- Konuyu başlatan
- Reaksiyon puanı
- 1,316
Siyâset amaçlı açmadım.siyaset yasak biliyorum bu savunma sanayii
Siyâset amaçlı açmadım.siyaset yasak biliyorum bu savunma sanayii
savunma sanayii siyaset değil farkettiysenSiyâset amaçlı açmadım.
Çocuk yerini bil. Üretim yapmak konulu bir başlıkta geliyorsun format atmayı üretmek gibi anlatıyorsun, 1400 lira kazancın yok ama bilişimden ekmek yediğini söylüyorsun, bir sonraki postun hazırlık okumak. Hadi yaşınız küçük anladık, olgunluk da yaşla olmuyor yahu.Ya bi bak isine gelismemis beyin, bilgisayar muhendisligi ingilizce hazirligi okuyorum ve programlama ve bilgisayar bilimi ile ugrasiyorum ben.
Montaj işçiliği bana göre üretim değil nes'cim. Yada üretim kavramlarımız çok ayrı.Onlar üretime girer ama sıfırdan yapılıyorsa.
Zaten sıfırdan derken ondan bahsetmiştim hocam.Çocuk yerini bil. Üretim yapmak konulu bir başlıkta geliyorsun format atmayı üretmek gibi anlatıyorsun, 1400 lira kazancın yok ama bilişimden ekmek yediğini söylüyorsun, bir sonraki postun hazırlık okumak. Hadi yaşınız küçük anladık, olgunluk da yaşla olmuyor yahu.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Montaj işçiliği bana göre üretim değil nes'cim. Yada üretim kavramlarımız çok ayrı.
Bir buzdolabı tasarlarsın, poliüretan kimyasalıyla oynarsın ( yeni bir bileşen bulursun vs ), prototip üretirsin, geliştirir denemeye çekersin, satış kanalından satar teknik destek verirsin ayrı. Markasız tablete offset ile marka basıp satmakla üretim yapılmış olmuyor bana göre. Formatta da aynı kafadayım, kaldı ki sıfırlama özelliği olan onca makineyi patlatıp crack key giren kişiler hala var.
Haklisin.Çocuk yerini bil. Üretim yapmak konulu bir başlıkta geliyorsun format atmayı üretmek gibi anlatıyorsun, 1400 lira kazancın yok ama bilişimden ekmek yediğini söylüyorsun, bir sonraki postun hazırlık okumak. Hadi yaşınız küçük anladık, olgunluk da yaşla olmuyor yahu.
Montaj işçiliği bana göre üretim değil nes'cim. Yada üretim kavramlarımız çok ayrı.
Bir buzdolabı tasarlarsın, poliüretan kimyasalıyla oynarsın ( yeni bir bileşen bulursun vs ), prototip üretirsin, geliştirir denemeye çekersin, satış kanalından satar teknik destek verirsin ayrı. Markasız tablete offset ile marka basıp satmakla üretim yapılmış olmuyor bana göre. Formatta da aynı kafadayım, kaldı ki sıfırlama özelliği olan onca makineyi patlatıp crack key giren kişiler hala var.
arge süreçlerini , motor sistemlerinin ne kadar zor olduğunu düşünmeden . aselsan spewz-II sistemi var ona kıytırık diyor işte ne bekliyorsunki@Asosyal Necmi pardon sen bizim üretimimize mi sallıyorsun bu kıytırık tank, uçak muhabbetlerinde ?
Tamam arkadaş reis tank yaptı, uçak yaptı, helikopter yaptı o yüzden ülke gittikçe geriye düşüyor. Sende maaşınla gider bi uçak alırsın, sen uçuracaksın sonuçta.uçak yapmak kolaymı sanıyorsun? tank yaomayı kolaymı sanıyorsun? bu konu hakkında ne anlatsam dinlemeyeceğin için boşuna cevap yazma gereği yok
arge süreçlerini , motor sistemlerinin ne kadar zor olduğunu düşünmeden . aselsan spewz-II sistemi var ona kıytırık diyor işte ne bekliyorsunki
He senin üretimine sallıyorum. Çok kıskandım da.@Asosyal Necmi pardon sen bizim üretimimize mi sallıyorsun bu kıytırık tank, uçak muhabbetlerinde ?
sana ne anlatsam anlamayacağını söylemiştim farkettiysen ülke ekonomisi 200 milyar dolardan 914 milyar dolara çıktı burda siyaset yapmak yasak bu arada 5. nesil uçağı 5 ülke yapıyor daha fazla cevap vermende anlam yok ne anlatsam birşey bulursun sen anlayan insanlar anladı zatenTamam arkadaş reis tank yaptı, uçak yaptı, helikopter yaptı o yüzden ülke gittikçe geriye düşüyor. Sende maaşınla gider bi uçak alırsın, sen uçuracaksın sonuçta.
He senin üretimine sallıyorum. Çok kıskandım da.
Ülke ekonomisi çıktı mı ?sana ne anlatsam anlamayacağını söylemiştim farkettiysen ülke ekonomisi 200 milyar dolardan 914 milyar dolara çıktı burda siyaset yapmak yasak bu arada 5. nesil uçağı 5 ülke yapıyor daha fazla cevap vermende anlam yok ne anlatsam birşey bulursun sen anlayan insanlar anladı zaten
Amin.Çok şey yazdım da, yazdım yazdım sildim. Allah akıl sağlığı versin ne diyeyim.