Çok utandım

erencafe

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
:euro: geçenlerde öğretmenler odasında arkdaşlar sohbet ediyordu bende birden içeri girdim arkdaşın biri hocam fermuarınız açık kalmış deyince ben utancımdan yerin dibine girdim anında mudahle yaptım enyseki şakaymış oh be rahatladım içimden

PadyScah

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ahaaaa :)) Mukemmel, bunu okuyunca aklıma Turkiye'de sozlesmeli ogretmenlik yapıgım zamanlar geldi..

Karsıyaka'dan bindim otobüse, okulda indim. Bayrak töreni. Binlerce ögrenci. Bakıyorlar, gülücük atıyorlar filan. Bende iger ögretmenlerle, tüm okulu cepheden görecek sekilde konuşlanmışım. Neyse, girdim ilk derse, basladım yoklamayı almaya. Yok "Esra", "Burdaaa", "Melih" "Burdaaaa"... Beni seven ve sürekli kollayan, çok iyi niyetli ama saf bi ögrencim vardı. Her isim sayısımda, "HocCam" diyo, bende "Tamam Ugur, otur yerine, yoklama bitince söz hakkı vericem" diyorum. Sınıftakiler gülüşmeyi arttırdı bende bi yandan yoklamaya devam ediyorum. En sonunda Uğur daha fazla dayanamadı ve avazı cıktıgınca bagırdı; "HocCaaam, fermuarınız açık kalmıs, kapatın artık yawww".. Utancımdan bi yerin dibine girmisim ki sormayın.. Ne yapsamda buradan baska diyarlara ışınlansam diye düsündüm, ama nafila, ögrenciler kırılmaya baslamıstı bile gülmekten... Heleki koridordaki sohbetler.. O gün kendime çok geç geldim. Simdi ise aklıma geldice gülümsüyorum :)

eratosten

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Ahaaaa :)) Mukemmel, bunu okuyunca aklıma Turkiye'de sozlesmeli ogretmenlik yapıgım zamanlar geldi..

Karsıyaka'dan bindim otobüse, okulda indim. Bayrak töreni. Binlerce ögrenci. Bakıyorlar, gülücük atıyorlar filan. Bende iger ögretmenlerle, tüm okulu cepheden görecek sekilde konuşlanmışım. Neyse, girdim ilk derse, basladım yoklamayı almaya. Yok "Esra", "Burdaaa", "Melih" "Burdaaaa"... Beni seven ve sürekli kollayan, çok iyi niyetli ama saf bi ögrencim vardı. Her isim sayısımda, "HocCam" diyo, bende "Tamam Ugur, otur yerine, yoklama bitince söz hakkı vericem" diyorum. Sınıftakiler gülüşmeyi arttırdı bende bi yandan yoklamaya devam ediyorum. En sonunda Uğur daha fazla dayanamadı ve avazı cıktıgınca bagırdı; "HocCaaam, fermuarınız açık kalmıs, kapatın artık yawww".. Utancımdan bi yerin dibine girmisim ki sormayın.. Ne yapsamda buradan baska diyarlara ışınlansam diye düsündüm, ama nafila, ögrenciler kırılmaya baslamıstı bile gülmekten... Heleki koridordaki sohbetler.. O gün kendime çok geç geldim. Simdi ise aklıma geldice gülümsüyorum :)

Binlerce Öğrenci?:surprised:

Red-White

Asistan
Reaksiyon puanı
0
hangi hocaya yaptığına göre değişir.. hoş bi şaka değil bence..

beyazad

Profesör
Reaksiyon puanı
22
böyle bişi benim başıma cidden geldi. Berbat bi duygu:sweatdrop:

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Şanslıyım ki öğretmen değilim ama sizde demek iyi insanlarsınız burda bir öğretmen duysa mesela kadın bir hoca anında sözleşme imzalatır.

Exploit Coder

Profesör
Reaksiyon puanı
26
lise 1. sınıftayken bilgisayar öğretmenimiz yaramazlık yaptığımız için (boş derste) yandaki odasından çıkıp sınıfa girdi bizi azarlarken .. (hocanın bir huyu vardır önündeki sıraya dayanır ) en önde oturuyordum :) . hoca bir yandan bağrıyor bir yandan bacaklarının ön kısmıyla sıraya dayanıyor hocanın suratına bakmaktan boynum ağrıyınca kafamı hafif aşağıya eğdim . ne gördüğümü anlamışsınızdır. sonra hoca fırçayı attı tam kapıdan çıkıcak hocam dedim birşey söylicem :) söyle dedi kulağınıza dedim . fermuarınız açık dedim hocada takım elbise giyerdir vallamı dedi ceketinin iki ucunuda birleştirerek odasına gitti :D o günden beri bana iyi davranmak zorunda olduğunu hissedebiliyorum :)

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Exploit hoca kadın mıydı bizde de var öylelerden hemde fazlasıyla:D

Rapchy

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
119
O şakadan sonra denilebilecek bir sürü laf varda neyse :D