CM 11 Yükleme Sorunu

hiyayikci

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar, bugün Cm 11i indirip kurmaya çalıştığımda alttaki hatayı alıyorum buyrun ekran görüntüsü
ny8y3eta.jpg
lütfen yardım edin sorun ne olabilir acaba?

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Şimdiye kadar onlarca defa CM yükledim ve buna benzer hatalarda aldım belki aynısıda olabilir. Yapmanız gereken cok basit, aynı romu tekrardan indiriceksiniz ve o arada telefon veya farklı şeyler ile internetinize bağlanmayacaksınız. Kesintisiz sorunsuz indirim işlemi yaptıktan sonra telefona atıp tekrardan flashlayın. Eğer aynı hatayı alıyorsanız: Stable sürümünü veya M 4 5 6 7 '' artık en sonuncusu kaç ise '' yüklemenizi öneririm. Nightly sürümünün bir önce gün cıkanını indirip onuda deneyin.

goodtornado

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Peki, miui rom sizce Cm11'den iyi midir batarya konusunda?

Cm11 piyasada bulunan tum android versiyonlarindan daha iyi bir pil performansina sahip. Ozellikle Cm11 4.4.2 alpha 7 kusursuz. En son cikan 4.4.3 nightly surumunde pil sorunu mevcut. Gelecek surumlerde sorun umarim giderilir.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Peki, miui rom sizce Cm11'den iyi midir batarya konusunda?

Miui'yi kendi telefonlarinda kullanmak daha iyi. Xiaomi telefonlarinin isletim sistemi miui'dir. Ornegin Redmi Note miui v5 ile geliyor. Piyasada bulunan bir cok telefondan daha iyi, daha ucuz.

Rufet

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Cwm 6.0.4.5 surumu olmazsa install aborted yazar
Cwm nin Yeni surumunu yukle sorun cozulur

hiyayikci

Asistan
Reaksiyon puanı
0
cm11 piyasada bulunan tum android versiyonlarindan daha iyi bir pil performansina sahip. Ozellikle cm11 4.4.2 alpha 7 kusursuz. En son cikan 4.4.3 nightly surumunde pil sorunu mevcut. Gelecek surumlerde sorun umarim giderilir.

- - - mesaj güncellendi - - -

miui'yi kendi telefonlarinda kullanmak daha iyi. Xiaomi telefonlarinin isletim sistemi miui'dir. Ornegin redmi note miui v5 ile geliyor. Piyasada bulunan bir cok telefondan daha iyi, daha ucuz.

peki cm 11 4.4.2 alpha 7 gt i9300'a uyumlu sürümünün linkini gönderir misiniz?

goodtornado

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Peki.. Buldum da snapshot ve nightly arasında ki fark nedir?

Bana sorarsan nightly bile piyasadaki android versiyonlarindan daha iyi calisiyor. Cm'yegore nightly eksiklikleri olan ve hala gelismekte olan ve her gun guncellenen versiyon demek, snapshot ise buyuk degisikliklerin oldugu ve sorunlarin bittigi , kisacasi kararli bir versiyon demek. Ben nightly kullaniyordum, fakat snapshopttan sonra 4.4.3' e gecildi, 4.4.3'un pil sorunlari mevcut. Bu nedenle en iyi surum su anda snapshot m7. Pil cok dayaniyor.

hiyayikci

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bana sorarsan nightly bile piyasadaki android versiyonlarindan daha iyi calisiyor. Cm'yegore nightly eksiklikleri olan ve hala gelismekte olan ve her gun guncellenen versiyon demek, snapshot ise buyuk degisikliklerin oldugu ve sorunlarin bittigi , kisacasi kararli bir versiyon demek.
O zaman yüklüyorum

AsDErA

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Genellekle 7 hatasi kernel ve CMW yuzunden hata verir. CM kernel degistirerek kurmanizi tavsiye ederim.

taner20

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Beyler merhaba

bende de Galaxy s3 var. Artık telefonun kasmasından,rehbere 5-6 saniyede girmesinden galeride zorlanmasından sıkılmış bulunmaktayım. Alalı 2 seneye yaklaşacak neredeyse yani garanti dışı kalma sorunum da yok. Bu Root'lama fikri kulağa hoş geliyor. Bana yardımcı olabilecek var mı? Nereden başlıyım bu işin alfabesi nedir ? Şimdiden teşekkürler

goodtornado

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Beyler merhaba

bende de Galaxy s3 var. Artık telefonun kasmasından,rehbere 5-6 saniyede girmesinden galeride zorlanmasından sıkılmış bulunmaktayım. Alalı 2 seneye yaklaşacak neredeyse yani garanti dışı kalma sorunum da yok. Bu Root'lama fikri kulağa hoş geliyor. Bana yardımcı olabilecek var mı? Nereden başlıyım bu işin alfabesi nedir ? Şimdiden teşekkürler

Su kadarini soyleyeyim cyanogen m. oneplus one telefonuna rom yaptigi icin cm romlarini artik cok daha hizli gelistiriyor. Kurmus oldugu ekip sayesinde rom gelistirme sureci cok daha hizlandi. Galaxy s3'e cyanogeni mutlaka kurmalisin. Samsung'un romundan kat ve kat daha hizli bir rom ile karsilasacaksin. Root islemi icin Cep telefonlari samsung galaxy s3 bolumune bakabilirsin.

taner20

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Su kadarini soyleyeyim cyanogen m. oneplus one telefonuna rom yaptigi icin cm romlarini artik cok daha hizli gelistiriyor. Kurmus oldugu ekip sayesinde rom gelistirme sureci cok daha hizlandi. Galaxy s3'e cyanogeni mutlaka kurmalisin. Samsung'un romundan kat ve kat daha hizli bir rom ile karsilasacaksin. Root islemi icin Cep telefonlari samsung galaxy s3 bolumune bakabilirsin.

yardımın için teşekkürler kardeşim.Ben s3'ü severek,araştırarak aldım fakat malum yetişilmiyor teknolojiye.Açıkçası parayı da savurmak istemiyorum 3 aşağı 5 yukarı telefonlar aynı işlevi görüyor. Beni s3'e tekrar sevdirecek tek yol root'lamak sanıyorum.Onu da bir an önce öğrenmem lazım,dikkatli olmayı gerektiren bir iş olduğunu duydum iyice öğrenmem lazım. Sağolasın..