Combofix

tolgasal

Profesör
Reaksiyon puanı
18
Forumlarda her türlü spyware sorununa Combofix öneren arkadaşların dikkatine.

Program 64bit uyumlu değildir ve uyumluluk modunda yüklü antivirüs programlarına hata verdirme ihtimali yüksektir.

Lütfen programı önerirken sorunu olan arkadaşlara bu bilgiyi verelim....

mr_rain

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
452
:thumbup1::thumbup1:

Wolker

Profesör
Reaksiyon puanı
2
combofix çalıştılırken öncelikle antiviruslerin proaktif defanslarını durdurmak gerekli , birde win 7 ile uyumsuz çalışmakta zaten kendiside uyarıyor bu durumda :)

SwateR

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
662
Zaten çalıştırmadan önce antivirüslerinizi kapatın diye uyarı veriyor.Antivirüslerin bile silemediği virüsü siliyor.Bizzat şahit oldum.PC'ye virüs vs bulaştığında ilk danıştığım programdır...

global_deejay

Doçent
Reaksiyon puanı
35
Bilgisayarımda bulundurduğum dosya fakat nedense NOD32 combofix.exe mi siliyor bende sıkıştırıp arşive ekledim

lord_dark

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merhaba,
nod32 bir guncellemesinden sonra içinde bulunan dosyalardan birini virus olarak algılıyor ve siliyor. bunun için nod32 ( diger arakdaslarında belirttiği gibi) devre dışı bırakıp o sekilde açıp çalıştırmakta fayda var. usb lere dikkat etmek gerekiyor ve autorun özelliğini kapatmak gerekiyor. bu tarz virusler kendilerini gizliyor ve siz klasor seceneklerinden gizli dosyaları goster ve korunun işletim sistemi dosyalarını goster dediğinizde herhangi bir işlem yapmıyor. bunu deneyerek bile bu tarz virus kapıp kapmadığınızı anlamanız mümkün. daha sonra virus programını çalıştırdığınızda bulup siliyor. program tecrubesi olmayan arkadaslara yönelik olarak bilgi amaçlı yazdım.
kolay gelsin

yasin04

Doçent
Reaksiyon puanı
3
zaten uyumsuz işletim sistemlerimde bildirirken uyumluluk modu combofix için saçma ve tehlikeli olabiliyor