Chromeden facebooka giremiyorum..

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ya ce ye ggiriyorum kimlik doğrulama cıkıyor yeni açtım face yi hhiç girmiyor numaramı istiyor şifre gönderecez diyor ama şifre gelmiyor bi bilgisi olan varmı acaba ??

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşım sorun dns de 208.67.222.222
208.67.220.220 ben bu dns yi kullanıyordum sorunsuz bir şekilde çalışıyordu ta ki düne dek facebook a ve birçok siteye girmemeye başladı bende bunun üzerine dns ayarımı 8.8.8.8 8.8.4.4 yaptın düzeldi sorunun büyük ihtimalle düzelecektıir

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bunumlada düzelmedi acil yardım lazım cu dediğiniz temizliğide nerden yapıcaz mazilladan giremiyorum dns lerde değişik 8888 8844 ve kromdanda açtıgım zaman sohbet bağlantısı kesildi diyor ve oyunları bile açmıyor facebooktaki

S

SDN Okuru

SDN Okuru
googlede facebook yazınca geri about:blank sayfasına atıyor yardım pls

S

SDN Okuru

SDN Okuru
giremiyorum....Sorry, something went wrong.

We're working on getting this fixed as soon a yazısı çıkıyor tüm tarayıcılarda böyle bu :(

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Ya Ben BuGün Face Kurdum 2 Saat Geçti Güvenlik Kontrolü DeDi Bazı Kişilerin Fotoları Çıktı Bunlar Kim Falan Filen Yardımcı Olurmusunuz :(

S

SDN Okuru

SDN Okuru
face ye girmiyo telefon numarası gerekli diyo e benim telefonum yokki

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar Telefona mesaj gönderlimesi için telefonun Vodafone hatlı olması lazım yoksa gönderilmiyor :( :/

eSa

Dekan
Reaksiyon puanı
352
ya bu dns ayarını nerden yapıyoz

Denetim masasından ağ ve paylaşım merkezini açın, orada yerel ağ bağlantısı veya kablosuz ağ bağlantısı (hangisini kullanıyor iseniz) üzerine tıklayıp açılan pencereden özelliklere tıklayın,

Yeni açılan pencereden tcp ip sürüm v4 seçip özelliklere tıklayın

qePVi.png

Daha sonra ayarlarınızı aşağıdaki gibi yaparsanız bir engeleniz kalmayacaktır.

Me9Q5.png

S

SDN Okuru

SDN Okuru
kardeş eline ayağına sağlık yaptım ben başka biriyim valal helal olsun oldu :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
sağol kardeşim 3 gundur ugrasıyorum senın dns ile oldu

S

SDN Okuru

SDN Okuru
benım casper win8 de sesli siteye giriyom ıkıncı şıfreyı yazıyorum içeri gırmıyo yanı sıteye gorevli gıremıyorum ama mısafır olarak gırebılıyorum bılen anlayan varsa açıklayabilir mı plss tşk şimdiden

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ya of bende sadece (TCP) var 4 falan yazmıyo denedim olmuyo nasıl olcak ya :(

S

SDN Okuru

SDN Okuru
abicim dns değişin giriyo bnde çok uğraştım ama dns değiştirerek işe yarada sağolun :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
'geçmiş'e girip tüm tarama verilerini silin. ben böyle hallettim

S

SDN Okuru

SDN Okuru
:lol:

giriyom karşıma e-posta onayla çıkıyo hiç bi yere giremiyom hep aynı sayfada kalıyo

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ozaman UyeLıgını IpdaL Et Görev YazSınLAR Gene Misafirden giR Şifre isteR Gene Zaten Şifreni Yaz qöRevinLe giR.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar ben söylenenleri yaptım fakat hala girmiyor.Lütfen Yardım EDİN