- Konuyu başlatan
wolkan_1905
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
Rica ederim arkadaşlar yorum için sağolun.
Merhabalar arkadaşlar. Ben de bu paylaşıma katılmak istiyorum. 3 günden beri bunları indirmeye çalışıyorum ama malesef bi yerde yarım kalıyo vs. Öğrenci haliyle de şartları zorlayalım diyoruz internetten indirmek için falan. DVD prası ya da kargo ücreti karşılığında bana seti yollayabilecek lan var mı ?
Eğitim Seti DVD 3
Microsoft Office 2007
Bu dosyalar gözükmüyor sayfalar boş olarak gözüküyor. yardımlarını bekliyorum saygılar.
üye oldum, bu benimulaşırsanız da çok sevincem.
30 saatlik bir torrent macerasından sonra 12 DVD lik seti indirmeyi başardım. Ben sırf Autocad için indirdim aslında. Videolar süper. Yalnız Sadece rakamlarla kodlanmış video isimleri ve şimdi tek tek video isimlerini değiştiriyorum. Bi de bunda hiç 3D AutoCAD yok ona şaşırdım. Ben özellikle 3 D çalışmak istiyodum. Sadece Autocad DVD isteyen varsa bana ulaşın arkadaşlar. Karşı ödemeli yollarım. Hiç olmazsa bizim de bir nebze faydamız olur.
dvd tanesi 40 kurus, 12si 4,8tl yapar,@Ahmethz üstadım dvd birim fiyatını ve istanbul anadolu yakasında biyere kargoladığında tahmini kargo ücreti nedir öğrenebilir miyim ?
öğrenirseniz ben almak isterim üstadım [MENTION=7414]Ahmethz[/MENTION]...
- - - Mesaj Güncellendi - - -
öğrenirseniz ben almak isterim üstadım [MENTION=7414]Ahmethz[/MENTION]...
kargo ücretini ödeyebilirim banada yollarsanız?