***.com

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan cacar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

cacar

Profesör
Reaksiyon puanı
13
bugün araştırma yaparken bulduğum ve sorduğum sorunun hemen cevabını aldığım güzel bir forum

[***

Mod. Not: Başlık düzeltilmiştir.

Juggernaut

Profesör
Reaksiyon puanı
41
hack yandaşı ama güzel bi site paylaşım için tşk

k3kin

Asistan
Reaksiyon puanı
3
tahribat.com için davetiye arıyorum. gönderebilecek arkadaş olursa çok sevinirim.

gönderebilecek olan arkadaşım özelden gönderebilirse çok sevinirim.

ANNE

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
75
İki konu başlığı birleştirilmiştir. Buradan devam edelim.

GodofWarr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yaklaşık bi senedir üyeyim hergün mutlaka bakarım ne var ne yok diye. sorular hemen yanıtlanır. Gayet güzel ortamı var herkese tavsiye ederim.Tahribat rulez..

quazar

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Üye olmayı bürokrasiye bağlayan siteleri sevmem. Sağdan soldan işimiz gücümüz yok üyelik için davetiye diye yalvaracağız. Ziyade olsun kalsın.. Önceki zamanlarınıda bilirim bunlar küçüktüler, küçük kalsınlar bu kafayla..

POWER

Rektör
Reaksiyon puanı
161
İyidir, hoştur lakin Hack dünyasını destekledikleri için sevmiyorum :)

FIRTINA_SEM

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Elinde davetiyesi olan arkadaş varsa bana da yollayabilir mi ??????

GodofWarr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Üye olmayı bürokrasiye bağlayan siteleri sevmem. Sağdan soldan işimiz gücümüz yok üyelik için davetiye diye yalvaracağız. Ziyade olsun kalsın.. Önceki zamanlarınıda bilirim bunlar küçüktüler, küçük kalsınlar bu kafayla..

Küçük derken :) sen rahat ol hocam gayet güzel en azından amele yok olsada gönderir müridler ayrıca sanki mesaj yazdığın site davetiye istemiyor..TAHRİBAT'Ta birisi davetiye bişi istedimi elinde olan verir,olmayan yardım eder.Başaka sitelerdeki gibi on sayfa boş boş davetiye isteyi olmaz ;)

CalliOped

Asistan
Reaksiyon puanı
4
bende davetiye istiyorum, elinde varsa yollayabilirmi ?

punisher_65

Profesör
Reaksiyon puanı
10
merak ettim, davetiyesi olan ulaşırsa memnun oluruz :).

quazar

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Küçük derken :) sen rahat ol hocam gayet güzel en azından amele yok olsada gönderir müridler ayrıca sanki mesaj yazdığın site davetiye istemiyor..TAHRİBAT'Ta birisi davetiye bişi istedimi elinde olan verir,olmayan yardım eder.Başaka sitelerdeki gibi on sayfa boş boş davetiye isteyi olmaz ;)

Shiftdelete'n,nde davetli sisteme geçtiğinden haberim yoktu sizden öğrendim şimdi. Demekki 3-5 üye kapan her sitenin ....... .....

HapS

Profesör
Reaksiyon puanı
63
çok eskidir tahribat holy one :D tiky hunter oyununu yapan elemandır aynı zamanda :D

chirkin_01

Asistan
Reaksiyon puanı
2
hepsi iyi güzelde farklı görüşlere hiç saygı yok (benim görüşüm kendi sitelerinde saygılıyız da deseler forumdaki tartışmalara baktığımda pekte öyle gözükmüyor)

Aytekinet

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
DAVETİYE İSTEYENLER BENİ ZİYARET ETSİN İLETİŞİM FORUMUNDAN YARDIMCI OLMAYA ÇALIŞIRIZ ARAMIZA KATILMAK İSTEYENLERE

http://www.aytekinet.net/iletisim/

Reklam Olarak Algılamayan SDNde fazla kalmadığım için mesaj kutusunu kontrol edemiyorum :)

sihir55

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Siteye 2005 ten beri üyeyim ve çok fazla da bir katkım olduğu söylenemez, fakat Holyone gerçekten işini bilen bir programcı arkadaştır. Site ilk açıldığı zamanlar yaptığı programlar zamanının en eşsiz programlarıydı ve gerçekten çok işe yarıyordu. Üye olmayı düşünen arkadaşlara gerçekten tavsiye ederim çünkü çok yararlı bilgilere ulaşabilecekleri bir site.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...