Civilization 6 Loading, Please Wait ekranında donup kalıyor.(İlk Açılıştaki ekranda) :( :(

Cuantry

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Civilization 6 Oyunun ilk açılışındaki ekranda (arka plan siyah; üstünde loading, please wait yazıyor.) kalıyor. İnternette görebildiğim tek çözüm windows defender'ı kapatmaktı. Fakat bende bir işe yaramadı. Birisi yardım edebilirse sevinirim. :( :(

Timurid

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
836
Civilization 6 Oyunun ilk açılışındaki ekranda (arka plan siyah; üstünde loading, please wait yazıyor.) kalıyor. İnternette görebildiğim tek çözüm windows defender'ı kapatmaktı. Fakat bende bir işe yaramadı. Birisi yardım edebilirse sevinirim. :( :(
bilgisayarın kaldırmayabilir yada indirdin site de sıkıntı olabilir bir de uyumluluk ve dep çözümlerini dene bakaklım

Cuantry

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bilgisayarın kaldırmayabilir yada indirdin site de sıkıntı olabilir bir de uyumluluk ve dep çözümlerini dene bakaklım
Sistemim yetiyor ve zaten önceden 25 saat oynadım, o konuda bir sıkıntı yok. Hata sonradan ortaya çıktı. Oyunu zaten Epic Games üzerinden oynuyorum sahte felan da indirmedim yani. Dediğin gibi uyumluluk bir deniyim fakat dep çözümü derken ne dediğini anlamadım :D

Timurid

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
836
bilgisayar_ sağ tık _özelikler_gelişmiş sistem ayarları_performansın altındaki ayarlar_veri yurutme engellemesi_seçtiklerim dışşında bilmem neye tıkla ekle ye bas civiltaizon 2 deyin

mehmetali48

Doçent
Reaksiyon puanı
415
Başka bir uyumlulukla çalıştırmayı deneyin. Oyunun kısayoluna sağ tık özellikler uyumluluk yerinden sırayla uyumlulukları test edin.