legendeses
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
Adidas ayakkabi bakiyorum sadece 1 tanesi gonderiliyor
Uk de ise 500 uzeri ...
Uk de ise 500 uzeri ...
Ayakkabılar gelmiyor. Takılabilir.Adidas ayakkabi bakiyorum sadece 1 tanesi gonderiliyor
Uk de ise 500 uzeri ...
Ayakkabılar gelmiyor. Takılabilir
Şans işi gelmeyebilir. Ama amazon gelmeyecek şeyleri göndermez.Arkadasin biri aldi daha yeni 25 sterlin civari adidas ukden amazonun sattiklarindan...
Merhaba Arkadaşlar..
Ebay üzerinden Lenovo vibe p1 tırbo 3GB Ram 'li telefon almayı düşünüyorum.
Bu alacağım telefonu pasaporta işletmek gerekiyor mu ?
75 euroyu gecen urun alirsak gümrùk vergilerini amazon ödüyor mu ??
Bir sorunla karsilasirmiyiz gumrukle alakali ??
Vergi sınırı geçen ürünlerde gümrüğe ödemeniz gereken vergiyi amazon sizden alıp gümrüğe ödüyor. Alırken ödemeniz gereken kargo ve vergi fiyatı gözüküyor zaten. Gümrükte daha az vergi alınırsa amazon artan kısmın iadesini yapıyor. Ayrıca her ürün gümrükten geçmiyor.
Ayakkabı geçiyor. Amazon tarafından satılan, Türkiye ye gönderilen ürünleri almaya dikkat edin.Ayakkabi gecme ihtimali var mi?
Amazon resmi olarak yolluyor. Gümrük problemlerini kendisi çözüyor. Eğer aldığın ürün vergiye tabi ise bunu sipariş esnasında kesiyor. Hatta biraz fazlasını da kesiyor. 100 dolarlık ürüne amazon 20 dolar masraf keserse ve 500 dolar masraf çıktıysa bu seni değil amazonu bağlıyor ve her koşulda kapına kadar teslim oluyor. Masraf 1 dolar ise geri kalan 19 dolar sana iade oluyor.Amazon konusunda gümrüğe takılan bir siparişin oldu mu @topalsolucan