• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Çok ödevim var.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 023
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Çözümün bu kadar basit olduğu bir konunun neden bu kadar uzadığını anlayamadım.

Forumu kapat>Kitabı aç> Ödevi yap

Ayrıca kendi düşüncemi de ekleyeyim: Dersi dinlemeyip eğitim sistemine kötü demek ne kadar mantıklı biraz düşünmek lazım.

Çözümün bu kadar basit olduğu bir konunun neden bu kadar uzadığını anlayamadım.

Forumu kapat>Kitabı aç> Ödevi yap

Ayrıca kendi düşüncemi de ekleyeyim: Dersi dinlemeyip eğitim sistemine kötü demek ne kadar mantıklı biraz düşünmek lazım.
Ezber, ezber, ezber. Eğitim sistemi kötü işte.

İstersen onu ezberleyemeyip uzun yoldanda yapabilirsin. Sana kalmış
İşte eğitim sistemi mantıksız insanlar yetiştiriyor maalesef.

Şimdi şöyle ki, sen onu ezberleyince sınavdan yüksek alacaksın. Gerçek hayatta ise bir işte çalışırken, pratik çözümler vs üretmek zor olacak. ( Ülkemizde ki niteliksiz üniversite mezunlarının sebebi.)

Ezberlemeyen biri ise, daha çok uğraşacak. Ezberleyen tipten daha zeki olsa bile, onun gerisine düşecek. (Nitelikli insanları ise böyle kaybediyoruz.)

Bakın burada ders çalışmayan demiyorum, ezberlemeyen diyorum.

İşte eğitim sistemi mantıksız insanlar yetiştiriyor maalesef.

Şimdi şöyle ki, sen onu ezberleyince sınavdan yüksek alacaksın. Gerçek hayatta ise bir işte çalışırken, pratik çözümler vs üretmek zor olacak. ( Ülkemizde ki niteliksiz üniversite mezunlarının sebebi.)

Ezberlemeyen biri ise, daha çok uğraşacak. Ezberleyen tipten daha zeki olsa bile, onun gerisine düşecek. (Nitelikli insanları ise böyle kaybediyoruz.)

Bakın burada ders çalışmayan demiyorum, ezberlemeyen diyorum.
Orada haklısınız.

Benimde normalde 3 haftalık tatilde 10 sayfa yazacağım bir ödev vardı, hiç yapmadım. Ben salak mıyım neden 10 sayfa ödev yapayım. Sende yapma, önce gitsinler eğitimi düzeltsinler. Biz sanki ödev yapmak zorundayız. Hocalar yapsın!
çok hakli

İsterseniz herhangi ödevinizde yardımcı olabilirim fiyatta anlaşırız

Arkadaşlar, saatlerimi alacak ödevlerim var ve yarın ders var. Türkçe'den kompozisyon vb., Matematik'ten hayvani ödev, Sosyal'den az kalan yazım ve sanırım kalemi aşındıracak kadar İngilizce. EBA'da da ödevlerim var ve bazıları yarın 23:55'de bitiyor. Ne yapacağım ben? Nasıl bu kadar hızlı ödev yapacağım?
Sular yoktu diyebilirsiniz. Yani imkansız bunları yapmak.