aloisnebel
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 4
Her ikisinin de rolü var.
çocuk gelişiminde aile mi önemlidir yoksa okul mu? bana aileyi savunur musunuz?
Teknoloji forumuna yakışır bir yorum olmuş tebriklerAile tabiki de
Unutmayın ki eğitim ve öğretim ailede başlar okulda devam eder. Bilgisayarı açmadan oyun yükleyemezsin değil mi, oyun/program yüklemeyi okul halleder ama bilgisayarı kurmak ve açmak ailenin işidir. Ne kadar sağlam donanımlar (ram anakart işlemci ekran kartı vs) kullanırlarsa o kadar güzel oyunlar/programlar açar o bilgisayar. Umarım örnek yararlı olmuştur![]()
çok teşekkürler yardımcı olduAile tabiki de
Unutmayın ki eğitim ve öğretim ailede başlar okulda devam eder. Bilgisayarı açmadan oyun yükleyemezsin değil mi, oyun/program yüklemeyi okul halleder ama bilgisayarı kurmak ve açmak ailenin işidir. Ne kadar sağlam donanımlar (ram anakart işlemci ekran kartı vs) kullanırlarsa o kadar güzel oyunlar/programlar açar o bilgisayar. Umarım örnek yararlı olmuştur![]()
sanada çok teşekkür ederimAile tabiki, siz aile tarafındaysaniz işiniz kolay.
Bu konuda, esinlenebileceğiniz bir çok kaynak bulabilirsiniz.
Mesela;
Bir insanın hem kişilik hem de bilişsel özelliklerinin % 80 ‘i 7 yaşından önce tamamlanmış olmaktadır.Dolayısıyla bir çocuğa kazandırılacak ne varsa erken çocukluk olarak tanımlanan 0-6 yaşlar arasında değerlendirilmelidir.
Dolayısıyla aile etkeni asla göz ardı edilemez, ikinci plana atilamaz görüldüğü gibi.
---- Mesajlar birleştirildi ----
Teknoloji forumuna yakışır bir yorum olmuş tebrikler))
Aile tabiki, siz aile tarafındaysaniz işiniz kolay.
Bu konuda, esinlenebileceğiniz bir çok kaynak bulabilirsiniz.
Mesela;
Bir insanın hem kişilik hem de bilişsel özelliklerinin % 80 ‘i 7 yaşından önce tamamlanmış olmaktadır.Dolayısıyla bir çocuğa kazandırılacak ne varsa erken çocukluk olarak tanımlanan 0-6 yaşlar arasında değerlendirilmelidir.
Dolayısıyla aile etkeni asla göz ardı edilemez, ikinci plana atilamaz görüldüğü gibi.
---- Mesajlar birleştirildi ----
Teknoloji forumuna yakışır bir yorum olmuş tebrikler))
Burdan devam edelim arkadaşlar.çocuk gelişiminde aile mi önemlidir yoksa okul mu? bana aileyi savunur musunuz?
aileyi savunur musunuz? uzun uzun
Yetimhanede büyümüş bir bireyin ailesi olmax gelişiminde çevre etkilidir aynı bireyin çocukken evlst edinip sadece ailesi ile görüştürüldüğünü düşün dışardan etki olmadan aradadi farkı düşün aile temeli atar ama üst katları senin arkadaş çevren çıkarbizim bir münazara konumuz var. konu başlıkta da görüldüğü gibi çocuğun gelişiminde aile mi öneml çevre mi? biz çevreyi savunacağız. bana da medya başlığı verildi örn: televizyon, int. gazt. gibi iletişim araçlarının çocuklar üzerindeki olumlu olumsuz ve genel sonuçları...
ben uzuun uzuun araştırdım. bir çok döküman elde ettim... siz de bana fikirler verirseniz çok mutlu olurum
be5te abla ve bjk_ayse siz beni anlarsınız özellikle sizden yardım istiyorum
edit: bana çevreyi savunabilirmisiniz?tabiiki aile de...
lütfeeen..