Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ya ce ye ggiriyorum kimlik doğrulama cıkıyor yeni açtım face yi hhiç girmiyor numaramı istiyor şifre gönderecez diyor ama şifre gelmiyor bi bilgisi olan varmı acaba ??
arkadaşım sorun dns de 208.67.222.222
208.67.220.220 ben bu dns yi kullanıyordum sorunsuz bir şekilde çalışıyordu ta ki düne dek facebook a ve birçok siteye girmemeye başladı bende bunun üzerine dns ayarımı 8.8.8.8 8.8.4.4 yaptın düzeldi sorunun büyük ihtimalle düzelecektıir
bunumlada düzelmedi acil yardım lazım cu dediğiniz temizliğide nerden yapıcaz mazilladan giremiyorum dns lerde değişik 8888 8844 ve kromdanda açtıgım zaman sohbet bağlantısı kesildi diyor ve oyunları bile açmıyor facebooktaki
Denetim masasından ağ ve paylaşım merkezini açın, orada yerel ağ bağlantısı veya kablosuz ağ bağlantısı (hangisini kullanıyor iseniz) üzerine tıklayıp açılan pencereden özelliklere tıklayın,
Yeni açılan pencereden tcp ip sürüm v4 seçip özelliklere tıklayın
Daha sonra ayarlarınızı aşağıdaki gibi yaparsanız bir engeleniz kalmayacaktır.