Çikolata Yemek Öpüşmekten Zevkliymiş

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan alicia
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

alicia

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Çikolata yemenin öpüşmekten daha fazla heyecan ve zevk verdiği belirlendi. Middlesex Üniversitesi'nin çiftler üzerinde yaptığı araştırmaya göre, çikolata ağızda erirken alınan zevk, öpüşmenin verdiği zevkin tam dört katı.

Middlesex Üniversitesi’nin çiftler üzerinde yaptığı araştırmaya göre, çikolata ağızda erirken alınan zevk, öpüşmenin verdiği zevkin tam dört katı.

İngiliz basınındaki habere göre, çikolata kalp atışlarını iki katına çıkarıyor ve beyinde heyecan dalgası yaratıyor. Middlesex Üniversitesi’nden David Lewis, "Uyarıcı maddeler içerdiği için çikolatanın kalp atışlarını artırmasını bekliyorduk, ancak bu sürenin uzunluğu ve beyindeki güçlü etki şaşırtıcıydı" dedi.

Araştırmada, çikolatanın ağızda eridiği anda yarattığı etkiyi saptamak amacıyla, kalp ve beyindeki hareketleri izlemek için genç yaştaki gönüllüler cihazlara bağlandı. Araştırma sonucunda, çikolata yemenin beyni öpüşmeye göre daha aktif hale getirdiği, kalp atışlarının dakikada 60’tan 140’lara kadar çıktığı belirlendi.

seciL

Dekan
Reaksiyon puanı
102
üniversitenin adına bakın Middlesex adamlardan başka bi araştırma da beklenemezdi :D

çikolata herzaman yenir fazla yediğin zaman baş ağrısı,diş ağrisi ve kilo yapar :D

alicia

Doçent
Reaksiyon puanı
2
verilmişmi aradım bulamadım ben ya :(opusmek yazdım cikolata yazdım cıkmadı :(

warkortali

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
181
alicia, ben denedim buluna biliniyor. Sistem sağlam, arama yöntemin yanlış olabilir..

Not : Sadece 'çikolata' yazdım..

emelden

Dekan
Reaksiyon puanı
8
alicia dedi ki:
verilmişmi aradım bulamadım ben ya :(opusmek yazdım cikolata yazdım cıkmadı :(

benim cevabım vardı orada o yüzden hatırladım. :)
Olsun olabiliyor bazen hazır kilitlenmeden sanada diyim aramızda kalsın ama tamam mı :D Çikolata ne olcak yaa yalan bu araştırma. :P

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...