Çift monitör yapma

samuraijack15

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Merhaba benim bir adet laptop ve eski bir masaüstü bilgisayarım var laptopu ana bilgisayar olarak kullanmak istiyorum masaüstü bilgisayarımın monitörü de eski olduğu için HDMI girişi bulunmamakta, kasada bir adet HDMI girişi var. Masaüstünün monitöründe sadece bir adet DVI bir adet de monitöre güç vermek için güç kablosu girişi var laptopta sadece HDMI girişi var monitör bağlamak için. Bunları monitörleri bağlayabileceğim bir program varsa söylerseniz mutlu oluru ( space desk önermeyin) yada nasıl yapacağımla ilgili bir video var ise oda olur yardımcı olursanız teşekkür ederim.

Jarvisit

Tech is my home
SDN
Reaksiyon puanı
2,870
Merhaba benim bir adet laptop ve eski bir masaüstü bilgisayarım var laptopu ana bilgisayar olarak kullanmak istiyorum masaüstü bilgisayarımın monitörü de eski olduğu için HDMI girişi bulunmamakta, kasada bir adet HDMI girişi var. Masaüstünün monitöründe sadece bir adet DVI bir adet de monitöre güç vermek için güç kablosu girişi var laptopta sadece HDMI girişi var monitör bağlamak için. Bunları monitörleri bağlayabileceğim bir program varsa söylerseniz mutlu oluru ( space desk önermeyin) yada nasıl yapacağımla ilgili bir video var ise oda olur yardımcı olursanız teşekkür ederim.
Hangisinde hangisini kullanmak istiyorsun anlamadım ama,

Laptop HDMI bağlantısı sadece görüntü verir. Harici bir kasayı laptoba bağlayarak görüntü alamazsın.

Laptop ekranını diğer monitörde kullanacaksan da uygun dönüştürücü almalısın. Hem laptop hem masaüstü ekranını tek bir monitörden almak istiyorsan splitter araştırabilirsin.

ikakbay

Asistan
Reaksiyon puanı
65
Bence hdmi dvi kablosu al ve kasayı kullanma, sadece laptopu kullan, laptop ekranını açık kullan ve çift ekran olarak kullan. hem daha hızlı olan bilgisayarı kullanırsın hem de büyük ekranı kullanırsın. üstelik fiyat olarak da oldukça hesaplı olur.