Arkadaşlar Whaff Rewards adlı uygulama ile Gem kazanmak için öncelikle:
1) Play Storeden WHAFF Rewards İndirelim (tıkla)
2) Daha sonra Facebook hesabınız ile giriş yapalım, isterseniz sahte hesapla giriş yapın. Site güvenilirdir.
Tamam'a Tıkla
3) Karşınıza referans kodu isteyecek, bu kısmı boş geçip hesabınıza 0.00 $ ile başlayabilir ya da
BW64297 yazarak hesabınıza anında 0.30 $ koyarak başlayabilirsiniz.
Dikkatli olun, bir kez yanlış girerseniz tekrar girme şansınızı kaybeder 0.30 $dolardan olursunuz
4) Artık kazanmaya hazırsınız. Oturduğunuz yerden keyfini çıkartın.
** Uygulama maalesef iOS ve Windows Phone işletim sistemlerinde bulunmuyor. Sadece Android'de var.
Uygulama içerisinde para kazanma yolları
Para Kazanma Yolları ;
1)Premium Picks: Bu kısımda genelde bir oyun verilir ve sizden günde 4-5 dk bu oyunu oynamanız falan istenir. Bu isteği yerine getirirseniz belli bir miktar para kazanırsınız. Ayrıca oyunu silmezseniz de gün başına belli bir miktar para (0.1 $ gibi) kazanırsınız. Bazen uygulama içerisinde level atlamanız da istenebilir.
2)Whaff Picks: Burada da google play'den seçilmiş oyunlar verilir bunları indirirseniz ne kadar kazanacağınız altında yazar. Bu oyunları indirip 10 saniye açık tuttuktan sonra bildirimlere paranızın geldiğine dair bir bildirim gelecektir. Geldikten sonra oyunu silebilirsiniz.
3)Other Picks: Bu kısımda 4 adet farklı şirketin yaptığı reklamlardan sizden istenen şeyi yaparak para kazanabiliriz. Genelde anket doldurma, küçük oyunlar indirme vb. şeyler istenir.
4) En kazançlı yöntem (kanaatim): Login olduktan sonra size bir invite kod verecek. Bunu arkadaşlarınıza dağıtarak onlarında uygulamaya girmelerini sağlarsanız anında 0.30 $ ı hesabınıza aktarabilirsiniz. Ayrıca uygulamanın facebook sayfasını beğenerek, google play sayfasında oy vererek, facebook arkadaşlarımızı davet ederek te kazanabilirsiniz.
eğer benim sayemde bu uygulamayı kullanmaya başladıysanız girişte referans kodu kısmına BW64297 yazarsanız memnun olurum. Hem siz hem de ben 0,30 $ kazanmış olacağız.
Kazandığınız dolarlar ile ödeme yöntemlerini kullanarak Gem alabilirsiniz.
ÖDEME YÖNTEMLERİ;
1-Xbox Live Grid Card
2-Amazon Grid Card
3-Google Play Grid Card (GEM almak için)
4-Steam Grid Card
5-Facebook Grid Card
6-İTunes Grid Card
7-PAYPAL
Uyarılar
1. Asla VPN kullanmayın.
2. İnvite kodunuzu google playde yazmayın.
3. Bir telefonda aynı invite kodunu farklı fb hesapları ile girmeye kalkmayın.
4. Hile yapmaya kalkmayın.
Bunların hepsi banlanmanıza sebep olacaktır...
1) Play Storeden WHAFF Rewards İndirelim (tıkla)
2) Daha sonra Facebook hesabınız ile giriş yapalım, isterseniz sahte hesapla giriş yapın. Site güvenilirdir.
Tamam'a Tıkla
3) Karşınıza referans kodu isteyecek, bu kısmı boş geçip hesabınıza 0.00 $ ile başlayabilir ya da
BW64297 yazarak hesabınıza anında 0.30 $ koyarak başlayabilirsiniz.
4) Artık kazanmaya hazırsınız. Oturduğunuz yerden keyfini çıkartın.
** Uygulama maalesef iOS ve Windows Phone işletim sistemlerinde bulunmuyor. Sadece Android'de var.
Uygulama içerisinde para kazanma yolları
Para Kazanma Yolları ;
1)Premium Picks: Bu kısımda genelde bir oyun verilir ve sizden günde 4-5 dk bu oyunu oynamanız falan istenir. Bu isteği yerine getirirseniz belli bir miktar para kazanırsınız. Ayrıca oyunu silmezseniz de gün başına belli bir miktar para (0.1 $ gibi) kazanırsınız. Bazen uygulama içerisinde level atlamanız da istenebilir.
2)Whaff Picks: Burada da google play'den seçilmiş oyunlar verilir bunları indirirseniz ne kadar kazanacağınız altında yazar. Bu oyunları indirip 10 saniye açık tuttuktan sonra bildirimlere paranızın geldiğine dair bir bildirim gelecektir. Geldikten sonra oyunu silebilirsiniz.
3)Other Picks: Bu kısımda 4 adet farklı şirketin yaptığı reklamlardan sizden istenen şeyi yaparak para kazanabiliriz. Genelde anket doldurma, küçük oyunlar indirme vb. şeyler istenir.
4) En kazançlı yöntem (kanaatim): Login olduktan sonra size bir invite kod verecek. Bunu arkadaşlarınıza dağıtarak onlarında uygulamaya girmelerini sağlarsanız anında 0.30 $ ı hesabınıza aktarabilirsiniz. Ayrıca uygulamanın facebook sayfasını beğenerek, google play sayfasında oy vererek, facebook arkadaşlarımızı davet ederek te kazanabilirsiniz.
eğer benim sayemde bu uygulamayı kullanmaya başladıysanız girişte referans kodu kısmına BW64297 yazarsanız memnun olurum. Hem siz hem de ben 0,30 $ kazanmış olacağız.
Kazandığınız dolarlar ile ödeme yöntemlerini kullanarak Gem alabilirsiniz.
ÖDEME YÖNTEMLERİ;
1-Xbox Live Grid Card
2-Amazon Grid Card
3-Google Play Grid Card (GEM almak için)
4-Steam Grid Card
5-Facebook Grid Card
6-İTunes Grid Card
7-PAYPAL
Uyarılar
1. Asla VPN kullanmayın.
2. İnvite kodunuzu google playde yazmayın.
3. Bir telefonda aynı invite kodunu farklı fb hesapları ile girmeye kalkmayın.
4. Hile yapmaya kalkmayın.
Bunların hepsi banlanmanıza sebep olacaktır...