Çıldırma Partisi Galatasaray Adasında

dead_ghost

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Galatasaraylılar... Tarihi buluşmaya hazır olun! Yönetim, teknik heyet ve futbolcular, bugün saat 21.00'de taraftarları Galatasaray Adası'nda ağırlayacak.

Tüm Boğaziçi inleyecek
Süper Lig’i şampiyon tamamlayıp 10 Mayıs’ı çıldırma günü olarak kutlayan Sarı-Kırmızılılar, bu kez de çıldırma partisiyle coşacak... Çünkü Galatasaray Yönetimi, bugün saat 21.00’de Galatasaray Adası’nda teknik heyet ve futbolcuların da katılımıyla gerçekleştirilecek kutlamaya tüm taraftarları davet etti. Tarihi buluşmada ünlü sanatçılar sahne alacak, sabaha kadar şarkılar söylenecek, coşulacak, tüm Boğaziçi, “Şampiyon Galatasaray” sesleriyle inleyecek...

Biletler Biletix’te satılıyor
Kulübün resmi internet sitesinde konuyla ilgili yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Zorlu bir yolu daha Galatasaray’a yaraşır şekilde, alnımızın akıyla aştık! Sıra geldi kutlamaya... Bu büyük coşkuya ortak olmak isteyen tüm taraftarlarımızı, 12 Mayıs 2008 Pazartesi saat 21.00’de, Galatasaray Adası’nda buluşmak üzere bekliyoruz...” Sarı-Kırmızılı yöneticilerin, tüm taraftarları davet ettiği partinin bilet fiyatı 110 YTL olarak belirlenirken, biletler Biletix’te satılıyor.

http://fanatik.ekolay.net/Fanatik/Default.aspx?aType=Detail&Catid=32&articleid=107244

maxxdump

Dekan
Reaksiyon puanı
6
warkortali dedi ki:
Böyle haklı şanlı bir zaferi 40 gün 40 gece kutlasak yetmez :)
haklı ve şanlı bir zafermi ? sen eğer içten inanıyorsan bu yazdıklarına helal olsun sana.... acaba diyorum Fenerbahçe şampiyon olsaydı nasıl düşünürdün neler yazardın ? ( bu arada ben Fenerbahçeliyim ) ;)

ridvan1452

Profesör
Reaksiyon puanı
24
maxxdump dedi ki:
warkortali dedi ki:
Böyle haklı şanlı bir zaferi 40 gün 40 gece kutlasak yetmez :)
haklı ve şanlı bir zafermi ? sen eğer içten inanıyorsan bu yazdıklarına helal olsun sana.... acaba diyorum Fenerbahçe şampiyon olsaydı nasıl düşünürdün neler yazardın ? ( bu arada ben Fenerbahçeliyim ) ;)

simdi galatasarayın sampiyonlugu sans mı

warkortali

Profesör
Reaksiyon puanı
181
Ridvan arkadaşım bu gibi arkadaşların içleri içlerini kemiriyor duymamazlıktan gel ;)
Ama kısaca cevap vermem gerekirse fenerbahçe şampiyon olsaydı tebrik ederdim. .( Çünkü Ben Galatasaraylıyım ;) )

TeArS

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bir fenerli ulaşamadığı her başarıya tesadüf der.

maxxdump

Dekan
Reaksiyon puanı
6
warkortali dedi ki:
Ridvan arkadaşım bu gibi arkadaşların içleri içlerini kemiriyor duymamazlıktan gel ;)
Ama kısaca cevap vermem gerekirse fenerbahçe şampiyon olsaydı tebrik ederdim. .( Çünkü Ben Galatasaraylıyım ;) )

eminim tebrik ederdin kesin yani :) yoksa atmadığınız çamur kalmayacaktı Fenerbahçe'ye.. yıllardır çevirmediğiniz dolap kalmadı örnek olarak şimdiki sayın başkanınızın bembeyaz geçmişini inceleyein ( benden size ipucu çok eskiye gitmenize gerek yok 1993-1994 sezonuna bakın bakalım 6s nasıl ealmış elinden Beşiktaşın)... iyi forumlar

nurayyyyy

Asistan
Reaksiyon puanı
0
warkortali dedi ki:
Müthiş bi cvb tebrik ediyorum...(bende 'GALATASARAY'LIYIM)

maxxdump

Dekan
Reaksiyon puanı
6
nurayyyyy dedi ki:
warkortali dedi ki:

sizin gibi sadece şampiyon olduğumuzda çıkmayız piyasaya ;) utanmayız Fenerbahçeli olmaktan hiçbir zaman utanmadıkta hep gurur duyduk... Sadece futbol olarak değil bütün branşlarda gönülden destekliyoruz taraftarlık budur, forumlarda atıp tutmak insanları rencide etmek değildir sizin gibi örnek : ( bu gibi arkadaşlar diye hitap etmiş bana arkadaş )...

bakalım Avrupa'da eylül ayını görebilecekmisiniz :)

dead_ghost

Profesör
Reaksiyon puanı
1
maxxdump dedi ki:
nurayyyyy dedi ki:
warkortali dedi ki:

sizin gibi sadece şampiyon olduğumuzda çıkmayız piyasaya ;) utanmayız Fenerbahöeli olmaktan hiç1 zaman utanmadıkta hep gurur duyduk... Sadece futbol olarak değil bütün branşlarda gönülden destekliyoruz traftarlık budur bence , forumlarda atıp tutmak insanları rencide etmek değildir sizin gibi ( bu gibi arkadaşlar diye hitap etmiş bana arkadaş )...

bakalım Avrupa'da eylül ayını görebilecekmisiniz :)

ANTU.com'u takip ediyorsun sanırım az önce bir konunu okudum.TS - FB maçından sonra ANTU futbolcularımızn oynadığı futboldan dolayı UTANIYORUZ gibi bir yazı yazıp FB ye ağır eleştirilerde bulunmuştu ;) yazıyorsan altı boş olmasın ;)

saygılar

maxxdump

Dekan
Reaksiyon puanı
6
doğrudur yazdılar haklı olarak çünkü takım ruhsuz oynadı istemedi kazanmak sahada yürüdüler resmen... ama aynı takım Şaöpiyonlar Liginde harikalar yarattı hırsıyla mücadele ruhuyla , ve Edu'ya yaptığı hatalardan sonra destek oldular örnek olarak , hiç tepki göstermemek anormallik olur bence ki Antu'nun felsefesi hep destek tam destektir eğer biraz araştırırsan göreceksin tabi ;)