Çin- Kore Üretimi S4 Bataryası

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan jozy_
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

jozy_

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar Merhaba,
Ben pek anlamıyorum. Kesinlikle Orjinal S4 Kullanmaktayım Batarya Kore malı sorunlu dakika da %1 gidiyor. Değiştireceğim ama Bazı bataryalar Kore Üretimi Bazıları İse Çin Üretimi Hangisini Seçmeliyim ? İkisi de Aynı mı ? Bazı Forumlarda Kore üretiminin daha iyi olduğu yazıyor ?

ozantabas

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar Merhaba,
Ben pek anlamıyorum. Kesinlikle Orjinal S4 Kullanmaktayım Batarya Kore malı sorunlu dakika da %1 gidiyor. Değiştireceğim ama Bazı bataryalar Kore Üretimi Bazıları İse Çin Üretimi Hangisini Seçmeliyim ? İkisi de Aynı mı ? Bazı Forumlarda Kore üretiminin daha iyi olduğu yazıyor ?
Orjinalse garantisi varsa servise götürsene.

ozantabas

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Garantisi var ama hem çok bekletirler diye hemde bataryada şişme gözükmüyor belki değiştirmezler diye düşündüm.
Yarın Arayıp Danışayım Öyle Gönderiyim O zaman.
Bende de oldu verdim 2-3 saate çıktı servisten. Çok bekletmiyorlar ama gidip teknosaya falan verme. Onların telefonu servise kargolaması 15 gün. Git yetkili servise kendin teslim et. Benim batarya da şişmemişti direk değiştiler. Hatta garanti belgesi veya fatura da istemediler. Alışmışlar artık. :D

jarsus_

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bende de oldu verdim 2-3 saate çıktı servisten. Çok bekletmiyorlar ama gidip teknosaya falan verme. Onların telefonu servise kargolaması 15 gün. Git yetkili servise kendin teslim et. Benim batarya da şişmemişti direk değiştiler. Hatta garanti belgesi veya fatura da istemediler. Alışmışlar artık. :D
Teşekkürler. Yarın vericem bakalım hayırlısı :D

jarsus_

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bugün servise veriyorum değişince ilk sarjı nasıl yapmalıyım ?

fthtsdmr

Profesör
Reaksiyon puanı
44
Bataryaların 9-10 saat şarj edilme olayı çok eskide kaldı.Farklı bir şey yapmanıza gerek yok.Direk kullanın.

jarsus_

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Değiştirdi servis. Ama yine aynı demekki sorun yazılımsal.

ozantabas

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Değiştirdi servis. Ama yine aynı demekki sorun yazılımsal.
Daha yeni olduğu için ilk başta çabuk tükeniyor olabilir. %0'a indir bataryayı. Daha sonra şarja tak, telefonu açıp uçak moduna al 12 saat beklesin. LG G2 ve xperia'larda da buna benzer sorunlar okumuştum herkes bunu öneriyordu.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Sarjı sıfırlamak zararlıdır yapma bence. 2 hafta falan bekle batarya oturur yerine %15' de tak sarja.