Cinsiyetimden Utanmaya Başladım

yumluanarsist

Rektör
Reaksiyon puanı
280
Kızların teknolojiye karşı bu kadar kör olmalarından nefret ediyorum. Onlar sadece MSN, MySpace ve Facebook bildikleri için benim bilişim konusunda ilgili/bilgili olmam, insanlara ilk seferde erkek olduğumu düşündürüyor; hatta bazıları resmimi görene kadar inanmıyor!

Kızlar, yola gelin be. :D Bilgisayar, programlama, donanım, eğlenceli şeyler. Ne anlıyorsunuz şu Facebook'ta elalemin ilişki durumuna yorum yapıp gülmekten? Cidden bıktım yahu, keşke erkek olarak dünyaya gelseydim. Utanıyorum cinsiyetimden. Anca gülmeyi, süslenmeyi bilirsiniz. Sonra da kocalarınızdan dayak yiyince ağlar, "Niye böyle oldu? Nerede bizim haklarımız?" dersiniz. Kafanız sadece modaya, yemek yapmaya, erkeklere çalışırsa daha çok dayak yersiniz. :D

Çok dolmuşum ya, buraya yazmak insanı gerçekten rahatlatıyor. Şu internette bir kişi bile kız olduğuma inanmıyor ilk seferde. Bu da kızların mallığı. Tek bildikleri "kız olmak" olunca, erkekler şaşırıyor tabi. Ben seviyorum bilgisayarımı, yemek yapacağıma bozulan bilgisayarımı yaparım, daha iyi. :D

Ah benim dertli başım... :confused1:

Elbruz46

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,338
Çok haklısın :D
Sana hak vereceğim de hiç aklıma gelmezdi :D
Üniv yıllarında bulamadık ki senin gibi birini :P

7.43

Dekan
Reaksiyon puanı
332
Bunu değiştiremezsin. Yaratılış farkı işte. Kızlar elektronik, mekanik vb. gibi şeylerden anlamıyorlar. Bence böylesi daha iyi.

N3CAT1

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
144
vay be sdn de kız olacağını hiç düşünmemiştim. hele senin kız olduğun hiç aklıma gelmezdi :)

yumluanarsist

Rektör
Reaksiyon puanı
280
Çok haklısın :D
Sana hak vereceğim de hiç aklıma gelmezdi :D
Üniv yıllarında bulamadık ki senin gibi birini :P

Benim de hiç senin yorumuna güleceğim aklıma gelmezdi. :D

Cinsiyetini değiştirmeye ne dersin ? :D

Yukarıdaki böyle yaratmış. Değiştirmemek lazım. :)

Bunu değiştiremezsin. Yaratılış farkı işte. Kızlar elektronik, mekanik vb. gibi şeylerden anlamıyorlar. Bence böylesi daha iyi.

Biliyorum. :( Ben niye anlıyorum o zaman? :D

---------- saat 23:41 eklendi ---------- önceki mesaj saat 23:41 eklenmişti ----------

vay be sdn de kız olacağını hiç düşünmemiştim. hele senin kız olduğun hiç aklıma gelmezdi :)

Şekil 1-a. :D

RoMaNTiiZMa

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Ya aslında format atmasını bilseler bile çok farklı gözle bakıcam şu kız milletine ama çoğu arkadaşım FORMAT atıcam bana cd ver diyip 30dk sonra;
Ya CD yi takıyorum format atmıyor bu napıcam ? dediklerini Çok duydum. Resmen intihar sebebi.. :D

Arkadaşın dediği gibi Sen 1istisnasın. Şükret. :D

muratflash

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
510
Aslında bayanlar teknolojiden bilişimden uzak değiller.... Mesela Terminatör filmindeki TERMİNATÖR karakteri kadındı....Aslında kadınlar herbiri birer Terminatör ama erkekler farkında değil....

