Ram_kafasi
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 7,431
Evet,bedava olacakmış sanırım.Aşı bedava mı?
Evet,bedava olacakmış sanırım.Aşı bedava mı?
65 yaş altı ve sağlık çalışanı olmadan aşıyı olan çok örnek gördük aslında Ve 18 altı da olabiliyor sanıyordum
Bence verilir. Hastalığı geçirenlere (ben dahil ) tekrar bulaşmayacağı kesin değil çünkü.Önceden kovit geçirenler de olabiliyor mu acaba? Önceliği kovit geçirmeyenlere vereceklerini duymuştum bir yerden.
Bence verilir. Hastalığı geçirenlere (ben dahil ) tekrar bulaşmayacağı kesin değil çünkü.
Çinli gibi hissediyorum.你能读吗? 哈哈哈
Yukarıyı okuyabilen ve anlayan arkadaşlarıma en içten dileklerimle geçmiş olsun diyorum.
Evet forumdaşlar. Aramızda bugün itibari ile aşı olan var mı? Artı eksi neler hissediyorsunuz?
我可以阅读管理员。 我没有接种疫苗,但我有才华。 哭。你能读吗? 哈哈哈
Yukarıyı okuyabilen ve anlayan arkadaşlarıma en içten dileklerimle geçmiş olsun diyorum.
Evet forumdaşlar. Aramızda bugün itibari ile aşı olan var mı? Artı eksi neler hissediyorsunuz?
Olabiliyor benim ailem oldu.Önceden kovit geçirenler de olabiliyor mu acaba? Önceliği kovit geçirmeyenlere vereceklerini duymuştum bir yerden.
Ben sağlık çalışanı olduğum için bugün aşı oldum.Başlık pek olmamış sanki
Çinli korona aşısı tabiiri biraz Faşistçe bir söylem olmuş Aşının milliyeti olmaz ırkı olmaz...
Şaka bir yana bu forumda aşı olma önceliğinde olabilecek 65 üstü insan var mı gerçekten. Veya sağlık çalışanı gibi.
Ben sağlık çalışanı olduğum için bugün aşı oldum.
Hastanede gözlemlediğim kadarıyla yan etki yaşayan yok. Ama benim bünye zayıf olduğu için aşı, alerji yaptı. Sonra bir de kalçadan iğne yedim. Şu an hayatı ağır çekimde yaşıyorum, kafamı kaldıracak halim yok. Ama zaten beni başka ilaçlar da çarpıyordu. Aşıya özel bir durum yok yani.İyi bali bizi bilgilendirirsin. Bir semptom oluştumu ağrı sızı oldumu sıkıntı var mı diye.
H
Hastanede gözlemlediğim kadarıyla yan etki yaşayan yok. Ama benim bünye zayıf olduğu için aşı, alerji yaptı. Sonra bir de kalçadan iğne yedim. Şu an hayatı ağır çekimde yaşıyorum, kafamı kaldıracak halim yok. Ama zaten beni başka ilaçlar da çarpıyordu. Aşıya özel bir durum yok yani.
Evet olabilir. ? Bunun 哈 sonundaki eve benziyor. ?哈哈哈
Bunun ev kal demek olduğuna eminim ama kanıtlayamam.
Korkulacak bir şey yok. Dediğim gibi yan etki yaşayanı görmedim ben. Sadece bana özel bir durum söz konusu.İnanırmısın senin bünye zayıf şimdi ters teper milletide burda korkutursun yazacaktımda ayıp olur diye yazmamıştım
Tam tahmin ettiğim gibi olmuş aşı sana...
Yetişkin zaten. Espri arada bir olur, abartmamak lazım.Ben sizi yetişkin bir insan sanıyordum halbuki.
Ben anlatamadım galiba? Ya arkadaşlar, siz neyin esprisini yaptığınızın farkında mısınız? Sizce hastanede yatanlar ve/veya COVID-19 olanlar bu yazdıklarınızı komik buluyor mudur? Yapmayın, etmeyin Allah aşkına.Yetişkin zaten. Espri arada bir olur, abartmamak lazım.
Ben anladım zaten, evden çıkmıyorum ve maskemi de sürekli değiştiriyorum. Yani biz de farkındayız, evde dura dura günlük rutinlerden sıkılıp arada bir espri, mizah yapmanın pandemiyle bir bağlantısı olduğunu düşünmüyorum. Ha dersen virüsü bitirelim, o da milletin elinde, bizim değil. Gerçi sen sağlık çalışanısın Ek olarak, biz covid hastalarıyla da dalga geçmedik, iyi forumlar.Ben anlatamadım galiba? Ya arkadaşlar, siz neyin esprisini yaptığınızın farkında mısınız? Sizce hastanede yatanlar ve/veya COVID-19 olanlar bu yazdıklarınızı komik buluyor mudur? Yapmayın, etmeyin Allah aşkına.
愿真主怜悯发生的事...
İnşallah.Aşılama hayırlı olsun diyelim o zaman. Sıramız gelince bizde vurulacağız. İnşallah kazasız belasız atlatılır bu süreç de.
Bedava.Aşı bedava mı?