Çok ödevim var.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 023
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

023

Profesör
Reaksiyon puanı
4,598
Arkadaşlar, saatlerimi alacak ödevlerim var ve yarın ders var. Türkçe'den kompozisyon vb., Matematik'ten hayvani ödev, Sosyal'den az kalan yazım ve sanırım kalemi aşındıracak kadar İngilizce. EBA'da da ödevlerim var ve bazıları yarın 23:55'de bitiyor. Ne yapacağım ben? Nasıl bu kadar hızlı ödev yapacağım?

Reaksiyon puanı
181
Arkadaşlar, saatlerimi alacak ödevlerim var ve yarın ders var. Türkçe'den kompozisyon vb., Matematik'ten hayvani ödev, Sosyal'den az kalan yazım ve sanırım kalemi aşındıracak kadar İngilizce. EBA'da da ödevlerim var ve bazıları yarın 23:55'de bitiyor. Ne yapacağım ben? Nasıl bu kadar hızlı ödev yapacağım?
bizim hocalar ebadan göndermek yerine sınıf grubundan gönderiyorlar o yüzden bu durumu pek bilmiyorum :(

melihhamerica

Asistan
Reaksiyon puanı
287
Ben 1.dönem canlı derslere %80 oranında katılmıştım. Ödevleride %60 felan yapmıştım. Ama hocalar gene bana 85-90-100 verdiler. Çok yapmayınca birşey olmuyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Birde ben şöyle yapıyorum. Bende laptop var oradan giriyorum. Aygıt yöneticisinden mikrofonu ve kamerayı devre dışı bırakıyorum. Derste mikrofonumun ve kameramın olmadığı gözüküyor.:)

Overclocked

Profesör
Reaksiyon puanı
4,519
Ben 1.dönem canlı derslere %80 oranında katılmıştım. Ödevleride %60 felan yapmıştım. Ama hocalar gene bana 85-90-100 verdiler. Çok yapmayınca birşey olmuyor.

Birde ben şöyle yapıyorum. Bende laptop var oradan giriyorum. Aygıt yöneticisinden mikrofonu ve kamerayı devre dışı bırakıyorum. Derste mikrofonuun ve kameramın olmadığı gözüküyor.:)
Kamerayı ben de devre dışı bırakıyorum. Yanlışlıkla açılır falan :D

melihhamerica

Asistan
Reaksiyon puanı
287
Canlı ders bence olmamalı. Ben hiçbirşey anlamıyorum. 1.dönemden aklıma kalan hiçbirşey yok. Bide zaten ders dinlemeyince hiç hiç öğrenmemiş oluyorum.

023

Profesör
Reaksiyon puanı
4,598
Arkadaşlar, acil olarak internette bulunmayan umut ile ilgili şiir lazım. Her an öğretmen sorabilir.

Doğaçlama yaptım arkadaşlar.

Umut
Umur vardır her zaman,
Umut bitmemelidir.
Hatalar umudu artırmalıdır,
Bitirmemelidir.

Umut tükenebilir ama,
Umut bitmemelidir.
Kötü şans umudu artırmalıdır,
Bitirmemelidir.

Sırada hatalarla vb. alakalı kompozisyon.

Generator gibiyim. Kompozisyonu da 2 dakikada hallettim. Paça yakalanınca oluyormuş demek ki :D

Başarılı ve Başarısız İnsan
İnsanlar hep hata yapar; bu bir kuraldır. İnsan da her canlı gibi kusursuz değildir. İşte, evde, okulda, her yerde hata yapabiliriz.
Hatalı insan; Başarısızlıklardan korkar, suçlarını üstlenmez, bu hatalardan ders çıkarmaz. Aynı hataları yapmaya devam eder.
Başarılı insan; Başarısızlıklardan ders çıkarır, aynı hataları yapmamaya dikkat eder.

2 dakikada bu kadar oluyor.

Generator gibiyim. Kompozisyonu da 2 dakikada hallettim. Paça yakalanınca oluyormuş demek ki :D

İnsanlar hep hata yapar; bu bir kuraldır. İnsan da her canlı gibi kusursuz değildir. İşte, evde, okulda, her yerde hata yapabiliriz.
Hatalı insan; Başarısızlıklardan korkar, suçlarını üstlenmez, bu hatalardan ders çıkarmaz. Aynı hataları yapmaya devam eder.
Başarılı insan; Başarısızlıklardan ders çıkarır, aynı hataları yapmamaya dikkat eder.

2 dakikada bu kadar oluyor dedim ama öğretmen, benimkinin diğerlerinden iyi olduğunu söyledi. Boş yapmakta yetenekliyim.

Sadece giriş bölümünü yazdığım için öyle dedi ama neyse :D

Son düzenleme:
Reaksiyon puanı
645
Arkadaşlar, acil olarak internette bulunmayan umut ile ilgili şiir lazım. Her an öğretmen sorabilir.

Doğaçlama yaptım arkadaşlar.

Umut
Umur vardır her zaman,
Umut bitmemelidir.
Hatalar umudu artırmalıdır,
Bitirmemelidir.

Umut tükenebilir ama,
Umut bitmemelidir.
Kötü şans umudu artırmalıdır,
Bitirmemelidir.

Sırada hatalarla vb. alakalı kompozisyon.

2 dakikada bu kadar oluyor dedim ama öğretmen, benimkinin diğerlerinden iyi olduğunu söyledi. Boş yapmakta yetenekliyim.

Sadece giriş bölümünü yazdığım için öyle dedi ama neyse :D
benimde seneryo ödevim var hiç seneryo ödeviniz oldu mu bilmiyorum ama kısaca hoca bir konu veriyor sizde olabildiğince detaylı bir şekilde seneryo yazmanız gerekiyor ve 1 hafta içinde teslim etmem gerekiyor

hakancoskun4891

Profesör
Reaksiyon puanı
757
Benimde normalde 3 haftalık tatilde 10 sayfa yazacağım bir ödev vardı, hiç yapmadım. Ben salak mıyım neden 10 sayfa ödev yapayım. Sende yapma, önce gitsinler eğitimi düzeltsinler. Biz sanki ödev yapmak zorundayız. Hocalar yapsın!
1. Evet ödevlerini yapmak zorundasın, eğitim sistemi kötü olabilir ama bunda hocalarının yapabilececği hiçbirşey yok ve bunu bahane olarak kullanma
2. 3 hafta yatacağına biraz ders çalış zaten hocaların amacı sana ters tekrarı yaptırmak hiç işkence yapıyorlar gibi düşünme.
3. bi diyorsun derslerin %80'ine katıldım daha sonra diyorsun mikrafonu ve kamerayı kapattım. Eeee sen ne öğrendin şimdi, hiçbirşey.

023

Profesör
Reaksiyon puanı
4,598
1. Evet ödevlerini yapmak zorundasın, eğitim sistemi kötü olabilir ama bunda hocalarının yapabilececği hiçbirşey yok ve bunu bahane olarak kullanma
2. 3 hafta yatacağına biraz ders çalış zaten hocaların amacı sana ters tekrarı yaptırmak hiç işkence yapıyorlar gibi düşünme.
3. bi diyorsun derslerin %80'ine katıldım daha sonra diyorsun mikrafonu ve kamerayı kapattım. Eeee sen ne öğrendin şimdi, hiçbirşey.
1. Haftasonu 2 sayfa ödev veriyorlar, tatilde 20 sayfa. Ne farkı var? Tatilden önceki hafta hangi dersi işledik?
2. Tatilde mola vermemize engel oluyorlar
3. Uzaktan eğitimde anladığımız bir şey yok, çalışıyorsak kendimiz ders çalışıyoruz. Ha dinlemiş ha dinlemememiş, ne var?

melihhamerica

Asistan
Reaksiyon puanı
287
Eğitim sistemi kötü bunu bahane yapmıyorum. Ödevleri yapmak zorunda deyilim. İsteyen yapar istemeyen yapmaz. Zaten tatilde hiçbiryere gidemedik mutsuzum bide ödev yapacam avuçlarını yalasınlar.

Birkere eğitim dediğin ödevle olacak şey değildir. Biz bu ödevleri boşa yapıyoruz. Yapma veya yap bu zamanda hocalar zaten herkese en az 85 veriyor. En azından benim okulda öyle. Sizi bilemem.

• Beğen
Reactions: 023

atkaksoy501

Profesör
Reaksiyon puanı
4,070
Buraya yazana kadar o değerli vaktini yapabildiğin kadar ödev yapmaya harcayacaksın öncelikle. Bundan sonra da böyle bir durum yaşamamak için ödevleri parça parça yapıp asla son güne bırakmamak gerekiyor. Kolay gelsin.

hakancoskun4891

Profesör
Reaksiyon puanı
757
Eğitim sistemi kötü bunu bahane yapmıyorum. Ödevleri yapmak zorunda deyilim. İsteyen yapar istemeyen yapmaz. Zaten tatilde hiçbiryere gidemedik mutsuzum bide ödev yapacam avuçlarını yalasınlar.

Birkere eğitim dediğin ödevle olacak şey değildir. Biz bu ödevleri boşa yapıyoruz. Yapma veya yap bu zamanda hocalar zaten herkese en az 85 veriyor. En azından benim okulda öyle. Sizi bilemem.
bizim okulda yapmassan direk 0 veriyorlar. hocalar senin iyiliğin için veriyorlar ileride örneğin mühendis olunca matematik dersinde öğrendiğin şeyi unuttun için ve o projeyi yarım yamalak yaptığın için önce bir işinden kovul. Mutsuzum diye ödev yapmıyorum diyorsun ya o zaman hocalarda mutsuzum diye derse gelmesin veya işçiler mutsuzlar diye işlerini gitmesin ne güzel istanbul bee

Son düzenleme:

023

Profesör
Reaksiyon puanı
4,598

85 mi? Düşük veriyorlarmış. Bu sene sınıfta kalması gerekirken takdir alan arkadaşlarım var ve çoğu 90 civarı not aldı. Ortalamam 100 geldi bu dönem hatta.

melihhamerica

Asistan
Reaksiyon puanı
287
bizim okulda yapmassan direk 0 veriyorlar. hocalar senin iyiliğin için veriyorlar ileride örneğin mühendis olunca matematik dersinde öğrendiğin şeyi unuttun için ve o projeyi yarım yamalak yaptığın için önce bir işinden kovul. Mutsuzum diye ödev yapmıyorum diyorsun ya o zaman hocalarda mutsuzum diye derse gelmesin veya işçiler mutsuzlar diye işlerini gitmesin ne güzel istanbul bee
Peki okulda gereksiz birsuru konu var buna ne diycen. Okulu savunma.

Ben hergün okula gidiyordum ve her gün gittiğimde çok başım ağrıyor herkes salak salak bağariyor dayanamıyor ben okulda bu yüzden okuldan hayatım boyunca nefret ettim.

Herobrine

Müdavim
Reaksiyon puanı
4,024
@NGGYU, işin zormuş. Bana bir kere haftasonunda 70 sayfa ödev vermişlerdi. İlkokuldaydım. Hepsini 10 saatte bitirmiştim☹. Ortalamam 100.

Irıs von Everec

Profesör
Reaksiyon puanı
1,472
Gereksiz, kime göre neye göre. Eğitim sistemi mükemmel değil ama kötü de değil. Eğitim sistemi dışındaki bi sorun da mükemmel bi eğitim sistemi gelse bile eğitim sistemi kötü, çalışmak boş anlayışının gitmeyecek olmasıdır.

Ben hergün okula gidiyordum ve her gün gittiğimde çok başım ağrıyor herkes salak salak bağariyor dayanamıyor ben okulda bu yüzden okuldan hayatım boyunca nefret ettim.

Mali654987

Doçent
Reaksiyon puanı
379
öncelikle forumu kapat ve yapabildiğin kadar yapmaya çalış bazı zamanlar ödev çok fazla birikir ama bazen de rahat olursun bunu düşünerek ödev yapmaya başla yapabildiğin kadar yap yapacak hiçbir şey yok

melihhamerica

Asistan
Reaksiyon puanı
287
Gereksiz, kime göre neye göre. Eğitim sistemi mükemmel değil ama kötü de değil. Eğitim sistemi dışındaki bi sorun da mükemmel bi eğitim sistemi gelse bile eğitim sistemi kötü, çalışmak boş anlayışının gitmeyecek olmasıdır.
Eğitim sistemi kötüde değil öylemi. Herkes nefret ediyoders saatleri bile fazla.

Herobrine

Müdavim
Reaksiyon puanı
4,024
Ama direksiyon bizde. Çalışmazsak işsizler kervanına gireriz. O yüzden harıl harıl çalışalım.

hakancoskun4891

Profesör
Reaksiyon puanı
757
Eğitim sistemi kötüde değil öylemi. Herkes nefret ediyoders saatleri bile fazla.
şeymi sanıyorsun dünyanın diğer ülkelerinde 20dklık ders 6 ders saati. Dünyanın yer her yerinde ders saatleri benzer

Okulda gereksiz olan bir konu söyle mesela?

melihhamerica

Asistan
Reaksiyon puanı
287
şeymi sanıyorsun dünyanın diğer ülkelerinde 20dklık ders 6 ders saati. Dünyanın yer her yerinde ders saatleri benzer

Okulda gereksiz olan bir konu söyle mesela?
İlla bu ülke değil. Bak anlamaz arkadaşım benim yukarıdaki yorumumu okumadın galiba. Diyorumki ben her gün okulda başım ağrıyor çok kötü bir durum belkide sen hiç yaşamadım fakat ben hergün yaşıyorum okula gittiğimde. Herkes bağırıyor koşuyor salak salak çarpanlar var hergün hap içsem zararlı.

hakancoskun4891

Profesör
Reaksiyon puanı
757
İlla bu ülke değil. Bak anlamaz arkadaşım benim yukarıdaki yorumumu okumadın galiba. Diyorumki ben her gün okulda başım ağrıyor çok kötü bir durum belkide sen hiç yaşamadım fakat ben hergün yaşıyorum okula gittiğimde. Herkes bağırıyor koşuyor salak salak çarpanlar var hergün hap içsem zararlı.
Sana şimdi dünyanın en gelişmiş bir taktiğini vericem susturmak için. Onlara susmasını söyle

melihhamerica

Asistan
Reaksiyon puanı
287

hakancoskun4891

Profesör
Reaksiyon puanı
757
Uffffffff...

Okulda binbir insan var gel birlikte söyleyelim istersen. Yarın gel çayda yaptım pankekte var.
Okul sadece ortaokulmu yoksa ortaokul ve lisemi.
Sadece ortaokulsa ve bin kişiyse allah kurtarsın