CloudXbox.com bu domain sizce satılabilirmi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Kutay
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Kutay

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Merhaba 17 mart tarihinde CloudXbox.com adlı alan adının boş olduğunu farkettim ve satın aldım ancak satış için 60 gün geçmesi gerektiğinden 17 mayıs'ı bekliyorum malum playstation 4 için sony cloud hizmetler duyurdu ve aynısını microsoft'ta xbox için yapacaktır 2010 yılında microsofttan yapılan ve büyük ihtimalle doğru olan 56 sayfalık sızıntı bu yönde yatırımlar yapılacağını gösteriyor benim sorum acaba bu domain satılabilirmi satılırsa ne kadar edebilir bu konuda bilgisi olan arkadaşların yorumlarını bekliyorum.

internetmimari

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bence çok üst seviye jenerik değil projelendirip satsan daha mantıklı olur.

Kutay

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bence çok üst seviye jenerik değil projelendirip satsan daha mantıklı olur.
Benim zaten bu domainden çok bir beklentim yok ben aslında xboxcloud alan adını almak isterdim ama onu çinli bir şirket almış sony playstationcloud alan adını aldı sonuçta benim düşüncem ebay'de açık arttırmaya koyup 2-3 bin dolara satmak ama bu fiyata alıcı bulurmu emin değilim bu arada microsoft 360xbox.com gibi bir alan adını bile almış bu durumda cloudxbox.com alan adınında bir değeri olabilir gibi geldi bana projelendirme konusuna gelirsek aslında düşünmüyor değilim ama projelendirmek için biraz daha beklemek gerekir sonuçta ortada yeni xbox ile ilgili birşey yok henüz şu aşamada en fazla değersiz bir forum sitesi olur.