Çikolata erkekliği öldürür

surmelim37

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Bugun bir dostumun bana söylemesi üzerine küçük bir araştırma yaptım ve doğruymuş çikolatalarda lesitin maddesi bulunuyor ve bu madde kadınlık hormonu içeriyormuş benim gibi çikolata aşkı olanlar yandı :lol:

Kaynak

Edirneli

Profesör
Reaksiyon puanı
15
evt bende biryerde okumuştum çukulata ile ilgili

İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi Kardiyoloji Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Nevrez Koylan, beslenme konusunda önemli uyarılarda bulundu. Doğal beslenmenin önemine işaret eden Prof. Koylan, katkı maddeli yiyeceklerden uzak durulmasını istedi.
Prof. Kaylan, endüstriyel alanda işlem görmüş ürünler konusunda şunları söyledi:
"Her türlü endüstriyel gıda, içinde ciddi miktarda katkı maddesi barındırmaktadır. Bu nedenle mümkün olduğunca endüstriyel gıdalardan uzak durmak gerekiyor.

Örneğin çikolataların içinde çok ciddi miktarda soya lesitini var. Soya lesitininin de bir özelliği var. Bu madde bitkisel östrojen yani kadınlık hormonları içerir.

Majeste

Profesör
Reaksiyon puanı
21
"fazla çikolata yiyen bir erkeğin delikanlılığı bozulabilir"

Şuna çok güldüm. :D Bunu söyleyen de bi profesör. :D

Neyse, sadece östrojeni düşünürsek sorun yok. Ancak diğer katkı maddeleri nedeniyle neredeyse her besin tehlikeli. Bu kısa vadede sadece yediklerimizden daha az "verim" almamıza neden olacak. Ancak uzun vadede, tehlikeleri olabilir. :S

arsenik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
242
Biz Türküz bize bişey olmaz. :D

kuku

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Vay vay....bu doktorlar bir şeyden anlamıyor yau....onlar kendileri yemiyor o yüzden zararlı diyorlar....yazıklar olsun size.....çikolatadan hiç vaz geçilir mi....? doktorlar çikolata tenli bir görsünler bakayım.....hmmmm nefis :yes::clap:

muratflash

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
510
Çikolata yemem zaten... Benim taş fırın erkekliğimin nerden geldiğini şimdi daha iyi anlıyorum... :D:D

Demek çikolata yiyen erkekler light erkek oluyormuş...:D:D

Elbruz46

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,338
Arada sırada ayda yılda bir yerim... Haber iyi...

şu Nutella Hastası Erkekler üzülsünler :mrgreen:

hkonline

Asistan
Reaksiyon puanı
0
forumdaki herkesin ayol lu konuştuğunu düşünsenize :)

Rom.

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
177
Naim abi sana katılıyorum :d dolabında karamiyo var kaç haftadır hiç canım bile istemiyo bundan sonra da isteyeceğini sanmıyorum :d

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91
Ben de çok tüketiyorum,bir kaç gündür sesimde bir incelme söz konusu sanırım sebebi bu :D

eray045

Rektör
Reaksiyon puanı
250
Bir daha çikolata yersem.... :D