opera kullan bence. uzun zamandır kullanıyorum , tek bir reklam yok. chromeda çok sinir etmişti reklamlarmerhaba eskiden böyle bir sorun yoktu ama artık google a bi kelime yazdımmı ilk sayfam full reklam siteleriyle doluyor sebebi nedir?
Kaspersky, Malwarebytes, Hitman Pro, ESET, Zemana, vb. anti-virüsler ile taratabilirsiniz.merhaba eskiden böyle bir sorun yoktu ama artık google a bi kelime yazdımmı ilk sayfam full reklam siteleriyle doluyor sebebi nedir?
Adblock eklentisi kurun.merhaba eskiden böyle bir sorun yoktu ama artık google a bi kelime yazdımmı ilk sayfam full reklam siteleriyle doluyor sebebi nedir?
Virüs varsa ad block da engellemez bence ayrıca para vermesine gerek yokBence Kaspersky e para vermesine gerek yok google yerine opera gx kullansın ama ne olur ne olmaz bi taratın pcyi
ÜcretsizBence Kaspersky e para vermesine gerek yok google yerine opera gx kullansın ama ne olur ne olmaz bi taratın pcyi
Ama 1 ay odaÜcretsiz
Tamamen ücretsiz versiyonu var ama bazı özellikler yok.Ama 1 ay oda
Virüs girmiş olabilir ss atar mısınız?
Değil değil. Bilmiyorsan yorum yapmaAma 1 ay oda
çok yüksek ihtimallesisteminize bir adware virüsü bulaşmış
ingilizceReklamlar türkçemi ingilizcemi
Dediğim gibi programlar ve özelliklerden bi bakınbişeyi indirmek için bildirimlere izin vermiştim site izinlerine girdiğimde javascript açıktı?
Mesaj otomatik birleştirildi:
ingilizce
Söylediklerimizi yapın işte.bişeyi indirmek için bildirimlere izin vermiştim site izinlerine girdiğimde javascript açıktı?
Mesaj otomatik birleştirildi:
ingilizce
Format atın yada virüs tarayın bildirimleri kapatın eğer reklam istemiyorsanız OPERA GX öneririmmerhaba eskiden böyle bir sorun yoktu ama artık google a bi kelime yazdımmı ilk sayfam full reklam siteleriyle doluyor sebebi nedir?
beleş kullanacak zatenBence Kaspersky e para vermesine gerek yok google yerine opera gx kullansın ama ne olur ne olmaz bi taratın pcyi
Kanka yazdı çözmüş olayıKesin Adware
Bari bende yükleyembeleş kullanacak zaten