.Com Alan Uzantısı Alma Hakkında Tavsiye

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Naaa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Naaa

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Arkadaşlar .com uzantılı site alacağım. alacağım adres de kullanılabilir durumda. almak için önerebileceğiniz bir adres var mı ? internet üzerinden birkaç site buldum fakat ne derece güvenilirdir bilemedim. bunun yanında siteyi alırken kurma işlemi yapanlarda var fakat ben sadece .com uzantısını alıp siteyi kendim yaptırmak istiyorum. aydınlatırsanız sevinirim.

Wolker

Profesör
Reaksiyon puanı
2
doruk.net yada turkticaret.net , özellikle doruk.net'i tavsiye ederim karşında muhatap bulabiliyorsun ...

Naaa

Profesör
Reaksiyon puanı
3
doruk.net yada turkticaret.net , özellikle doruk.net'i tavsiye ederim karşında muhatap bulabiliyorsun ...

siteyi şimdilik alıp yapım aşamasında tarzı bi yazı ekleyeceğim. bulun için 17 tl olan alan adını almam yeterli mi yoksa yanına web hosting de almam gerekiyor mu peki?

Wolker

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Hosting alman gerekli tabiki ... Dükkanın levhası hazır ama levhayı takacak dükkanı tutumuyorsun gibi düşünebilirsin... Onceden alan adı(domain) alana 5-10 mb hosting hediye ediliyordu ama son dönemlerde o tarz kampanyalar göremiyorum ...

Naaa

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Hosting alman gerekli tabiki ... Dükkanın levhası hazır ama levhayı takacak dükkanı tutumuyorsun gibi düşünebilirsin... Onceden alan adı(domain) alana 5-10 mb hosting hediye ediliyordu ama son dönemlerde o tarz kampanyalar göremiyorum ...

bir sorum daha olacak. ucuz bi hosting aldım diyelim şimdilik.sonra iş büyüdü bunu iptal ettirip daha pahalı daha güzel bi hostinge geçebilirmiyim istediğim an.

michuozawa

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
493
godaddy'den al derim.maillerime bir bakayım %30 yada 40 lık bir indirim kodumda vardı paylaşabilirim :)

edit: domainimi godaddy den almıştım.

Naaa

Profesör
Reaksiyon puanı
3
godaddy'den al derim.maillerime bir bakayım %30 yada 40 lık bir indirim kodumda vardı paylaşabilirim :)

edit: domainimi godaddy den almıştım.

site biraz karışık geldi :( zaten bu işe uzakmışım onu anladım bugün sorduğum soruları tekrar okuyunca:)

Armanifan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
site biraz karışık geldi :( zaten bu işe uzakmışım onu anladım bugün sorduğum soruları tekrar okuyunca:)
Bence isimtescil.net ten alabilirsin.
Türkiyenin en büyük domain tescil firmalarından birisidir.
Ayrıca fiyatlarda gayet makul bence.
Hostingide firma olmayan bi yerden sakın alma derim ,sitenin yedeklerini çalabilirler.
İleride siten büyürse bu ciddi sorun yaratır, ayrıca evet siten büyüdüğü zaman bir sunucu satın alıp siteni oraya kurabilirsin.
Bu konuda sana yardımcı olabilirim bir PM kadar uzağındayım :)

Naaa

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Bence isimtescil.net ten alabilirsin.
Türkiyenin en büyük domain tescil firmalarından birisidir.
Ayrıca fiyatlarda gayet makul bence.
Hostingide firma olmayan bi yerden sakın alma derim ,sitenin yedeklerini çalabilirler.
İleride siten büyürse bu ciddi sorun yaratır, ayrıca evet siten büyüdüğü zaman bir sunucu satın alıp siteni oraya kurabilirsin.
Bu konuda sana yardımcı olabilirim bir PM kadar uzağındayım :)

http://www.turkticaret.net/siberhosting/webhosting_paket_detay.php?id=2 şu paket şimdilik işimi görür mü :) ?

Naaa

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Hostingi oradan almanı önermiyorum sadece domaini oradan al.
Hosting için datzen.com'u tercih edebilirsin.
Hem fiyatlar uygun hemde %100 müşteri memnuniyeti...
saol arkadaşım şimdiden bile çok yardımcı oldunuz.ama sorularım devam edecek haberin olsun pm atıcam :)

cuhadar

Doçent
Reaksiyon puanı
13
Türkiye de domain konusunda en iyi firma İHS dir. Domainleri e-destek.com üzerinden alabilirsiniz. Host konusunda gelince. En iyi bildiğiniz firmanın sunucusu yanar rezil olabilirsiniz. O yüzden en iyi host firması diye birşey yok. Ama hostgatoru denemenizi tavsiye ederim. Domaini ihs den alın hostu hostgator dan. Bu arada az önce bir arkadaş faceden yazmıştı godady de domain 1,99 $ diye. doğrumu diye de bakmadım ilgilenen olur belki.

FY2005

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
8
isimtescil.net i tavsiye ederim. Ben kullanıyorum bi yamuğunu görmedim bu zamana kadar :)