Chrome'u sevmek için bir neden daha :)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bortu3
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Reaksiyon puanı
189
Google, Facebook ya da twitter gibi yerlerde sizlerin girdiği bilgiler saklanıyor ve bu bilgileri isterse kullanabileceği sözleşmelerde yazıyor. Buna rağmen hala neden sanki güvensizmiş gibi gösteriliyor anlamıyorum. O bilgileri kişiler kendi giriyor. Kimse demiyor ki zorla girin. Silindikten sonra tutulması da yazılımın geliştirilmesine yönelik istatistiksel bilgiler için doğal olarak gerekli. Eğer bir yazılımın çok tutulmasını istiyorsan çoğunluğu inceler onların istek ve günlük hayatta yaptıkları seyleri kolaylaştırmak adına bir seyler yaparsın. Bu da istatistiklere olur. Kısacası her şey insanların paylaşım çılgınlığı ile alakalı. O kadar şeyi paylaş sonra da beni izliyorlar :) komik :)

WebNick

Profesör
Reaksiyon puanı
12
O kadar şeyi paylaş sonra da beni izliyorlar :) komik :)

Bizde onu diyoruz işte. O kadar şeyi rastgele paylaşmayın, ayık olun. Ama gel görki bu firmaların yaptığını sadece istatistik ve yazılım geliştirmeye bağlarsanız bunada saflık derim. :)

Neyse sonuç olarak herkes tercihini yapmakta ve yaşamakta özgürdür. Kimsenin düşüncesine kota koyacak halimiz yok. Düşüncelerinize ve inanışınıza saygım var.

Şahsen benim durumumu soruyorsanız (sormadınız ama belki düşünmüşsünüzdür diye). Ben fb, twitter, chrome kullanmayanlardanım. Öyle otu b.ku da paylaşmam. Hatta pc mde önemli veri bile tutmam. Tamam benimki biraz paranoyaklık ama siz böyle olun demiyorum.

Anlayın işte, bulun orta yolu :D

CalliOped

Asistan
Reaksiyon puanı
4
bende cclenear'ı 2-3 günde bir kullanıyorum ve aynı mesajı alıyorum chrome'dan, gülümsetiyo insanı :)