaksiyon puanı
6
Yaygın bir trojan olan ve USB belleklerden bilgisayarlara Autorun olarak bulaşan Amvo.exe virüsünü bulup silmenize yarayacak oldukça kullanışlı bir program.

ComboFix programı sUBs tarafından yaratılmış ve bilgisayarınızda bilinen malware'leri tarayarak eğer malware bulursa otomatik olarak silmenize olanak tanıyan gelişmiş bir malware temizleme programıdır. USB belleklerde taşınarak bilgisayarlara aktarılan zararlı bir yazılım olan amvo.exe truva atı bilgisayarınıza bulaştıysa bu programı kullanarak bu trojan'ı sisteminizden silebilirsiniz.

Programı çalıştırmadan önce mevcut olan virüs koruma yazılımlarınızı geçici bir süre için devre dışı bırakın. Ardından ComboFix'i çalıştırıp taramayı gerçekleştirin. Amvo.exe'yi bulup bilgisayarınızdan kaldıracaktır. Autorun olarak devreye giren bu virüsü silmek için bu programı kullanabilirsiniz.

Dosya Boyutu: 1,70 MB
Lisans: Ücretsiz
Dil: İngilizce
Platform: Windows XP/Vista

download link & kaynak : http://www.tamindir.com/program/18628/ComboFix.htm

RadoN

Dekan
Reaksiyon puanı
3
Dracula virüs temizleyicisi programıda bu işe yarıyo..

c0lin

Profesör
Reaksiyon puanı
5
oda bulaşşsında gününü görür :D

atilgan_han

Asistan
Reaksiyon puanı
0
dracula virüs temzleyiciyi tek geçerim. ama bu da iyi bir alternatif olabilir.

ethreal

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kill_amvo_virus_usb_temizleme_by_hAsAn.vbs

diye bir şey buldum nette hepsini temizliyor bende vardı pc açılınca amvo.exe bulunamadı diyodu şimdi o sorun kalktı ortadan

capslocksmith

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
combofix acımaz arkadaşlar... çekinmeden kullanın. d-disk f-disk anlamam ben.. 2 dk.lık iş dururken ne disk miskle uğraşacam...

OkN

Asistan
Reaksiyon puanı
0
100 pc de 1 sorun yaşatıyor ona göre ...

Reaksiyon puanı
189
sistemin autorun özelliğini kapat. flash belleklerine de autorun.inf diye klasör aç bakalım gelebiliyo mu :D

vacip42

Profesör
Reaksiyon puanı
0
SAol arkadasım palaşım için tarattım silinen dosyalarda 8 tane dosya vardı işe yaradı gibide :)

spybot

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
630
Teşekkürler virüslerin anasını ağlatıyor gerçekten..:D

CoCo52

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bu müthiş birşey beni de kurtarmıştı bu virüsten...

mert26

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bunu nasıl kaldırcaz pcden yardım edin format atcam atamıyom

Otsukarcı

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
http://forum.shiftdelete.net/guvenli...-combofix.html (ComboFix)
Ben bunu indirdim Çalıştırdım bu sadece C diskini temizliyor.Autorun hala D de duruyor silemedim ve pc de bir yazı çıktı Microsoft orjinal değil yazısı çıktı Yukardaki arkadaş 3 gündür silememiştim demiş ben 6 aydır he pc açışımda denedim silemedi buda benim işimi görmedi yardımmmmmmm

Turgenyev

SDN Okuru
Reaksiyon puanı
0
http://forum.shiftdelete.net/guvenli...-combofix.html (ComboFix)
Ben bunu indirdim Çalıştırdım bu sadece C diskini temizliyor.Autorun hala D de duruyor silemedim ve pc de bir yazı çıktı Microsoft orjinal değil yazısı çıktı Yukardaki arkadaş 3 gündür silememiştim demiş ben 6 aydır he pc açışımda denedim silemedi buda benim işimi görmedi yardımmmmmmm

Microsoft orjinal değil yazısının çıkma sebebi; İşletim sisteminin kopya olması nedeni ile aktifleştirmek amacı ile yüklenen Crack yazılımlardan kaynaklanıyordur.

Aşağıdaki yolu takip edin kesinlikle Autorun silinecektir.

http://www.bilisimplatformu.com/forum/konu-hijackthis-tr-temel-k%C4%B1lavuzu-burayi-okumadan-konu-a%C3%A7mayiniz.html

Otsukarcı

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kardeşim alakana teşekkür ederim.Oraya bakacağım.ama tefferruata gerek yok UNLocker prğ mını kuruyorsun nesne üstünde sağ tık unlocker. işi bitiriyor

Turgenyev

SDN Okuru
Reaksiyon puanı
0
Unlocker Autorun dosyasını silebilir ama autorun'a ait kayıt defteri bilgileri ne olacak ? Eğer bu işi unlocker tek başına yapabilseydi başka autorun silme yöntem ve yazılımları geliştirilmezdi.