Yataghan
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 1
Youla'nın attığı gol harikaydı.
Muhteşem bir geceydi.Arabayıda vurduk ama hiç önemli değil Es-Es'imin yanında.Derslerini alan aldı hiçç konuşmaya gerek yok.Maçtan önce 3 ün 4 ün hesabını yapanlar Eskişehiri tanımayanlar bunu herkez biliyorEze eze yendik...
geçen hafta elle gol atarlar köşe direği sallarlar kart görmezler sesleri çıkmaz yenilince de hakem diye ağlarlar.. tebrikler es es..
ne alaka anelka?
2. gol de şaibeli gsliler amma çok eliyle oynuyolar o pozisyon da sarı kart idi.. youlanın golü mükemmel ama..
Fırat Aydınus ! Yazıklar olsun mahvetti maçı .
ben böyle bir hakeö görmedim.:devil: çok şey söylerim de, burası yeri değil....
HAKEM REZALETİ başka bir şey değil....
olay oldu yabiz bursayada yenildik yani ne bu hiç yenilmeyecekmiyiz sezon sonuna kadar
![]()
Yani gidipte Pendik'e falan yenilmedikki sonucta karsımızdaki takım Eskisehirspor![]()
Biz pendik gibi bir takımı 6-0 yendik ama naber![]()
![]()
Geçen sene 5 yediğiniz takımın adınıda sölemeyi unutma
Ayrıca sizin 5 yediğiniz chelsea biz kadıköyde yendik naber![]()
leverkusenmi hiç değilse 6 yemedik man.united den ayıptır yaa 6 da sıfır çekmedik![]()
Tromsomu neydi bizde ona elenmedik hiç değilse![]()
Bu tartısma 7 kişiyle 7 - 1 yendigimiz maça kadar gider![]()
Bu tartısma 7 kişiyle 7 - 1 yendigimiz maça kadar gider![]()
ES es ES Ki Ki ki :F
HA kadıköy ha atatürk stadı 15 000 kapasite Sivasta tökezledi Gs de.
Ne oldu bu takıma anlamadım ama sanırım bunun sebebi yorgunluk, inanılmaz bi ruhsuzluk hakimdi takımın genelinde. Ama malubiyete üzülmedim, çünki maçı kazanmak için takımın bi çabası yoktu.
...diye bi' şey okudum sanki bi' sayfada. Bu da oldukça ilginçti. Neyse tebrikler ve başarılar Eskişehir Spor.Hangi Maçdan bahsettiği anlayamadığım adam. dedi ki:Eze eze yendik.