Peki, miui rom sizce Cm11'den iyi midir batarya konusunda?dosya hatalı inmiş olabilir
Peki, miui rom sizce Cm11'den iyi midir batarya konusunda?
Peki, miui rom sizce Cm11'den iyi midir batarya konusunda?
cm11 piyasada bulunan tum android versiyonlarindan daha iyi bir pil performansina sahip. Ozellikle cm11 4.4.2 alpha 7 kusursuz. En son cikan 4.4.3 nightly surumunde pil sorunu mevcut. Gelecek surumlerde sorun umarim giderilir.
- - - mesaj güncellendi - - -
miui'yi kendi telefonlarinda kullanmak daha iyi. Xiaomi telefonlarinin isletim sistemi miui'dir. Ornegin redmi note miui v5 ile geliyor. Piyasada bulunan bir cok telefondan daha iyi, daha ucuz.
Cwm 6.0.4.5 surumu olmazsa install aborted yazar
Cwm nin Yeni surumunu yukle sorun cozulur
Onun linkini atar mısın müdür yükleyim
Peki.. Buldum da snapshot ve nightly arasında ki fark nedir?https://download.cyanogenmod.org/ adresinde kendi telefonuna ait romu yukle. Snapshot m7 olan linki bulacaksin. Sayfanin solunda telefon kod isimleri var. Fare isaretini bu kod isimlerin uzerine getirince telefonun piyasa ismi gozukur. Kolay gelsin.
Peki.. Buldum da snapshot ve nightly arasında ki fark nedir?
O zaman yüklüyorumBana sorarsan nightly bile piyasadaki android versiyonlarindan daha iyi calisiyor. Cm'yegore nightly eksiklikleri olan ve hala gelismekte olan ve her gun guncellenen versiyon demek, snapshot ise buyuk degisikliklerin oldugu ve sorunlarin bittigi , kisacasi kararli bir versiyon demek.
Tamam hocam sorunu çözdümGenellekle 7 hatasi kernel ve CMW yuzunden hata verir. CM kernel degistirerek kurmanizi tavsiye ederim.
Beyler merhaba
bende de Galaxy s3 var. Artık telefonun kasmasından,rehbere 5-6 saniyede girmesinden galeride zorlanmasından sıkılmış bulunmaktayım. Alalı 2 seneye yaklaşacak neredeyse yani garanti dışı kalma sorunum da yok. Bu Root'lama fikri kulağa hoş geliyor. Bana yardımcı olabilecek var mı? Nereden başlıyım bu işin alfabesi nedir ? Şimdiden teşekkürler
Su kadarini soyleyeyim cyanogen m. oneplus one telefonuna rom yaptigi icin cm romlarini artik cok daha hizli gelistiriyor. Kurmus oldugu ekip sayesinde rom gelistirme sureci cok daha hizlandi. Galaxy s3'e cyanogeni mutlaka kurmalisin. Samsung'un romundan kat ve kat daha hizli bir rom ile karsilasacaksin. Root islemi icin Cep telefonlari samsung galaxy s3 bolumune bakabilirsin.