Mr.Pavarotti
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 592
Galaxy m20 android 10 one ui 2.0 çalışmıyor yüklendi izinleri verdim action tanımladım ama olmuyor
Samsung'un orta segmnet cihazlarında şu an için çalışmıyor maalesef.Galaxy m20 android 10 one ui 2.0 çalışmıyor yüklendi izinleri verdim action tanımladım ama olmuyor
Bundan bile anlayabiliyorAkıllarda bir soru kılıfla iş yapacakmı? ?
Xiaomi modellerinin hepsinde çalışıyor sanırım.Redmi s2 cihazımda sorunsuz çalışıyor
Cihazdan cihaza değişiyordur oYalnız bende ortaya değilde parmak izi okuyucunun üst tarafına vurunca oluyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
Eskiden parmak izi okuyucudan parmağınızı aşağı yukarı kaydırınca bildirim çubuğunu aşağı çekebiliyorduk. Sonra ne olduysa kapandı o ayarı bulamadım
Cihazın arkasına iki kez vurduğunuzda seçtiğiniz bir komutu yerine getiriyor. Mesela kamera, cihazın arkasına iki kez vurursanız sensörler bunu anlıyor ve kamera açma komutunu gerçekleştiriyor.Ne işe yarıyor anlamadım. ?
Güzelmiş denerim.Cihazın arkasına iki kez vurduğunuzda seçtiğiniz bir komutu yerine getiriyor. Mesela kamera, cihazın arkasına iki kez vurursanız sensörler bunu anlıyor ve kamera açma komutunu gerçekleştiriyor.
Sen de çalışıyor mu?Teyzem MI A2 Lite kullanıyor parmak izi okuyucusunun üstünde parmağınızı 2 kere hareket ettirirseniz kontrol panelini indirip kaldırabilirsiniz
Bu özelligi ilk senden duyuyorum reis açık konuşmak gerekirse hic denemedim nasıl calısıyor neyi aktif etmek gerek bilmiyorumSen de çalışıyor mu?
Bir şeyi aktif etmek gerek yok hocam direkt kuruyorsun.Bu özelligi ilk senden duyuyorum reis açık konuşmak gerekirse hic denemedim nasıl calısıyor neyi aktif etmek gerek bilmiyorum
Sakıncalı olsa Google Play Protect zaten kaldırın şeklinde bir bildirim yolluyor.Gizlilik güvenlik açısından riskli değil mi?
Açık kaynak kodlu olduğundan risk yok.Gizlilik güvenlik açısından riskli değil mi?
RN 9 Proda deneyeceğim şimdi bakalım çalışacak mı.Açık kaynak kodlu olduğundan risk yok.
Mi 9T ve Redmi 5 Plus'ta denedim fakat çalışmadı. Redmi'de bir kere çalıştı o da çok kararsız. Sanırım Google Pixel cihazlar için tasarlanmış.
Redmi 5 Plus'ta bir arkadaşımız çalıştırmış aynı şekilde S2 modelinde de çalışıyormuş.Açık kaynak kodlu olduğundan risk yok.
Mi 9T ve Redmi 5 Plus'ta denedim fakat çalışmadı. Redmi'de bir kere çalıştı o da çok kararsız. Sanırım Google Pixel cihazlar için tasarlanmış.
Rica ederim.Baya iyi. Teşekkürler
GM'da çalıştıran arkadaşlarımız vardı.GM 5 Plus'ta çalışmadı, şaşırdık mı?
Belki ben becerememiş de olabilirim.
Tam olarak bilmiyorum denemeniz lazım.@grbzz bu Note5'lere oluyor mu?