Coca Cola'da alkol var!

korsan12

Doçent
Reaksiyon puanı
3
bunu herkes biliyor neden haber yapmışlar onu anlamadım. bile bile içiliyor. çok şükür son 11 aydır kola ve asitli hiç bişi içmedim içmicemde

MegaWolt

Profesör
Reaksiyon puanı
42
Bu konuda senin üstüne yoktur mega spor bölümünden biliyorum:D:D

Konu dışına sapacağım ama cevap vereyim;
Dostum ben yukarıdaki arkadaş gibi herkesten daha çok biliyorum gibi cümleler sarfetmedim. O konularda tartıştık o zamanlar, onlar orada kaldı. Yani sen bana öyle diyorsunda sende benden eksik kalmazsın hani :D

liparit

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Oldukça uğraşılıyor Coca Cola ile ama "Güneş balçıkla sıvanmaz".
Bu forumda ne kadar gündeme getirilse de,ne kadar uzatılsa da hiçbirimiz Coca Cola'nın üstünlüğünü göz ardı edemeyiz.
Alkollü de olsa,böcekli de olsa içen içer.
Şahsen asitli içecekleri severim ama içinde 5g alkol var diye Coca Colayı içmemezlik etmem.

onursevim

Profesör
Reaksiyon puanı
62
portakal sıkın için boşverin kola mola hikaye :D

gokhankayaci

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Elmacık Dediklerine katılıyorum "içinde olmayan bişiyi bize içirmeleri haksızlık" Ta bunu cocacola yapmıyorki.. Bunu Belirleyen mercilerde ALKOLSÜZ İÇECEK yazıyorsa bu o yazıyı yazan kurumun ahlaksızlığıdır.. Kurallara uyan kuruluşlara ahlaksız ithamında bulunmadan önce içinde azıcıkta olsa alkol varsa alkolsüzdür kuralını koyan merciye diyeceksin ahlaksız diye.. Hatta o kurulun başındakilere (Genel olarak başımızdakilere) ben sövebilirim :)

Bu yazıyı yazarken 3. sayfaya kadar okudum.. Bir çok kişi aynı soruyu sormuş defalarca aynı yazıları yazmışsın.. Umarım bende defalarca sorulan yada anlatılan bişiyi tekrarlamamışımdır.. :)

Turab Garip

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
181
Gökhan kardeş, en azından "cevapları verilmiş olduğu halde aynı şeyleri söyleyen, sorup duran" kişilerin varlığından haberdar olan birisinin varlığı da beni sevindirdi. :)

Kurumlar konusuna gelince; evet, dediğin gibi, bu işin usul ve esaslarını belirleyen kurumların kararlarını eleştirmek lazım. Yalnız link verdiğim tebliğe bakarsan, 1998'de yayınlanmıştır. :) Daha sonra 2001'de bir değişiklik yapılmış. Tebliğin yasal dayanağı ise 1997 tarihli yönetmelik.

Yani bu alkolsüz içecekler tebliği aslında oldukça eski. Bunu tebliği o zamanlar kim yazdırdı, konusunda uzman kişilere mi yazdırdı tartışılır. Bugün bu tebliğ niye değiştirilmiyor o da tartışılır. Ama eminim böyle bir değişiklik, yani 5 gramlık alkol, ana muhalefet partisinin ülkeyi ayağa kaldırmasına yetecektir. :)

Soci

Asistan
Reaksiyon puanı
0
yalandır be hocam böyle birşey olsa yer yerinden oynardı şimdi::D

0ReiS0

Dekan
Reaksiyon puanı
92
Ben okadar cola içiyorum hiç sarhoş olmadım:)