Coca Cola'nın Özütü

cperinaz

Asistan
Reaksiyon puanı
4
meyan kökü karbonat özü zaten serbet :D

muratteas

Dekan
Reaksiyon puanı
96
ne kadar saçma ya Coca Cola genel müdürü Türk - Müslüman bune ne demeli :D :Dne kadar saçma ya bu batıl şeye inananlar var :D

mei

Profesör
Reaksiyon puanı
36
evet çoğu kişi biliyor coca cola haramdır. orjinal rengi yeşildir coca cola nın:)
bir de aldığımız 2lt yada 2.5 lt coca cola şişesinin üzerinde yazılan şekili coca cola yazısını ters çevirdiğimizde,

la mekke
la muhammed

yani mekke ve muhammed yoktur diyiyor. (haşşa)

LÜTFEN İÇMEYELİM

Coca cola isim koyarken biz nasıl bir isim seçeriz ve dünya markası oluruz ve dünya markası olunca insanlar isimde gizli bir ibare oldugunu bu ismi ters çevirince la makke yazarda laf atarız diyemi düşünmüşler ?

Lonesomecowboy

Doçent
Reaksiyon puanı
198
Yok kolayı ters çevirince şöyle yazıyormuş,içinde böcek fare varmış.
Bunlar içmemenizin sebebi değil.
Ha içerisinde kafein var,çok içilirse bağımlılık yapabilir o yüzden içmiyorum derseniz anlarım.
Kalori ve katkı maddesi fazla o yüzden içmiyorum derseniz anlarım.
Özütün içerisinde ne var bilmiyorum,bilmediğim bir içkiyide içmem derseniz anlarım.
Bu adamlar bunun formülünü yıllardır çok iyi saklıyorlar.Ve kimsede Hatta kolanın çalışanları bile içinde ne var bilmiyorlar.O yüzden bunların hepsi hurafedir,inandırıcılık değeri yoktur.
O zaman en iyisi ayran içerlim.Onda ters okursanız narya oluyor.Ancalmsız oluyor ama en azından dini çağrıştırmıyor.Bir de içinde ne olduğunu biliyoruz:dil:

arthkas

Doçent
Reaksiyon puanı
17
perspektifden de bakınca ne anlam çıkıyor :)) öyle şey mi olur ya. Ne anlamak istersen o çıkar.

aLex_67

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
evet çoğu kişi biliyor coca cola haramdır. orjinal rengi yeşildir coca cola nın:)
bir de aldığımız 2lt yada 2.5 lt coca cola şişesinin üzerinde yazılan şekili coca cola yazısını ters çevirdiğimizde,

la mekke
la muhammed

yani mekke ve muhammed yoktur diyiyor. (haşşa)

LÜTFEN İÇMEYELİM

Pardon özür diLerim ama sizin beyninizi böyLe kim yıkadı? Cola Turka içiyor musunuz? İçiyorsunuz... O da haram o zaman... O da kola demi?

Umarım en kısa sürede böyLe hurafeLerden kurtulursunuz sizin adınıza üzüldüm...

ramboberk

Profesör
Reaksiyon puanı
74
On numara ayraniç :D

120-1.jpg

muratteas

Dekan
Reaksiyon puanı
96
Efes alın Tuborg alın İstanblue alın üstüne kola ve enerji alın .:D

arthkas

Doçent
Reaksiyon puanı
17
Önce haramın ne olduğunu bilmek, sonra da bir şeyin neden "haram" olduğunu anlamak gerekiyor. Şu yaşıma kadar islam dininde haramın, mekruhun, günahın ve helalin ne olduğunu, neden olduğunu anlayarak ve bilerek geldim. Biri sana şu yanlıştır yapma sakın dediğinde herkes nedense emredersiniz diyor, ama kimse sormuyor "neden?" diye.

Herşeyin bir nedeni vardır. Coca cola haram değildir, kola ve benzeri içecekler vücuda zarar verdiği için içilmemesi daha iyidir. Cola Turka Türk malıdır, sevaptır içilmelidir :D :D :D

ramboberk

Profesör
Reaksiyon puanı
74
Ülker in sahibi sakallı olduğu için Cola Turka içilmesi günah değil
Ama Coca Cola nın sahibi gayrimüslim olduğu için içilmesi günah öylemi
Buna resmen ayrımcılık denir ve ayrımcılığında islamda yeri yoktur

aperon

Doçent
Reaksiyon puanı
11
kim hortlattı gene bunu:)