Lost in Codes

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ona bakarsan bizim de bedenimiz dunyadaki en ustun teknoloji ama bundan anliyor muyuz???

yumluanarsist

Rektör
Reaksiyon puanı
280
Sen bir istisnasın. Senin gibi bir kız tanıyordum eskiden. Çok farklıydı. :rolleyes:

İstisna olup yalnız olmak var. :(

Ya aslında format atmasını bilseler bile çok farklı gözle bakıcam şu kız milletine ama çoğu arkadaşım FORMAT atıcam bana cd ver diyip 30dk sonra;
Ya CD yi takıyorum format atmıyor bu napıcam ? dediklerini Çok duydum. Resmen intihar sebebi.. :D

Midem bulandı. :D

Aslında bayanlar teknolojiden bilişimden uzak değiller.... Mesela Terminatör filmindeki TERMİNATÖR karakteri kadındı....Aslında kadınlar herbiri birer Terminatör ama erkekler farkında değil....

Fazla ütopik... :huh: :D

Ona bakarsan bizim de bedenimiz dunyadaki en ustun teknoloji ama bundan anliyor muyuz???

O zaman erkekler de o konuda bilgisiz. :)

Kastın erkek bedeni miydi?

N3CAT1

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
144

senin yine iyiymiş. benim bir kız arkadaşım vardı formatı monitöre mi kasaya mı atcam diye soruyodu :thumbup: üstelik üniversite 1. sınıf ve bilgisayar öğretmenliğinde okuyordu :rolleyes:

storm61

Profesör
Reaksiyon puanı
12
sen şimdi bigisayardan anladığını mı iddia ediyorsun?
beni güldürdün ya Allah'ta seni güldürsün.
oysa ben eşim dahil bütün bayanlarla dalga geçerim bu konuda
teknoloji konusunda harbi bayan-lar yani. :) :) :)

byyasin

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Hep böyle bir kız arkadaşım olmasını hayal etmişimdir :)
oturup beraber program yazabileceim :)

Al şu psd yi çıkar kes html ini css sini bari hazırlada ben kodlarım gerisini diyebileceğim.

Al şu pc ye format çek diyip keyfime bakabileceğim bi kız arkadaşım olsa ne süper olurdu ya :)

Kız arkadaşım olurmusunn :tt2:

Lost in Codes

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Genel olarak insan bedeni evet. Arkadas kadinlara terminator demis de. Vucudun teknolojik olmasi o teknolojiyi anlamayi gerektirmez anlaminda soylemistim ;)

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Konu başlığına bakarak konunun Jeaquares tarafından açıldığını tahmin etmek hiç de zor olmadı. :D

Deli ya. :D

penguin

Profesör
Reaksiyon puanı
201
O halde sende farklı olmanın tadını çıkart. Facebook, MSN, moda, paparazzi ve yemek tarifleri gibi ucuz işlerin peşinde koşan bir kız olmak yerine, güncel teknolojik yenilikleri takip ediyorsun. Bunda üzülecek birşey yok, bilakis sevinmen lazım. Ülkeye daha çok senin gibi kızlar lazım.

Lost in Codes

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

Al şu psd yi çıkar kes html ini css sini bari hazırlada ben kodlarım gerisini diyebileceğim.

Al şu pc ye format çek diyip keyfime bakabileceğim bi kız arkadaşım olsa ne süper olurdu ya :)

Eskiden ben de senin gibi dusunuyordum (biraz daha farklisi ama benzer). Daha sonra anladim ki mutlu olmak icin boyle seylere hic gerek yok ;)

braveheart.fb

Profesör
Reaksiyon puanı
92
Yazılarından senin kişiliğini (dizilerle pek aram yok gerçeği ama) Küçük kadınlar filmindeki "Armi" karakterine benzetiyorum...Erkeksi tipler,erkelere benzeyen mimikler,erkeksi konuşma üslübü....

Burdan bakınca pek hoş görünmüyor.

