yumluanarsist
Rektör
- Reaksiyon puanı
- 280
Kızların teknolojiye karşı bu kadar kör olmalarından nefret ediyorum. Onlar sadece MSN, MySpace ve Facebook bildikleri için benim bilişim konusunda ilgili/bilgili olmam, insanlara ilk seferde erkek olduğumu düşündürüyor; hatta bazıları resmimi görene kadar inanmıyor!
Kızlar, yola gelin be.
Bilgisayar, programlama, donanım, eğlenceli şeyler. Ne anlıyorsunuz şu Facebook'ta elalemin ilişki durumuna yorum yapıp gülmekten? Cidden bıktım yahu, keşke erkek olarak dünyaya gelseydim. Utanıyorum cinsiyetimden. Anca gülmeyi, süslenmeyi bilirsiniz. Sonra da kocalarınızdan dayak yiyince ağlar, "Niye böyle oldu? Nerede bizim haklarımız?" dersiniz. Kafanız sadece modaya, yemek yapmaya, erkeklere çalışırsa daha çok dayak yersiniz. 
Çok dolmuşum ya, buraya yazmak insanı gerçekten rahatlatıyor. Şu internette bir kişi bile kız olduğuma inanmıyor ilk seferde. Bu da kızların mallığı. Tek bildikleri "kız olmak" olunca, erkekler şaşırıyor tabi. Ben seviyorum bilgisayarımı, yemek yapacağıma bozulan bilgisayarımı yaparım, daha iyi.
Ah benim dertli başım... :confused1:
Kızlar, yola gelin be.

Çok dolmuşum ya, buraya yazmak insanı gerçekten rahatlatıyor. Şu internette bir kişi bile kız olduğuma inanmıyor ilk seferde. Bu da kızların mallığı. Tek bildikleri "kız olmak" olunca, erkekler şaşırıyor tabi. Ben seviyorum bilgisayarımı, yemek yapacağıma bozulan bilgisayarımı yaparım, daha iyi.

Ah benim dertli başım... :confused1: