azrasönmez
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 4
cildim uzun zamandır çok cansız ve mat bu durum beni çok mutsuz yapıyor önerebileceğiniz bir şey var mı
1 ay çok uzun değil miSigara kullanıyorsan kullanma. Soğuk suyla duş al ve sabah yüzünü buzlu suyla yıka. Yıkamaktan ziyade direkt içerisinde buzlu su olan kabın içerisinde yüzünü sok ve toplamda 3-4 dakika içerisinde tut. 1 ay sonra bariz farkı göreceksin.
yakınımdaki insanlar yaptırıyor düşünüyorum aslında teşekkürlerMerhaba, Aynı sorunu çevremdekiler de yaşadı ve bunun çözümünün glutatyon oluşu beni çok şaşırttı, içerisinde c vitamini ve bir çok şey barındırıyor. Glutatyon yapan bir yer biliyorum hata evde uyguluyorlar bir yere gitmene bile gerek yok, linkini paylaşayım sende de işe yarayacağından eminim.
Glutatyon Nedir? Glutatyon Tedavisi ve Faydaları | Glutatyon Eksikliği
sigara kullanmıyorum,soğuk duş asla alamam ama yüzüm için demek zorundayım sanırımSigara kullanıyorsan kullanma. Soğuk suyla duş al ve sabah yüzünü buzlu suyla yıka. Yıkamaktan ziyade direkt içerisinde buzlu su olan kabın içerisinde yüzünü sok ve toplamda 3-4 dakika içerisinde tut. 1 ay sonra bariz farkı göreceksin.
Daha önceden calı ve mat değilmiydi yoksa doğuştanmı?cildim uzun zamandır çok cansız ve mat bu durum beni çok mutsuz yapıyor önerebileceğiniz bir şey var mı