11 Mayıs 2022 #1 MustafaBa Asistan Katılım 13 Mart 2018 Mesajlar 199 Reaksiyon puanı 24 Puanları 18 Yaş 24 Konum İstanbul Bilgisiyara yeni anakart ram işlemci aldim açtım ama açtığımda bu ekran geliyor bu ekrandan nasıl çıkabilirim?
Bilgisiyara yeni anakart ram işlemci aldim açtım ama açtığımda bu ekran geliyor bu ekrandan nasıl çıkabilirim?
11 Mayıs 2022 Moderatör #2 EFI Shell Süper Moderatör Süper Moderatör Katılım 9 Ağustos 2018 Mesajlar 19,533 Çözümler 37 Reaksiyon puanı 19,255 Puanları 5,258 Yaş 20 Konum ÇANKAYA/ANKARA MustafaBa dedi ki: Bilgisiyara yeni anakart ram işlemci aldim açtım ama açtığımda bu ekran geliyor bu ekrandan nasıl çıkabilirim? Genişletmek için tıkla ... Öncelikle XMP'yi açın.
MustafaBa dedi ki: Bilgisiyara yeni anakart ram işlemci aldim açtım ama açtığımda bu ekran geliyor bu ekrandan nasıl çıkabilirim? Genişletmek için tıkla ... Öncelikle XMP'yi açın.
11 Mayıs 2022 Konuyu başlatan #3 MustafaBa Asistan Katılım 13 Mart 2018 Mesajlar 199 Reaksiyon puanı 24 Puanları 18 Yaş 24 Konum İstanbul EFI Shell dedi ki: Öncelikle XMP'yi açın. Genişletmek için tıkla ... Xmp nedir Mesaj otomatik birleştirildi: 11 Mayıs 2022 EFI Shell dedi ki: Öncelikle XMP'yi açın. Genişletmek için tıkla ... Nasıl açılıyor yani
EFI Shell dedi ki: Öncelikle XMP'yi açın. Genişletmek için tıkla ... Xmp nedir Mesaj otomatik birleştirildi: 11 Mayıs 2022 EFI Shell dedi ki: Öncelikle XMP'yi açın. Genişletmek için tıkla ... Nasıl açılıyor yani