Cimbom'a Es-Es Şoku !!!

Yataghan

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Youla'nın attığı gol harikaydı.

erol_1982

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Muhteşem bir geceydi.Arabayıda vurduk ama hiç önemli değil Es-Es'imin yanında.Derslerini alan aldı hiçç konuşmaya gerek yok.Maçtan önce 3 ün 4 ün hesabını yapanlar Eskişehiri tanımayanlar bunu herkez biliyor :) Eze eze yendik...

Yürü be tuning kim tutar seni , bunlar iki maç kazandı, dünyanın en iyi takımı sandılar takımlarını :D:D

0ReiS0

Dekan
Reaksiyon puanı
92
ARkadaşlar bir Galatasaraylı olarak Eskişehiri Tebrik Ederim.

1 Galatasaray Neden kaybetti?=

1 Skkibenin Yanlış adam Çıkarması

2 Ümit karan işi bitmiştir Halen o admaı oynatıyor ve kendi kalesine gol atıyor

3 2 tane kazma KOymuşlar defansa o adamı tutamıyorlar

4 disiplin diye bişey kalmamış

5 Galatasaray GOl atmak için çırpınıyor hakan balta zenci ile kapışıyor

6 Arda Ya Hakemin yaptığı davranış yanlış kartı göstere bilirdi oyuncu hakemin yanına gitmek zorunda değildir ama disiplinsiz beyinsizlik düşüncesizlik olunca işte böle davranışlar çıkar Lanet olsun seni gördiğime arda!!!

7 Ümit karan defol Git Kendi Kalene gol atıyorsun SOnrada hakemin üstüne çıkıyorsun

8 Önce Disiplin Sonra Saygı Sonra Sevgi Bunların Olduğu Yerde Başarı Vardır BEnden Bukadar Kİmse ofsayt falan Değil Yorumlara bakmayın ben gece bütün yorumcuları izledim pozisyonlarıda izledim ofsat falan yok 3 üncü golü ümit kalesine atıyor beceriksiz herif

9 baros un attığı gol elle falan değil rıdvan dilmen el yok dedi sıyırınıyor değmiyor bile benden bu kadar !!!!

erol_1982

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Galatasaray ne kadar iyi bir takımdı bu hafta noldu böylede bu kadar eleştiri puan kaybedince, yermesi kolay oluyor galiba :D

dead_ghost

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Takımın eksiği çok özellike defansif yönde.ben hep defans sağlam durursa iyi takım oluruz demiştm hücum hattımıza laf yok hakkaten etkili ama her maçtada o bölge kurtaramaz günü ;) neyse lig uzun maraton ben hala ligin en iyi kadrosuna sahip olduğumuzu düşünüyorum tabi kullanmasını bilene :)

Panther

Asistan
Reaksiyon puanı
0
geçen hafta elle gol atarlar köşe direği sallarlar kart görmezler sesleri çıkmaz yenilince de hakem diye ağlarlar.. tebrikler es es..

Panther

Asistan
Reaksiyon puanı
0
ne alaka anelka :D ?
2. gol de şaibeli gsliler amma çok eliyle oynuyolar o pozisyon da sarı kart idi.. youlanın golü mükemmel ama..

nyoo

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Fırat Aydınus ! Yazıklar olsun mahvetti maçı .

ben böyle bir hakeö görmedim. :angry: :devil: çok şey söylerim de, burası yeri değil....

HAKEM REZALETİ başka bir şey değil....

yaw ne alakası war, siz maça bakmadınız sanırım, yada özetlerini izlediniz. Ne oldu bu takıma anlamadım ama sanırım bunun sebebi yorgunluk, inanılmaz bi ruhsuzluk hakimdi takımın genelinde. Ama malubiyete üzülmedim, çünki maçı kazanmak için takımın bi çabası yoktu.

erol_1982

Profesör
Reaksiyon puanı
0
muhahahaha ben 2-2 de bıraktım sonuç 2-2 diye bitti sanıyordum ama öyle değilmiş sabah sabah noluyor dedim skoru görünce :D :D :D

dead_ghost

Profesör
Reaksiyon puanı
1
olay oldu ya :) biz bursayada yenildik yani ne bu hiç yenilmeyecekmiyiz sezon sonuna kadar :D

erol_1982

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Biz pendik gibi bir takımı 6-0 yendik ama naber :D :D

erol_1982

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Geçen sene 5 yediğiniz takımın adınıda sölemeyi unutma :D

Ayrıca sizin 5 yediğiniz chelsea biz kadıköyde yendik naber :D

dead_ghost

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Geçen sene 5 yediğiniz takımın adınıda sölemeyi unutma :D

Ayrıca sizin 5 yediğiniz chelsea biz kadıköyde yendik naber :D

leverkusenmi hiç değilse 6 yemedik man.united den ayıptır yaa 6 da sıfır çekmedik :)

erol_1982

Profesör
Reaksiyon puanı
0
leverkusenmi hiç değilse 6 yemedik man.united den ayıptır yaa 6 da sıfır çekmedik :)

Neresi ayıp 8 yemiş gibi konuşuyorsun, ayrıca biz 2 tane atmışız vede 4-2 olmuş maç o maçta adamların her vurduğu gol oldu :D

Tromsomu neydi bizde ona elenmedik hiç değilse :D

Rapchy

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
119
Bu tartısma 7 kişiyle 7 - 1 yendigimiz maça kadar gider :D

Contagioso

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ES es ES Ki Ki ki :F

HA kadıköy ha atatürk stadı 15 000 kapasite Sivasta tökezledi Gs de.

tonce

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
14
Aslanı şimşek çarptı. :D :D

meçhul_yolcu

Profesör
Reaksiyon puanı
0
3543.jpg

darısı her maçta hakemi okşayan fener futbolcularına. cezaysa Galatasaray'a önce.
göster göster sarı kartları tüm takıma göster bence hakem sana bu yakışır.
ama unutma taraftarın da bir kartı var.

aliihsangs12

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Ne oldu bu takıma anlamadım ama sanırım bunun sebebi yorgunluk, inanılmaz bi ruhsuzluk hakimdi takımın genelinde. Ama malubiyete üzülmedim, çünki maçı kazanmak için takımın bi çabası yoktu.

+1

Takımın yakın zamanda böyle kötü bi şekilde tökezleceği belliydi. Onun için bugüne kadar çok iddialı konuş(a)mamıştım. Ama herşeye rağmen tam anlamıyla toparlanmamız için bize böyle bir ders gerekliydi.

İyi ki bu hazin sonucu ülke içinde ve zor bir deplasmanda aldık.Geçen seneki gibi bir duruma düşmektense ben buna bile şükretmemiz gerektiği düşünüyorum...:whistling:

Jerusalem

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Bu ülkede futbolla bi' şekilde kulak aşinalığı olan herkes gibi benide şaşırttı bu sonuç. Ama futbolda var bunlar, dört atıcam diye giderken yeterince konsantre olmadığınızda dört yiyebiliyorsunuz. Umarım bu puanları aramayız. Yapıcak bi' şey yok. Beni üzen Ayhan Akman 'ın hiç yokdan yediği kırmızı kart oldu.
Hangi Maçdan bahsettiği anlayamadığım adam. dedi ki:
...diye bi' şey okudum sanki bi' sayfada. Bu da oldukça ilginçti. Neyse tebrikler ve başarılar Eskişehir Spor.