Çin malı Recep İvedik!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AliA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
565698_manset.jpg

Çinliler sonunda Recep İvedik’e de el attı! Türk Sineması’nın hasılat rekorları kıran kahramanı İvedik’in bebeğini yaptı. Yürüyen, şarkı söyleyen ve Recep İvedik gibi kahkaha atan Çin malı İvedik Bebek 20 liradan satılıyor

BÜYÜK İLGİ GÖRÜYOR

GÖZÜMÜZ aydın Recep İvedik’in bebeği çıktı! Üç filmi 12 milyon kişi tarafından izlenen ve hasılat rekorları kıran Şahan Gökbakar’ın Recep İvedik filmleri oyuncakçılara ilham verdi. Daha önce planlanan ancak hayata geçirilemeyen ‘İvedik Bebek’leri Çinliler yaptı. Çin’de üretilen ve oyuncakçılarda 20 liraya satılan ‘İvedik Bebek’ler yürüyor, dans ediyor, şarkı söylüyor ve Recep İvedik gibi kahkaha atıyor.

ŞAHAN DAVA AÇACAK

RECEP İvedik’in yaratıcısı Şahan Gökbakar’ın ve filmin yapımcısının izni olmadan üretildiği ve piyasaya sürüldüğü öğrenildi. İvedik’in bebeklerinin üretildiğini duyduğunu söyleyen Gökbakar, “Avukatlarımla konuyu konuştum. Dava açıp bebekleri toplattıracağım” dedi. Bundan bir kaç yıl önce de Cem Yılmaz’ın reklamlarda canlandırdığı ‘Mayk’ karakterinin bebekleri üretilmişti.

Habertürk

michuozawa

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
493
yüzünü full siyah yapsalarmış :D

emubaltaci

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
129
bende beğendim ne yalan söylim

xyunusx

Doçent
Reaksiyon puanı
41
şahan gökbakar kadar ukala kendini bilmez aşşalık bi adam görmedim tamam bu konuda haklı olabilir belki ama bi tartışma programında kendisine aynı soruyu soran iki öğrenciye o sorunun cevabını veremediği için salondan attırmıştı birde beyazın şovunda canlı yayına bağlanan kıza resmen kaşşar demiştide beyaz zor toparladı

alabula

Profesör
Reaksiyon puanı
40
Bunu bir Türk oyuncak ithalatçısı yaptırdı Çin'de üretim yaptırdığı fabrikaya. Satışlar patlayacak diyordu gerçekten de patladı galiba. En azından bu haberden sonra patlamıştır muhtemelen :D

malionde

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Güzel Olmuş ama Dava konusunu Saçma Buluyorum