Çok mutsuzum

bilmiş*gülücük

Profesör
Reaksiyon puanı
48
TuningMert dedi ki:
bilmiş*gülücük dedi ki:
TuningMert dedi ki:
Sıkıntısnın sonucu anlaşıldı.Her zaman ondan çok otomobilime özen gösteriyormuşum,otomobilime yaptıklarımı ona hiçbir zaman yapmamışım bilmemne bilmemne.Vallahi beni böyle kabullenmesi lazım.kabullenmiyecekmiş yollarımızı ayırdık yolun sonuna geldik ;)
yani şimdi ayrılma sebebiniz senin arabanı çok sevmen mi yani arkadaşın resmen arabanı kıskanıyo senden yani onla karşılaştırıyo kendini ilginç bence yani her erkek arabasını çok sever neyse hayırlısı olsun sen için :)

Bende anlamadım.Bir gün feci şekilde yıldırım düşerken arabayı evin içine sokmaya çalışmıştım kıyameti kopardı.
aaa :O :^) valla ben seni gayet iyi anlayabiliyorum da arabayı evin içine mi sokmaya çalıştın yav :^) bak bunu anlayamadım valla

iol99

Profesör
Reaksiyon puanı
6
bilmiş*gülücük dedi ki:
TuningMert dedi ki:
bilmiş*gülücük dedi ki:
TuningMert dedi ki:
Sıkıntısnın sonucu anlaşıldı.Her zaman ondan çok otomobilime özen gösteriyormuşum,otomobilime yaptıklarımı ona hiçbir zaman yapmamışım bilmemne bilmemne.Vallahi beni böyle kabullenmesi lazım.kabullenmiyecekmiş yollarımızı ayırdık yolun sonuna geldik ;)
yani şimdi ayrılma sebebiniz senin arabanı çok sevmen mi yani arkadaşın resmen arabanı kıskanıyo senden yani onla karşılaştırıyo kendini ilginç bence yani her erkek arabasını çok sever neyse hayırlısı olsun sen için :)

Bende anlamadım.Bir gün feci şekilde yıldırım düşerken arabayı evin içine sokmaya çalışmıştım kıyameti kopardı.
aaa :O :^) valla ben seni gayet iyi anlayabiliyorum da arabayı evin içine mi sokmaya çalıştın yav :^) bak bunu anlayamadım valla

Kapıdan sığmayınca duvarı yıkmaya çalışmış üstelik (:

TuningMert

Dekan
Reaksiyon puanı
84
Eve geldiğimde gitmişti :( şimdi ben aracımı bakıma götürürken yüzüne nasıl bakacağım onun :(

Sansal80

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Siz Gökhanla çıkın o zaman hiçbir sıkıntın kalmicak..

emubaltaci

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
129
dışarı çık biraz dolaş, eğlenebileceğin arkadaşlarını cağır, erkek arkadaşınla tartıştıysa onun en gıcık olduğu çocukları çağır :D

bilmiş*gülücük

Profesör
Reaksiyon puanı
48

RuNaL

Dekan
Reaksiyon puanı
71
Özür dilerim
Tüm kadınlardan
Çünkü ben
Bu hayatta
En çok
Ölümü sevdim...

gokhans19

Profesör
Reaksiyon puanı
5
bilmiş*gülücük dedi ki:
Sansal80 dedi ki:
gokhans19 dedi ki:
Sansal80 dedi ki:
:D :D :D :D :D :D :D Biz gaymıyız erkek erkeğe tövbe tövbe :P

bilmiş*gülücük ile çıkcaksın.. :)
onu kastettim..
aaaaaa :O delişeyler benden habersiz ne öle o hem benim erkek arkadaşım var bi kerem aaa >X< >X<
Ayrılırsın :D :D Yok şaka yapıyoruz banane senden sanane benden :O Ayıp ettin bugüne bugün bacımsın :) :) :)

bilmiş*gülücük

Profesör
Reaksiyon puanı
48
gokhans19 dedi ki:
bilmiş*gülücük dedi ki:
Sansal80 dedi ki:
gokhans19 dedi ki:
Sansal80 dedi ki:

onu kastettim..
aaaaaa :O delişeyler benden habersiz ne öle o hem benim erkek arkadaşım var bi kerem aaa >X< >X<
Ayrılırsın :D :D Yok şaka yapıyoruz banane senden sanane benden :O Ayıp ettin bugüne bugün bacımsın :) :) :)
:} :D tabiki canım öle bende şakalandırdım

gokhans19

Profesör
Reaksiyon puanı
5
bilmiş*gülücük dedi ki:
gokhans19 dedi ki:
bilmiş*gülücük dedi ki:
Sansal80 dedi ki:
gokhans19 dedi ki:
Sansal80 dedi ki:

onu kastettim..
:} :D tabiki canım öle bende şakalandırdım
Neşen yerine gelmiştir umarım :)

TuningMert

Dekan
Reaksiyon puanı
84
Bizde biricik aşkım Gizem ile barışmış bulunuyoruz.Dün gece Eskişehir Ufuk Honda Plaza'nın sahibi sevgili ufuk hocam telefon etti.Gizemde Bayaa bi motivasyon düşüklüğü ve yorgunluk olduğunu söyledi acilen barışmamızı istedi.Bende gittim konuştuk öpüştük koklaştık ve işi hallettik çok mutluyum galiba :) Briazdan İstanbul'a götüreceğim.Beniim en sevmediğim onun ise en sevdiği kenttir.200 ü geçtikten sonra ciyaklamalrı özlemişim yaa :D

chimera

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
577
TuningMert dedi ki:
Bizde biricik aşkım Gizem ile barışmış bulunuyoruz.Dün gece Eskişehir Ufuk Honda Plaza'nın sahibi sevgili ufuk hocam telefon etti.Gizemde Bayaa bi motivasyon düşüklüğü ve yorgunluk olduğunu söyledi acilen barışmamızı istedi.Bende gittim konuştuk öpüştük koklaştık ve işi hallettik çok mutluyum galiba :) Briazdan İstanbul'a götüreceğim.Beniim en sevmediğim onun ise en sevdiği kenttir.200 ü geçtikten sonra ciyaklamalrı özlemişim yaa :D

Hadi hayırlısı Mert. İşte bir mutlu son. :)

seciL

Dekan
Reaksiyon puanı
102
TuningMert sevindim barışmanıza... kavgalar küsmeler tadı tuzu aslında :D olmazsa olmazlardan yani (A)

blac

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Gökhan şuan ben başta yazdıklarının aynısını düşünüyom ama çok haklısın bana destek veren arkadaşlarım olmasa şuan hayyatta olmayabilirdim sana da çok teşeekkürler yazdıkların çok mantıklı ve bana gerçekten çok faydası oldu :)

gokhans19

Profesör
Reaksiyon puanı
5
blac dedi ki:
Gökhan şuan ben başta yazdıklarının aynısını düşünüyom ama çok haklısın bana destek veren arkadaşlarım olmasa şuan hayyatta olmayabilirdim sana da çok teşeekkürler yazdıkların çok mantıklı ve bana gerçekten çok faydası oldu :)
^^ ^^ ^^ ^^ ^^ ^^ ^^ ^^

bilmiş*gülücük

Profesör
Reaksiyon puanı
48
TuningMert dedi ki:
ayy çok sevindim yaaa :) :) ^^