Cod 5 takılma sorunu

Narcotik0

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar Cod 4 Modern Warfwareyi Full ayarda oynayabilirken Cod 5 De Çok Takılma yaşadım En düşük ayayarlara çekmeme rağmen dedim birde görev yöneticisini açıyım bi baktım 1gb ramim var 1.16gb ram kullandığını gördüm ve ss leri aldım aşağıda bana bi yardımcı olun arkadaşlar oyunu bi türlü oynayamadım
Sistemim
p4 3.2 Ghz
1gb ram
hd3650 ekran kartı
160gb hdd
alanv7.jpg

ala2xq9.jpg

:pinch::helpsmilie:

seyıt

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kardeş bu özelliklerle cok zor oynaman ewt cod 4 le aynı sistem özelliklerine sahip görünen bi oyun ama oyunu yükleyince hiçte öyle görünmüyor ve resimde senin ram 1 gb ama oyun 1 gb yi geçmiş görünüyor yani resim açıkça pc ye olmicanı gösteriyor

Xasiork

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Oradaki 1.16 gb a sanal bellek de dahil. O yüzden sorun yok fakat o sistemle WaW ı full ayarlarda oynayamazsın. Özellikleri düşürmen lazım.

Narcotik0

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bunun ramle falan alakası yok ya en düşük ayara alıyorum en yüksek ayardaki gibi tekliyor sanki yavaş çekimde oynuyorum oyunu bi anormallik var ama anlayabilmiş değilim:icon_-1:

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
Narctik0, eğer cod4 ü full detay oynuyorsan bu oyunu da oynayabilmelisin. cod4 ten beri sisteminde (windows xp kullanıyorsun resime göre) problemler çıktı mı? malum, xp internete bağlı iken max. 6 ay kararlı çalışıyor. 6 ayda bir format istiyor. eğer format atalı 6 ayı geçtiyse sisteme bir format atıp sonra denemelisin. kararlı bir sistem ile format zamanı gelmiş bir sistem arasında oyun verimliliği bakımından dağlar kadar fark var. bunu geçmiş deneyimlerimden biliyorum.:happy: tabi ekran kartı sürücüsü ve directx güncellemsi yapmanı söylemiyorum. sen zaten denemişsindir.:icon_:

Narcotik0

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
evet ekran kartını ve driverini güncelledim zaten cod 5 in içinde directx sürümü mevcut ekran kartım direckx 10 destekliyor acaba vistaya mı geçsem diye düşününmüyor değilim bu akşam gelince format atıcam bakalım ne olacak :sweatdrop::icon_-1: