CİMER'e basit bir sebepten ötürü şikayet edildim...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ahmetkızıloğlan

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
25
20 günde sonuçlanacağını sanmıyorum ama olmaz bir şey .
Atatürk'ü eleştirsen küfür falan etsen gerçekten büyük problem ama bir partinin eksik yönünü saygı çerçevesi içinde belirtmişsin halktan birisin sonuçta memnun değilsen eleştir en büyük hakkın hiçbir şey olmaz
Hocam o cümlelerin birin de çok küçük bir şekilde Atatürkü de eleştirdim bu büyük bir sorun oluştur mu?

Hakantoris

Profesör
Reaksiyon puanı
1,242
12-15 yaş arasında Cezai ehliyetin daha yok senin birşey olmaz.
Ama dikkatli ol ve yazdığın kelimelere dikkat et. ID ve Şifre ile girilen forum vb yerler için. ( IP adresinden girdliğin internet üstünden her türlü bulunabilirsin. ) Veya Adın Soyadın görünüyorsa 10-15 sene sonra bile ortaya dökülüm önüne çıkabilir yazdığın şeyler.

Daha geçenlerde vardı bir genç kız 17 Yaşında iken Cumhurbaşkanının Anasına avradına küfür etmiş diye 7-8 sene sonra içeri almışlardı. 2-3 gün Karakollarda süründü sonrasında Adli kontrol şartı ile ev hapsi verildi. ( 18 yaşında olsa 3-4 seneyi yemişti. Af etmezler yani :) )

Not: Şimdiden ağızından çıkanı kulağan duymaya başlasın. 16 yaşından itibaren Cezai ehliyetinde başlar. 18 ile birlikte Tam cezai ehliyet kazanırsın.
hocam kızın sövdüğünü nerden anlamışlar? Biri şikayet etmemişse?

Ahmetkızıloğlan

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
25
Tam olarak ne dediniz?
Maalesef bize Atatürkle ilgili tam doğru şeyler anlatıldığına inanmıyorum. Atatürkü düşünürken başka kahramanları da unutmamalıyız. CHP Atatürkü heykelleştirdi. İnsanlar onu kalbinde taşımayı öğrenmeli. Atatürkle ilgili pek olumlu düşüncelerim yok. Ülkede hala Atatürk müslüman mı, yahudi mi vs. kavgaları yapılıyor...

Aynen yazdığım bu.

Eymen25

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
15
Maalesef bize Atatürkle ilgili tam doğru şeyler anlatıldığına inanmıyorum. Atatürkü düşünürken başka kahramanları da unutmamalıyız. CHP Atatürkü heykelleştirdi. İnsanlar onu kalbinde taşımayı öğrenmeli. Atatürkle ilgili pek olumlu düşüncelerim yok. Ülkede hala Atatürk müslüman mı, yahudi mi vs. kavgaları yapılıyor...

Aynen yazdığım bu.
Gözünüzü korkutmak için yapmışlardır... Zaten bundan da bir şey olmaz. Hakaret etmemişsiniz...
Mesaj otomatik birleştirildi:

Eğer bu yüzden ceza alırsanız çok büyük adaletsizlik olur. Bir sürü tarihçi Atatürkü sert bir dille eleştiriyor ama bir şey olmuyor.

Ahmetkızıloğlan

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
25
Gözünüzü korkutmak için yapmışlardır... Zaten bundan da bir şey olmaz. Hakaret etmemişsiniz...

Eğer bu yüzden ceza alırsanız çok büyük adaletsizlik olur. Bir sürü tarihçi Atatürkü sert bir dille eleştiriyor ama bir şey olmuyor.
Umarım gözümü korkutmak içindir. Forumda hukukçu varsa yardım edebilir mi?

Hakantoris

Profesör
Reaksiyon puanı
1,242
Umarım gözümü korkutmak içindir. Forumda hukukçu varsa yardım edebilir mi?
Hocam hiçbir şey olmaz bence kafaya takmayın. Siz normal bir vatandaşın en doğal haklarından biri olan eleştiri hakkınızı kullanmışsınız. Kurduğunuz cümlelerde de kaba sözler ve küfür yok. Problem olmaz

DxK-

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7

Aynen yazdığım bu.
Hiçbir şey olmaz basit bir eleştiri.

Dora

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
9,804
Sayın https://forum.shiftdelete.net/uyeler/sfatihmehmed.616579/ kardeşim.

Atatürk'e edilen hiç bir hakaret cezasız kalmaz. Korkun boşa değil. Sanalda sandığın gibi gizli değilsin.

Birde şizofren gibi kendini tatmin mi etmeye çalıştın? Bu yüzden alacağın ceza adalet demek. Yasalara göz at.

utkuversus

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,240
Ekran Alıntısı.JPG
jb.JPG

Atatürk'ün emeklerine, inkılaplarına açıkça edilen hakaret ortadadır. Cezasız kalmayacaktır vesselam.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...