uSuLca
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 1

Arkadaşlar bunu nasıl çözebilirim.?
Windows yüklü bilgisayar gördüğümde dayanamıyorum linux yüklerim.Windowsun neresi iyi kardeşimHakaret etmedim yahu şaka yaptım ne anlarım linuxdan ama bahse girerim ki Windows is always better.![]()
abd de yaşamadığımızdan sorun yok :closedeyes:İllegal(Yaşadışı) kullanmak amerkada hapis demek![]()
linux dağıtımlarındaki sorunlar bildiğim kadarıyla ağ bağlantısı,driver vs. windows daki sorunlar ise bi hayli fazla şu anda hiç hata raporu almadım (Win7) ama ilersini bilemem Xp ve Vista hatalarla doluydu ama Xp iş görür bir işletim sistemi..Her Windows sorunu altında Linux önerisi ve ardından gelen tartışmalar...
Not: Linux dağıtımları forumlarına girin bakın, maşallah hiç sorun yok![]()
bunun konuyla ne alakası var onu anlamadım?sadece debian deposunda 30000 program var hepside windows muadili yani benzeri acaba window$ cuların kaç tanesi bu programların kaç tanesini bedava indirip kurabilir ki window$ bu programların kaç tanesini beleş verebilir????????????
sadece debian deposunda 30000 program var hepside windows muadili yani benzeri acaba window$ cuların kaç tanesi bu programların kaç tanesini bedava indirip kurabilir ki window$ bu programların kaç tanesini beleş verebilir????????????
aynen o depodaki bilmem kaç bin tane program windows içinde kurulabilirarkadaş konuyu niye sabote ediyorsun?
konumuz windowsda kaç tane bedava yazılım kurulabilir mi ?
ama her yazılımın windowsda beleş sürümü de var winrar yerine 7z adobe photoshop yerine gimp gibi.. ıkınmayın boşuna.. her paralının bir alternatifi windows da da var..
Deneme 1,2 reklamlarımız varmıydı :bored: Adama çözümü sundum ben :bored: Başka bir çözüm olarakda linuxu önerdik :bored:finix ve ramboberk adama çözümü biliyorsanız söyleyin bilmiyorsanız salak salak reklam yapıp durmayın her windows konusunda, b*kunu çıkarttınız işin..
-------
++resimi göremiyorum..
Deneme 1,2 reklamlarımız varmıydı Adama çözümü sundum ben Başka bir çözüm olarakda linuxu önerdik
dün gece sabaha kadar xp virüsleriyle uğraştım