• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Çift Dokunma Şimdi Tüm Android Cihazlarda

Galaxy m20 android 10 one ui 2.0 çalışmıyor yüklendi izinleri verdim action tanımladım ama olmuyor

Akıllarda bir soru kılıfla iş yapacakmı? ?
Bundan bile anlayabiliyor :)
images.jpeg-48.jpg

Yalnız bende ortaya değilde parmak izi okuyucunun üst tarafına vurunca oluyor :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Eskiden parmak izi okuyucudan parmağınızı aşağı yukarı kaydırınca bildirim çubuğunu aşağı çekebiliyorduk. Sonra ne olduysa kapandı o ayarı bulamadım :D

Son düzenleme:
Yalnız bende ortaya değilde parmak izi okuyucunun üst tarafına vurunca oluyor :D

Eskiden parmak izi okuyucudan parmağınızı aşağı yukarı kaydırınca bildirim çubuğunu aşağı çekebiliyorduk. Sonra ne olduysa kapandı o ayarı bulamadım :D
Cihazdan cihaza değişiyordur o :)
Tap tap açılınca kısıtlanmış olabilir. MIUI'ı pek bilmediğim için bir şey de demek istemiyorum ama gelişmiş özellikler tarzında bir menü varsa orada yer alabilir.

Teyzem MI A2 Lite kullanıyor parmak izi okuyucusunun üstünde parmağınızı 2 kere hareket ettirirseniz kontrol panelini indirip kaldırabilirsiniz

Gizlilik güvenlik açısından riskli değil mi?

Açık kaynak kodlu olduğundan risk yok.

Mi 9T ve Redmi 5 Plus'ta denedim fakat çalışmadı. Redmi'de bir kere çalıştı o da çok kararsız. Sanırım Google Pixel cihazlar için tasarlanmış.
RN 9 Proda deneyeceğim şimdi bakalım çalışacak mı.

Çalıştı ama stabil çalışmıyor buglar var.

Son düzenleme:
Açık kaynak kodlu olduğundan risk yok.

Mi 9T ve Redmi 5 Plus'ta denedim fakat çalışmadı. Redmi'de bir kere çalıştı o da çok kararsız. Sanırım Google Pixel cihazlar için tasarlanmış.
Redmi 5 Plus'ta bir arkadaşımız çalıştırmış aynı şekilde S2 modelinde de çalışıyormuş.
Alfa sürümü olduğu için kararsız maalesef.
Daha çok amiral gemisi cihazlarda çalışıyor sanırım, ben normal bir şekilde kullanıyorum.

GM 5 Plus'ta çalışmadı, şaşırdık mı? :)

Belki ben becerememiş de olabilirim.

GM 5 Plus'ta çalışmadı, şaşırdık mı? :)

Belki ben becerememiş de olabilirim.
GM'da çalıştıran arkadaşlarımız vardı.
Adımları takip ettiyseniz sizlik bir durum değildir sistem yetersiz de olabilir ya da yazılım.
Ama sistem ve yazılım uygun olup olmayanlar da yok değil :)

----- Güncelleme -----

TapTap'in 0.5 versiyonu çıktı! Bu linkten indirebilirsiniz. Yeni versiyon dokunma hassasiyeti ayarını beraberinde getiriyor.

Screenshot_20200809-182002_Tap, Tap.jpg