:euro: geçenlerde öğretmenler odasında arkdaşlar sohbet ediyordu bende birden içeri girdim arkdaşın biri hocam fermuarınız açık kalmış deyince ben utancımdan yerin dibine girdim anında mudahle yaptım enyseki şakaymış oh be rahatladım içimden
Ahaaaa) Mukemmel, bunu okuyunca aklıma Turkiye'de sozlesmeli ogretmenlik yapıgım zamanlar geldi..
Karsıyaka'dan bindim otobüse, okulda indim. Bayrak töreni. Binlerce ögrenci. Bakıyorlar, gülücük atıyorlar filan. Bende iger ögretmenlerle, tüm okulu cepheden görecek sekilde konuşlanmışım. Neyse, girdim ilk derse, basladım yoklamayı almaya. Yok "Esra", "Burdaaa", "Melih" "Burdaaaa"... Beni seven ve sürekli kollayan, çok iyi niyetli ama saf bi ögrencim vardı. Her isim sayısımda, "HocCam" diyo, bende "Tamam Ugur, otur yerine, yoklama bitince söz hakkı vericem" diyorum. Sınıftakiler gülüşmeyi arttırdı bende bi yandan yoklamaya devam ediyorum. En sonunda Uğur daha fazla dayanamadı ve avazı cıktıgınca bagırdı; "HocCaaam, fermuarınız açık kalmıs, kapatın artık yawww".. Utancımdan bi yerin dibine girmisim ki sormayın.. Ne yapsamda buradan baska diyarlara ışınlansam diye düsündüm, ama nafila, ögrenciler kırılmaya baslamıstı bile gülmekten... Heleki koridordaki sohbetler.. O gün kendime çok geç geldim. Simdi ise aklıma geldice gülümsüyorum![]()
Exploit hoca kadın mıydı bizde de var öylelerden hemde fazlasıyla![]()