Çılgın Dershane Üniversitede | Show TV

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AliA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
cilgin-dersane-universitede.jpg

Sinemada iki buçuk milyon izleyici tarafından seyredilen, 3 filmlik Çılgın Dersane serisi, televizyon dizisi oluyor!

Aksoy Film’in yapımcılığını üstlendiği, Faruk Aksoy’un yapımını gerçekleştirdiği dizi, bu yazın en iddialı komedi dizisi olarak çok yakında Çılgın Dersane Üniversitede adıyla Show TV ekranlarında izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor.

Filmlerde olduğu gibi, gençlik, eğlence, komedi, aşk, dans ve bol enerji vaat eden dizi, filmlerdeki Mojo (Paşhan Yılmazel), Fırıldak (Ozan Aydemir), Kurdela (Duygu Çetinkaya), Doktor (Okan Karacan), Mustafa Topaloğlu (Mustafa Hoca) gibi eski karekterleri korurken, onların yanına, Bigboy (Memduh Kızılkaya), Astrolog (Merve Dizdar) ve Jobs (Oğuz Peçe) gibi pek çok yeni karekteri de televizyon izleyicisinin beğenisine sunacak.Dizinin yönetmen koltuğunda ise, Yasin Uslu oturuyor.

Her yıl olduğu gibi bu yıl da bir üniversiteyi kazanamayan Çılgın Dersane öğrencilerinin başları aileleriyle belaya girer. Bu beladan kurtulmak için hep beraber çok iddialı bir çözüm bulurlar. Ancak bu çözüm başlarına, hiç ummadıkları çok daha büyük ve komik sorunlar açar...

Sezonun en iddialı komedi dizisi “Çılgın Dersane Üniversitede”, çok yakında Show TV’de başlıyor!

[SDNTV]http://ciner.mncdn.net/ht/2014/05/22/B238A2C7B7D05F328CB0A52793A0A4C0_640x360.mp4[/SDNTV]
Show TV

dgnklc

Asistan
Reaksiyon puanı
3
bunu izleyecek olan kişilere Allah akıl versin dizisini geçtim birde gidip 3 seriyi birden sinemada izleyenler var :)

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,127
ben 3'ü de izlemedim youtube'tan bile izlemedim kimliksiz diye film var onu izledim hemde ch@t527 takozu ile 55.dakika kaput olur o halde hemde...

oslun

Dekan
Reaksiyon puanı
33
show tv'den bi ölü yatırım daha.. acun ne yaptıysa artık adamlar yıllardır toparlanamadılar..

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
2,5 milyon kişi izlemiş filmleri. Bunu da izlerler. :P

brainiac

Doçent
Reaksiyon puanı
2
su show tv nasıl kanaldır arkadas bır tane su mıllete faydalı programı yok anca zekaya hakaret ızlemeyın gencler prım vermeyın sunlara

Berk9405

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Rivedikin rekorlar kirdigi ulkede bu dizi de tutar.

Dea

Profesör
Reaksiyon puanı
35
Herşeyi Zaman Gösterir Ama Show Tvde Hep Boşa Kürek Çekiyor.

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
Show Tv artık bir ölü. Bence kanallar arasında en iyisi ATV. Ama haber bülteni olarak Kanal D

mustafaars1

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Survivor nedeniyle pekçok insan tv'den seyredemiyor. Şimdi bir de dünya kupası var.

Netten izlemek istiyorum diyen varsa biz her Pazar akşamı 12'den hemen sonra paylaşıyoruz.

Çılgın Dersane Üniversitede - 2. Bölüm videosunu da youtube tek parça seçeneği ile paylaştık.

Sayfa sayfa dolaşıp nete yüklenmiş mi diye aramayın. Herkese iyi seyirler.

tolga9009

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Survivor nedeniyle pekçok insan tv'den seyredemiyor. Şimdi bir de dünya kupası var.

Netten izlemek istiyorum diyen varsa biz her Pazar akşamı 12'den hemen sonra paylaşıyoruz.

Çılgın Dersane Üniversitede - 2. Bölüm videosunu da youtube tek parça seçeneği ile paylaştık.

Sayfa sayfa dolaşıp nete yüklenmiş mi diye aramayın. Herkese iyi seyirler.

saolasın kardeş:biggrin: