Chuck 5.sezon onayını aldı!

gs_kadir

Profesör
Reaksiyon puanı
8

Chuck severlere müjde! Dizi önümüzdeki sezonda da ekranlarda olacak!

NBC'den yapılan açıklama ile kanalın aksiyon, komedi, drama türündeki dizisi Chuck 5.sezon onayını resmen aldı. İlk etapta yeni sezon için kanal ile 13 bölümlük bir ön anlaşma yapıldı.

Reytinglerin istenilen seviyelerde gitmemesi gibi nedenlerle bir süredir dizinin iptal edilme olasılığı konuşuluyordu. Sezon finaline doğru yaklaşmışken onay konusunda bir kararın çıkmaması bu olasılığı güçlendiriyordu. Ancak NBC'nin açıklaması ile beraber bu söylentiler son bulmuş oldu.

Bu arada dizinin 4.sezonunun finali 16 Mayıs'ta yayınlanacak olan 'Chuck Versus the Cliffhanger' bölümü ile gerçekleşecek ve yeni sezon onayının resmileşmesi ile beraber 5.sezon çekimleri öncesi ekip kısa bir tatile girmiş olacak.
counthighlight.ashx

http://televizyongazetesi.com/chuck-5sezon-onayini-aldi!_6_37985

:clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap:

arsenik

Rektör
Reaksiyon puanı
242
Chuck 5.sezon 28 ekimde başlıyor. :clap:

arsenik

Rektör
Reaksiyon puanı
242
5.sezon 1. bölüm en geç yarın tüm torrent zincirlerinde :D

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
Berbat ve saçma bir dizi:) Sonunda birinin söylemesi gerekiyordu.

arsenik

Rektör
Reaksiyon puanı
242
Herkes herşeyi sevmek zorunda değil zaten :)

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
öyle tabi kimsenin zevkine lafım yok ben dizi hakkında konuşuyorum ve bu dizi gerçekten çok saçma ne komik nede aksiyon.. sıfır:) sadece içinde güzel kız var diye dizi izleyemiyorum böyle dizilerin 5 sezon gitmesine şaşırıyorum.

arsenik

Rektör
Reaksiyon puanı
242
Bu sezon son olacakmış gibime geliyor.

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
2 sezon zor gider denen dizi 5. sezona başlayacak vay be.

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
tarihinin en kötü reytingini almış son bölümü, yani çak bitti diyebiliriz en sonunda....

gs_kadir

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Chuck 2 saatlik bölümle finali yapacak

[video=youtube;htMz5IOt4Rc]http://www.youtube.com/watch?v=htMz5IOt4Rc[/video]

RockyBalboa

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar ben diziye yeni başladım bir iki sorum olacak.Bu 2.bölümde doktorun arabasında NSA patlayıcısı patladı nasıl ölmedi? ve de neden Chuck'ı istiyor? Birde 3.bölümde bu Laciudad denen kadının neden peşine düştüler kadın silah tüccarıymış o tabloda ne işi var o tablonun önemi nedir? Birde en önemli sorum bu Casey ile Sarah farklı birimlerde çalışıyor CIA ve NSA bunlar dost mu beraber mi çalışıyorlar yoksa düşmanlar mı anlamadım ?

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
Arkadaşlar ben diziye yeni başladım bir iki sorum olacak.Bu 2.bölümde doktorun arabasında NSA patlayıcısı patladı nasıl ölmedi? ve de neden Chuck'ı istiyor? Birde 3.bölümde bu Laciudad denen kadının neden peşine düştüler kadın silah tüccarıymış o tabloda ne işi var o tablonun önemi nedir? Birde en önemli sorum bu Casey ile Sarah farklı birimlerde çalışıyor CIA ve NSA bunlar dost mu beraber mi çalışıyorlar yoksa düşmanlar mı anlamadım ?

seneler oldu 1. sezonu izleyeli... hatırlasam inan yardımcı olurdum.. çözemiyorsan bir sonraki bölümde falan anlarsın sanırım....