Clementine Music Player 0.4

TEGİN

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
99
clementine044macintosh.png

clementine041ubuntu.png

clementine042win7.png

Clementine Music Player çoklu platform desteği olan,ücretsiz,açık kaynak kodlu modern bir müzik oynatıcıdır.Clementine ile bilgisayarınızdaki müzikleri rahatça dinleyebilir ve onları kolayca düzenleyebilirsiniz.Last.FM,Soma fm ve Magnatune üzerinden müzik dinleyebilirsiniz.Ayrıca Clementine ile M3U, XSPF, PLS ve ASX formatlarındaki şarkı listelerini alabilir veya verebilirsiniz.MP3 ve OGG formatlı müzik dosyalarınıza etiket eklebilirsiniz.Last Fm üzerinden albüm kapakları indirebilirsiniz. alıntı

WİNDOWS>>>
UBUNTU 32 BİT >>>
UBUNTU 64 BİT >>>
MAC OS X LEOPARD >>>
MAC OS SNOW LEOPARD >>>
FEDORA 32 BİT>>>
FEDORA 64 BİT>>>

Hello Kitty.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
104
bu media player ve itunes tarzı programlardan nefret ediyorum :) bence açık kaynağın en büyük eksikliği aimp2 tarzı program yazmamasıdır :D

rise

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,247
Al Arabi
qmmp temalarına baktım biraz göremedim, nereden edinebiliriz ?

Hello Kitty.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
104
Öyle programlar var.Qmmp isimli programa tema atarak aşağıdaki hale getirdim.

qmmp güzel program ama aimp2 gibi + tuşuna basıpta klasörleri altından üstünden seçemiyoruz :mrgreen: aimp2'den başka programlar bana mercedesden karakaçana binmiş gibi hissettiriyor :mrgreen: İnşALLAH aimp2'nin linux sürümü bir an önce çıkar :crying:

SwateR

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
662
desperado64 dedi ki:
qmmp güzel program ama aimp2 gibi + tuşuna basıpta klasörleri altından üstünden seçemiyoruz :mrgreen: aimp2'den başka programlar bana mercedesden karakaçana binmiş gibi hissettiriyor :mrgreen:

Kesinlikle. Kaç tane farklı müzik oynatıcı program denediysem hiç birinin ne arayüzü, ne de ses kalitesi AIMP' i tutmadı. PC' de vazgeçemediğim 3-4 programdan biridir kendisi :)

Al Arabi

Profesör
Reaksiyon puanı
43
qmmp güzel program ama aimp2 gibi + tuşuna basıpta klasörleri altından üstünden seçemiyoruz :mrgreen: aimp2'den başka programlar bana mercedesden karakaçana binmiş gibi hissettiriyor :mrgreen: İnşALLAH aimp2'nin linux sürümü bir an önce çıkar :crying:

Kısayol tuşlarını her ne kadar kullanmasamda, eğer söz edilen şey tek tuşa basarak dosya veya klasör eklemekse bu programda mevcut. QMMP programı aktifken "f" tuşuna basmak yeterli. Aimp için bir şey diyemem ama Linuxda olması elbetteki güzel olur.Ben laptop kullandığım için ses bana iyi geliyor. Ses kalitesi için iyi bir ses sistemi ile deneme yapmak gerekli tabi.

Hello Kitty.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
104
Kısayol tuşlarını her ne kadar kullanmasamda, eğer söz edilen şey tek tuşa basarak dosya veya klasör eklemekse bu programda mevcut. QMMP programı aktifken "f" tuşuna basmak yeterli. Aimp için bir şey diyemem ama Linuxda olması elbetteki güzel olur.Ben laptop kullandığım için ses bana iyi geliyor. Ses kalitesi için iyi bir ses sistemi ile deneme yapmak gerekli tabi.

hocam klasör ekleme var ama klasör içinden klasör ekleme yok :) mesela aimp2'de + butonuna basıp dizin ekle dediğimde istediğim kadar klasör seçip ve aynı zamanda klasör içinden klasörde seçip ekleyebiliyorum :) sadece bu özellik olsun başka özellik istemiyorum :) tabi diğer özelliklerde olsa hiç fena olmaz ama en çok bu özelliğini arıyorum :)

Al Arabi

Profesör
Reaksiyon puanı
43
hocam klasör ekleme var ama klasör içinden klasör ekleme yok :) mesela aimp2'de + butonuna basıp dizin ekle dediğimde istediğim kadar klasör seçip ve aynı zamanda klasör içinden klasörde seçip ekleyebiliyorum :) sadece bu özellik olsun başka özellik istemiyorum :) tabi diğer özelliklerde olsa hiç fena olmaz ama en çok bu özelliğini arıyorum :)

O tür bir özelliği yok ama pluginlerle yapılabilir mi, denemek lazım. Ben kısayolları kullanmıyorum. Tabi zevk meselesi. :)

aperon

Doçent
Reaksiyon puanı
11
piyasada bu programların çoğu daha yokken ve bi kısmı yeni icat edilmişken sonique diye birşey kullanırdık...

rise

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,247
Ben de 1996 dan Winamp 1.5x ve Yamaha yazılımlarını kullandığımı hatırlıyorum.
Sonique daha sonraydı.

shakal

Profesör
Reaksiyon puanı
29
ne sans mi desem bende bugun sonique yi aramistim aklimda sadece sonic kalmis iyi isabet oldu bu arada sonique pc yi cok kastriyordu ama güzel bir playerdi

rise

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,247
Clementine Music Player 0.5

Windows için
downnowarrow.gif
INDIR 14.44 MB

MacOS X ve Linux için INDIR