Tanrı Yardımcın Olsun...

yumluanarsist

Rektör
Reaksiyon puanı
280
sen şimdi bigisayardan anladığını mı iddia ediyorsun?
beni güldürdün ya Allah'ta seni güldürsün.
oysa ben eşim dahil bütün bayanlarla dalga geçerim bu konuda
teknoloji konusunda harbi bayan-lar yani. :) :) :)

Öyle bir iddiam olmadı. Bilgili olduğum konular yok değil, asıl kastım ilgili olmaktı. :)

Ben de hep bilgisayardan anlayan bir kız arkadaşım olsun istemiştim. :D

Konu başlığına bakarak konunun Jeaquares tarafından açıldığını tahmin etmek hiç de zor olmadı. :D

Deli ya. :D

Diyene bak. :D

osmanhasimcan

Asistan
Reaksiyon puanı
8
sizin gibi bir insan türünün son nadir kızlarından biri olmalı zira kızlar uzman oldukları bölüm itibarıyla bile bilgisayar konusunda gerçekten çok bilgisizler..
onlar için bilgisayar messenger ve facebook tan öteye geçmiyor...

sözkonusu bir bilgisayarda pdf dosyalarının hangi programlarla açılacağını veya winrar arşiv programının ne işe yaradığı bilen kaç tane kız var acaba?

hatırladığım kadarıyla bayanlarda bir kaç kişiye yardım etmeye çalışmıştım saatler süren anlatımlarıma rağmen winrar arşivinden bir dosyayı çıkarttıramamıştım (yuhhh yani)
bu konuda erkeklerde pek farklı sayılmaz hani!

her erkek bilgisayardan anlıyor diye bir olay yok...

haaa birde bilgisayar öğrenmek internet kafelerde olmuyor arkadaşlar... tecrübe bilgi ve birikim lazım....

yumluanarsist

Rektör
Reaksiyon puanı
280
Yazılarından senin kişiliğini (dizilerle pek aram yok gerçeği ama) Küçük kadınlar filmindeki "Armi" karakterine benzetiyorum...Erkeksi tipler,erkelere benzeyen mimikler,erkeksi konuşma üslübü....

Burdan bakınca pek hoş görünmüyor.

Tanrı Yardımcın Olsun...

Amin. :)

Psikolojiyle aran pek iyi değilmiş demek. :) Buradaki kasıt erkek gibi olmak değil, kızların bu konularla ilgili olması gerektiğini düşünüyor olmam ve bunu istemem.

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131
Benim Bir Arkadaşım Var Aleyna Adı Tam Bir Bilgisayar Manyağıdır KnightOnline Oynar Deli Gibi :) Ama Süsündende Entrikasından da Taviz Vermez :) Seni Onunla Tanıştarayım Jeaquares Bu Foruma Üye Olcaktı Ama Söylemiştim Görmedim Ondan Sonra Üye Olursa Seni Haberdar Ederim :)

Bu Resmide Koymadan Edemicem :)

Bir Kızın Masaüstü nün Hali :)
resim2if2.jpg

resim2if2.jpg

panther76

Superlative Сasual Dating - Verified Ladies
Reaksiyon puanı
21
yaş sanırım 20lerde şöyle 30 35 ine merdiven dayadığın zaman göreyim seni fikirlerin çok değişecek

kuunteer

Asistan
Reaksiyon puanı
9
vay be sdn de bayanda varmış..şaşırdım ama takdir de ediyorum..

yumluanarsist

Rektör
Reaksiyon puanı
280
Benim Bir Arkadaşım Var Aleyna Adı Tam Bir Bilgisayar Manyağıdır KnightOnline Oynar Deli Gibi :) Ama Süsündende Entrikasından da Taviz Vermez :) Seni Onunla Tanıştarayım Jeaquares Bu Foruma Üye Olcaktı Ama Söylemiştim Görmedim Ondan Sonra Üye Olursa Seni Haberdar Ederim :)

Bu Resmide Koymadan Edemicem :)

Bir Kızın Masaüstü nün Hali :)
resim2if2.jpg

resim2if2.jpg

Ya oyun değil işte, programlama mesela, teknoloji filan.

Kızlar bunlarla ilgilenmiyorlar.

zuhahaha :D
sen o kadar linux u savun sonra kız cık :D

Değil mi? :D

yaş sanırım 20lerde şöyle 30 35 ine merdiven dayadığın zaman göreyim seni fikirlerin çok değişecek

Bilemedin. Yaş daha 17 17 17... :)